Ay şaka gibi yahu. Siz de hiçbir haberi vermeyin haset cadiya. Hayır sizin aileniz de abartmis biraz ama bu kV gerçekten de haset
Çocuk olsun da kafayı dagitayim diye düşünmeyin hiç böyle bir kV varken o çocuğa karismadan duramaz. Fazla karismamasi gerektiğini usulünce belli edin bence. Ayrıca kusabilirsiniz ben kusmaktan ilk 3 ayda 4 kilo vermiştim gayet de sağlıklı çocuk doğurdum siz o haset cadiya bakmayınYani abartmış sayılmaz aslında çünkü ailemden çok uzak bir şehire gelin geldim
Birde en batıdan en doğuya
Vede kv nin yaptıklarını da bildikleri içşn üzülüp duracağına bi çoçuğun olsun kafa dagıtırsın diye düşündüler hep .
Hadi buda bir yana ben çoçuk çok seven biriyim yeğenlerim ile aram harika dır.
Benim için sevindiler aslnda kv yi kafana takıp üzüleceğiine bebeğin le ilgilenirsin.
Vede son olarak çoçuk çok seven bi ailem var 6 torunu var babamın hepsine öyle ayrı düşkündürki annm babam maşşallah gören imrenirrrrr
fesat evetKızlar şimdi bu hainlik hasetlik kıskançlık mı???
Yoksa ben mi fesatım.
3 yıldır çoçuk istiyoruz ve nihayet rabbim yüzümüze güldü 2 aylık gbeyim hadi aileler ile paylaşalım dedik.
Benim babam annm abilerim yengelerim yeğenllerim hawalara uçtulular hatta abilerim dayı oluyorum diye çoçuklara süprizler hediyeler almış nerdeyse herkes birbirine hediye alıcak bi veren diğerine haberi müjdemi isterim diye haber vermiş.
Ve de hani o sıçaklık banada geçti.
Ama kv nin tepkisi zsten aramız hiç iyi değil bilen de bilir eski konulardan.
Hııııı hadi gözün aydın.
Ondan sonra falanca da 3 aylık hamileydi düşük yaptı dün.
Ondan sonra sabah ları kusuyorum eşime demiş ki vah vah niye sabahları kusuyor hiç iyi değil.
Allahım ya bi yotrumlayın gzünüzü seviyim...
Ben mi fesatım
Kv mi haset ..
Benimkide buna benzer birşey demişti, eğitim vardi onlarin yaşadigi şehirde bikac ay kaldik bu sozden sonra hiç odadan cikmadim... tansiyon vs sorunlarım vardi böyle sacmaliklari dinlemek istemedimBenim kayınvalide de bi şey alma ben 9 aylık ölü doğum yaptım demişti. Yani hamile bi kadına en son denecek laf bunlar ama napıcaksın hı de geç gitsin sen bildiğini yap yine. Çok dikkatli ol özellikle 3 ayın dolana kadar canım hayırlı olsun kucağın bebekle dolsun.
Kızlar şimdi bu hainlik hasetlik kıskançlık mı???
Yoksa ben mi fesatım.
3 yıldır çoçuk istiyoruz ve nihayet rabbim yüzümüze güldü 2 aylık gbeyim hadi aileler ile paylaşalım dedik.
Benim babam annm abilerim yengelerim yeğenllerim hawalara uçtulular hatta abilerim dayı oluyorum diye çoçuklara süprizler hediyeler almış nerdeyse herkes birbirine hediye alıcak bi veren diğerine haberi müjdemi isterim diye haber vermiş.
Ve de hani o sıçaklık banada geçti.
Ama kv nin tepkisi zsten aramız hiç iyi değil bilen de bilir eski konulardan.
Hııııı hadi gözün aydın.
Ondan sonra falanca da 3 aylık hamileydi düşük yaptı dün.
Ondan sonra sabah ları kusuyorum eşime demiş ki vah vah niye sabahları kusuyor hiç iyi değil.
Allahım ya bi yotrumlayın gzünüzü seviyim...
Ben mi fesatım
Kv mi haset ..
Aman boş boğazlıktan söylüyolar hem bana alma bi şey ölü doğum yapabilirsine getirdi sonra da ben alma bi şey her şeyini aldım dememe rağmen alıp alıp kıyafet getiriyo. Ama hakkım olsun sürekli çocuğu dinliyorum öldü mü kaldı mı diye, karnımı ovuyorum ovunca hareket ediyo diye öyle işte.Benimkide buna benzer birşey demişti, eğitim vardi onlarin yaşadigi şehirde bikac ay kaldik bu sozden sonra hiç odadan cikmadim... tansiyon vs sorunlarım vardi böyle sacmaliklari dinlemek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?