Bizim ilk araba 97 liydi biz aldığımızda 15 yaşındaydı yedeğiyle aldık :))
Konu sahibi ;
Eşin işe giderken araba kullanıyorsa kv arabayı kast etmiştir .
Evleriniz nasıl bu arada yanı binada mı ?
Ne yapmalıyım peki şuan sizce ?Bencede evin anahtari o sonradan araba deyince donduremedi araba anahtariysa bile inat edip vermemesi sacma onun arabasi degil ki neticede ne alaka vermemesi
Bende öyle düşünüyorum sanki ben oğlunun karısı değilimde dışardan biriymişim gibi vermek ıstemedı cok zoruma gitti aramızda ıyı neden boyle yapdı anlayamadım
Ben olsam esimle.konusur evin anahtari annende varmi diye sorarim esinizin tepkisi bu konularda nasildir oda onemli tabiNe yapmalıyım peki şuan sizce ?
Bende öyle düşünüyorum sanki ben oğlunun karısı değilimde dışardan biriymişim gibi vermek ıstemedı cok zoruma gitti aramızda ıyı neden boyle yapdı anlayamadım
Bence bunu yapman çok daha ayıp konu sahibi.Kadin anahtarin lafini edince mi lazim olacagi akliniza geldi. O yedegi var diyince hemen istemeniz cok tuhaf, bizim olan bisey sende kalmasin der gibi.
Dogru bizde var yani.Her arabanın yedek anahtarı oluyormuş arkadaşlar eşim oyle soyledı yalanmı bu ?
ya canım eski arabaların yedekleri çoğunlukla kayboluyo, ondan dedim ben hiç görmedim yani eski arabaların yedek anahtarı olsun
Aynı binadayız evet arabayla gidiyor işe
Neden? Kaçıracak mı arabanızı?Ben arabanın yedek anahtarı oldugunu boılmıyordum bıle. Bugun öğrendım bılsem daha once ısterdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?