Benim kayınvalide de bi şey alma ben 9 aylık ölü doğum yaptım demişti. Yani hamile bi kadına en son denecek laf bunlar ama napıcaksın hı de geç gitsin sen bildiğini yap yine. Çok dikkatli ol özellikle 3 ayın dolana kadar canım hayırlı olsun kucağın bebekle dolsun.
kaynana haset canım. ağzını hayra aç anne bebeğimin ölmesini istiyosun sanki de. ayrıca annem de bana hamileyken 4 ay boyunca her sabah istifra edermiş. yazık kadıncağız benim yüzümden güne kötü başlarmış:) üzme canını tatlım ya stresten uzak dur mutlu mutlu hamileliğini yaşa. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallahKızlar şimdi bu hainlik hasetlik kıskançlık mı???
Yoksa ben mi fesatım.
3 yıldır çoçuk istiyoruz ve nihayet rabbim yüzümüze güldü 2 aylık gbeyim hadi aileler ile paylaşalım dedik.
Benim babam annm abilerim yengelerim yeğenllerim hawalara uçtulular hatta abilerim dayı oluyorum diye çoçuklara süprizler hediyeler almış nerdeyse herkes birbirine hediye alıcak bi veren diğerine haberi müjdemi isterim diye haber vermiş.
Ve de hani o sıçaklık banada geçti.
Ama kv nin tepkisi zsten aramız hiç iyi değil bilen de bilir eski konulardan.
Hııııı hadi gözün aydın.
Ondan sonra falanca da 3 aylık hamileydi düşük yaptı dün.
Ondan sonra sabah ları kusuyorum eşime demiş ki vah vah niye sabahları kusuyor hiç iyi değil.
Allahım ya bi yotrumlayın gzünüzü seviyim...
Ben mi fesatım
Kv mi haset ..
hamileyken sabah kusmak en doğal şey yani saçmalamış beyni yanmış kıskançlıktan boşver kıskançlığında boğulsun hiç tak sen mutlu ol bebekte mutlu olsun
oyh ben bile çok sevindim
bebeğini sağlıkla kucağına al bak gör amannn ne takmışım diyeceksin :)
Ayyy ayyy. Kocanda bişe diyememişmi. Senin hamileligine kim seviniyosa o tarafla takıl. Salla gitsin şu kadını
Kendini bilse demez.Senin kide çıgır açmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?