Kv ne demek istedi lütfen biri bana anlatsın anlayamadım ? Amaç nedir ?

Bizim ilk araba 97 liydi biz aldığımızda 15 yaşındaydı yedeğiyle aldık :))

Konu sahibi ;

Eşin işe giderken araba kullanıyorsa kv arabayı kast etmiştir .

Evleriniz nasıl bu arada yanı binada mı ?

ya canım eski arabaların yedekleri çoğunlukla kayboluyo, ondan dedim ben hiç görmedim yani eski arabaların yedek anahtarı olsun

Bende öyle düşünüyorum sanki ben oğlunun karısı değilimde dışardan biriymişim gibi vermek ıstemedı cok zoruma gitti aramızda ıyı neden boyle yapdı anlayamadım

başka sorunlarınız var mı peki, yani tek bi olaydan pek çıkarım yapılamıyor

kayınvalide kıvırmış bence. evin anahtarı on da ve siz bilmiyorsunuz diye,arabanın anahtarı demiş.

ama evin anahtarı kayınvalide de dursa ne olur.izinsiz evinize mi girer?
evin de, arabanın da yedek anahtarı olur.oğlumun evinin yedek anahtarı,gelinimin ablasında,çünkü evleri yakın.biryerde unuturlarsa,en yakın ulaşabilecekleri kişi odur.
kayınvalide yakın olursa ona da verilebilir.
ben yeni gelinken,hem annem de,hem kayınvalidemler de vardı anahtarlarım.hiç bir zararını görmedim.

bizim evin anahtarları, oğlumda var.oğlum evlenince,anahtarları vermek istedi almadım.siz de dursun,geldiğinizde ,ben evde olmazsam,açın kapıyı girin dedim.ne olur yani,hiç anlamıyorum,bu kadar mı güvenmiyorsunuz,aile bireylerine?

Daha önce arkamdan konuşmuşluğu dedikodumu yapmışlıgı tartışmışlığımız falan var ama herşeye rağmen gene sırtımı dönmedim gene konuştum aynı davrandım kendisine

kadin zaten lazim olunca veririm demis niye sorun ediyorsunuzki boyle seyleri sinir kupu olacak kadar .annesi olur varsin bir anahtarda onda dursun.zaten kullanmayida bilmiyormus. seviniyordur o simdi oglum bana teslim etti diye..kv niz bana hic art niyetli gelmedi

Evin anahtarı mı vardır arabanın mı bilmiyorum ama neden bu kadar art niyetlisiniz? Yedek anahtarın onda bulunmasının nasıl bir kötülüğü olabilir ki? Yarın öbür gün kaybederseniz ondan istersiniz. Ne olacak?

Bizim arabanın yedek anahtarı var kv delerde durur kasada. Ama bence araba diye lafı çevirmiş evin yedeği var kesin

Bende öyle düşünüyorum sanki ben oğlunun karısı değilimde dışardan biriymişim gibi vermek ıstemedı cok zoruma gitti aramızda ıyı neden boyle yapdı anlayamadım

Kesinlkle tartisma nedeni degil.ozellkle bu sinirle yanls seyler yapablrsn.bunlar ufak seyler takilmayin

ay niye böyle bu kaynanalr ya kendi napcak arabayı . fesatlık hep var ya

yani bence bi mantığı yok arabanın anahtarını gizlemesinin, kalkıp oğlunun arabasını kaçırcak hali yok ya

Ben arabanın yedek anahtarı oldugunu boılmıyordum bıle. Bugun öğrendım bılsem daha once ısterdım.

ya canım eski arabaların yedekleri çoğunlukla kayboluyo, ondan dedim ben hiç görmedim yani eski arabaların yedek anahtarı olsun

Şimdikinin yaşı küçük olmasına rağmen yedeği yok mesela . 2. el arabada yedek anahtar gerçekten şans işi :)
Aynı binadayız evet arabayla gidiyor işe

Emin olamadım şimdi . Hani aynı binadayız istediğin zaman gel benden al manasındada olabilir . Yoksa kıvırmışta olabilir .
Sen yokken eve girip ne yapacak ki ? Gerçi bizim komşumuzun ev sahibi komşudan izinsiz girip yakalnmıştı. Sebebe pek ihtiyaç yok yani . Zaten kv nin kaynak olması saçma o mevzuya :\

Eşin anneciyse takılma bence . Evinde tuhaflıklar sezersin yaparsın bir şeyler .

Evin anahtarı var tabi ki kadında. Siz sorunca kıvırmış, arabanınkini isteyince de veremeyeceği için sıvışmış

Kısacası tüy dikmiş kayınvalide, başka deyişle s*çmış ve sıvamış

Bence siz kapının göbek kilidini komple değiştirin, yeni anahtarı çaktırmadan eşinizin anahtarlığına takın. Yedekleri de bulunmayacak bi yere saklayın. Eğer kv eve girmeye çalışır da kilidin değiştiği farkedilirse, eşiniz sorar mutlaka size. O zaman da anahtarı kopyalarsan yine değiştiririm bu sefer sana da vermem Yen'i anahtarı deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…