kv mi haset ben mi fesatttt

Allahım yorumları okudukca ibret doluyorum nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar.

Benimde annem kv iki gelini var
Hatırlıyorum her hamileliklerini duyduğunda ağlar dı sevinçden.

Ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmaz.

Akşama kadar oy size kurban olurum der dururdu.

Halada öyledir torunları na olan sevgiyi anlatmıyayım bile.

Maşşallahhhhj....

Bnde hep böle bir ortam gördüğüm için böle bir ortamda yetiştiğim için tüm kv ler böle sanıyordum...

Ama saolsun dünyanın kaç bucak olduğunu gösterdi bana bu pis kv

Senin kide çıgır açmış

Kusmak bebeğin sağlıklı olduğunun göstergesidir. Hiç canını sıkma. Fesatlık yapıyor ama sen izin verirsen. Hiç takmazsan mecbur vazgeçer.

kaynana haset canım. ağzını hayra aç anne bebeğimin ölmesini istiyosun sanki de. ayrıca annem de bana hamileyken 4 ay boyunca her sabah istifra edermiş. yazık kadıncağız benim yüzümden güne kötü başlarmış:) üzme canını tatlım ya stresten uzak dur mutlu mutlu hamileliğini yaşa. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah

hamileyken sabah kusmak en doğal şey yani saçmalamış beyni yanmış kıskançlıktan boşver kıskançlığında boğulsun hiç tak sen mutlu ol bebekte mutlu olsun
oyh ben bile çok sevindim
bebeğini sağlıkla kucağına al bak gör amannn ne takmışım diyeceksin :)

Saol canım..

İnşşş

Ayyy ayyy. Kocanda bişe diyememişmi. Senin hamileligine kim seviniyosa o tarafla takıl. Salla gitsin şu kadını

Ayyy ayyy. Kocanda bişe diyememişmi. Senin hamileligine kim seviniyosa o tarafla takıl. Salla gitsin şu kadını

Eşim bana sölediğinde bende bıktım şu kadından ya akşamda bana böle dedi amacı ne bunun dedim .
Eşşim bnim yüzde yüz haklı olduğumu bildiği halde annesine toz kondurmayacak ya sen fesatlanıyorsun şu kalbini bi temizle diye geveledi durdu

Yok artık yok yüzde yüz emin oldum kv nin pisliği.

Demin de duyanlardan biri aradı kv yi gözün aydın nine oluyormuşsun diye

Kadına diyorki ilk torunum mu sanki ben zaten nineyim.

Kadında kötü niyetin den demedi oğlandan ilk torun olucak onu kast etti zaar.

Birde şu var ben istifra ederken acı acı bakıyor resmen acı acı bakıyor vallahi hissediyorum.

Eşim misal ben istifra edip öğürüp böğürdükçe mutlu oluyor adam ciddi ciddi mutlu oluyor hatta kızıyorum ben

Benim ilk hamileliğimde de eşim çalıştığı şirkete baklava dağıtmış,herkesi arayıp müjde vermişti.sevgili k.valide çok sevinmeyin düşer falan demişti ve 9.haftada bebeğimin kalbi durdu Ben de ikinci hamileliğim de 4.aya kadar haber vermedim ,duyunca niye soylemediniz diye bozuldu tabi anne bi daha duser falan sen soyleme demistin dedim.boyle insanlarla mumkun oldugunca az sey paylasmak en iyisi

Ne kadar ayıp ya, siz çocuğunuzu düşürseniz mutlu mu olacakmış? Hadi sizi düşünmüyor, kendi oğlunu da mı düşünmüyor? Buraya üye olduğumdan beri o kadar rezil kayınvalidelerin hikayelerini okuyorum ki evlenmekten soğudum. Kafanıza takmayın, kayınvalidenize de akıl fikir dilerim.

Benimki de eşimle onun yüzünden tartıştığımız (kii hep ondan sebep tartışırdık) zaman 5.5 aylık hamileyim git aldır dedi nevrim dönmüştü ilk defa benden büyük birine parmak sallaya sallaya konuştum. sonra hamileliğimin geri kalanını berbat ettiği gibi doğumda torunlarının yanında olsunlar diye affettim ama erken doğum yaptım sayesinde ve bununla da yetinmeyip lohusalığımın da içine etti şimdi görüşmüyoruz onlarda ilk ve tek torunlarını görme çabasına hiç girmediler. şimdi ki aklım olsa takmaz keyfini çıkarırdım o günler bi daha geri gelmez ama ahh o hormonlar.
Becerebilirsen sen takma diyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…