Bu bayan evli. Eşinin de ustune olan herswyde hakkı var tabi ki.E niye istiyorsunuz ki?
Bir durum olduğunda acil durumlarda anahtarın olması iyi olur.
Kadın asla vermem dememiş ki lazım olduğunda veririm demiş.
Araba sizin üstünüze mi? Alımında katkınız var mı? Yoksa size "peki" demek düşer.
Peki nasıl çözüm bulmalıyım bu konuyaBu bayan evli. Eşinin de ustune olan herswyde hakkı var tabi ki.
Eşin anneciyse işin zorPeki nasıl çözüm bulmalıyım bu konuya
Boşanıyorlar mı ki mallarda hakkı olsun?Bu bayan evli. Eşinin de ustune olan herswyde hakkı var tabi ki.
Birşey deme canım boşu boşuna ağzınızın tadını kaçırmayın.Ne var evin ,arabanın yedek anahtarı büyükleriniźde olsa zararları olmaz aksine faydaları olur size.Arkadaşlar kafam karıştı şuan eşime brşey demelimiyim sizce bu konuda çokda annecıdır kendısı belirteyim. Çok sinir oldum.
Hırsız muamelesi yapmayın mesela kadına?Peki nasıl çözüm bulmalıyım bu konuya
Neden olmasın ne alaka araba evi demiş çevirmiş isteGerçekten evin anahtarı olabilir mi arkadaşlar ?
Su mesajdan anladıgım kadarıyla sızde anahtar yok esınızde var yedegıde kvde mı? Öyleyse kızmakta cok haklısın al anahtarı.Kv yedek anahtar olmasını istemıyorum arkadaslar bazen esımle tartısıyoruz arabanın anahtarını istiyorum vermıyor bana. Kavgalı olduğumuz için boyle durumlarda lazım olr en azından.
Boşanıyorlar mı ki mallarda hakkı olsun?
Hadi hakkı var diyelim kv arabayı mı yiyecek nedir yani?
Bu eşiyle tartışacağı bir durum.Sanırım arkadasta yedek anahtar yok esıyle tek anahtar kullanıyor öyle anladım. Yedek varsa kvdede durmasının anlamı yok bence. Ayrıca konu sahıbının korkusu kvnın arabayı yemesı degıl bence. Esım bana sormadan yedek anahtarı annesının elıne verse bende bozulur gerı isterdım.
Evlılıkte kım ne aldıysa o malın üzerınde sadece kendısının sonsuz söz hakkı var dıye bısey yok. Malın ortaklıgı sadece bosanma sırasında olmuyor moderncadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?