ya mesele açıp açmama olayı değil açamadığım zamanlar olabilir bunu o anlamıyo bir keresindede ben duşa girmiştim eşimde traş oluyordu aradı aradı durdu oğlunu ses gelmiyo banyoya bende çıktım havlularla falan açtım neden açmıyorsunuz falan diyo duş alıyordum dedim artık sonra oğlum napıyor o niye acmıyo dedi bende oda traş oluyo dedim zorla ikimizinde banyodaa olduğunu öğrenddi rahatladımı bilmembirde stres oluyorum ya stresle uyanddım mesela buggun onun yğzğnden kocamla gerildik durduk yere
e aç sende ne olacak,
uyuyormusun? derse evet dersin. Ben 11 de kalkarım, sigaramı yakarım, sen gülü nerene takarsan tak, ben keyfime bakarım dersin
senin ki daha iyi benim kv ve görümcem bir kez ararlardı ya banyoda olurdum ya wc de ya da süpürge sesinden duymazdım ya da klasik uyurdum inanmazsın sadece 1 dk sonra eşimi arayıp aradık açmadı birsey mi oldu derlerdi sonra şim arardı doğal olarak onu da duymazdım ben geri araınca söylrdi. sinir olurdum tepkimi koydum şimdi yapamıyorlar. hatta söylmsi ayıp bir gün haftasonu o işi yaparkn görümcem beni aradı açmadık sonra eşimi aradı onu da açmadık o kapandı peşindn annesi beni aradı açmadık sonra eşimi aradı. eşimde kesin birsey oldu diye geri döndü sonuç öylesine aramıştabi işi de kızgınlıkla yarım bıraktık.
çok mantıklı aslında biliyor musun .teşekkür ederim fikir için birde sana şunu anlatayım geçen ramazan hergün sahura uyandırdı ben sahura kadar uyumuyorum gündüz de öğlene kadar yatarım sonuçta günler uzun dedim ama yok yok sen uyu ben uyandırırım dedi inanırmısın her gün aradı uyandınmı diye birde yemek hazırlama saatine arıyo eşimde uyanıyo bir saat önceden.anlatamadım bu sene ben zaten uyumuyorum istersen ben seni arayım dedim yok madem sen uyanıksan meşgule at dedi.bunada şükrettim.Neden siz aramıyorsunuz?
Kayınvalide geç kalkıyorsa sabahın köründe aramaya başlayın bir kaç kere, açana kadar.. Açınca da "ay bir şey oldu sandım" dersiniz.. Konuştuktan bir saat sonra yine arayın.. bir saat sonrasında yine... Ta ki size "Hayırdır?" diyene kadar.. İstif de bozmayın.. "Belki merak ediyorsunuzdur diye siz aramadan ben arıyorum.. bir müddet böyle yapacağım siz alışana kadar" deyiverin... Hakikaten de bir hafta kadar yapın bunu...
Sinir olduğunuz bir şey varsa, anlamıyorsa, sinir ederek anlatmaya çalışmak en güzeli...
Sonrasında yüz yüze oturur "Günde 1 tek kez" konuşmak için sözleşirsiniz...
Amiyane olacak ama çok severim şu lafı "Deli deliyi görünce sopasını saklarmış"...
Biraz delice davranmak gerekebilir bazen,
Siz en iyisini bilirsiniz,
e aç sende ne olacak,
uyuyormusun? derse evet dersin. Ben 11 de kalkarım, sigaramı yakarım, sen gülü nerene takarsan tak, ben keyfime bakarım dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?