Kv ne demek istedi lütfen biri bana anlatsın anlayamadım ? Amaç nedir ?

Sakin sakin bunu esinize sorun catar gibi sormayin. Neden boyle yapti anlam veremedim diyin

Olsa ne olurki dert etmeyin kullanmayida bilmiyormuş. Kafanıza takmayin. Size zararı olmayan bir k.v ise yedek olsa ne olur olmasa ne olur. Ama problemliyseniz onunla bilemem. Degistirseniz bile oğlun dan tekrar alır. Sonuçta varsa veren esinizdir.

Esi, karısına sormadan anahtar verıyorsa, karısı istedı dıye annesınden anahtar almaz bence. Konu sahıbıde bunu bıldıgı için kvye soylemıştır dıye düşünüyorum.Bilemıyorum, kendı anahtarım yokken kvdede yedegı dursun ıstemezdım O da kendınce haklı

Annemin ve ablamın yedek anahtarı bende var... Benimkide annemde var. Aileyiz biz araba yada ev yedek anahtarının olması problem değil... hemen isteyince bozulmuştur kv ki bence haklı...

Benim de ilk başlarda ev anahtari ile ilgili bir konusma gecmisti eşimle."tatile gittiğimizde eve bakmalari için evin yedek anahtarini annemlere de veririz"dedi.Ben de aninda tepkimi verdim"ne münasebet,orasi benim,bizim mahremiyetimiz,ozelimiz,nerden bilicem ceyizimi karistirdigi gibi odalari karistirmayacagini,asla kabul etmem anlarsam fena olur butun yedekleri bana vereceksin dedim aldim:) Asla musade etmeyin,sonucta artik siz bir ailesiniz esinle 2 kisi bile olsanız.Eşinize de açık konuşun bu konuyu.

Ev de kv nin araba da kv'nin diyecem uykuların kaçacak
Şaka şaka .Münasip bir zamanda uygun bir dille eşine sorabilirsin .Kötü niyet olduunu sanmıyorum üsteleyince ne diyeceğini bilemedi belki...

Eğer ewine gireceğinden şüphelendiysen dha ki ay bu sohbet unutulur bi dışarı çktuğında ewin anahtarını kaybettim de değiştirin eğer girmez diyosan ewin anajtarının yedeğinin birinde olması iyi bence zaten yapılmalı

İyi de siz daha arabanın yedek anahtarının olup olmadığını bilmiyorsunuz

Demek ki o aracı kullanmıyorsunuz da

Bizim yedek anahtar benim çantamda mesela olağan yeri orası

Lakin sizin Kv de olan evin anahtarı bence

Sanki evin anahtarı da lafı çevirmiş gibi geldi bana da.. sen de ne yap et evin kilidini kır. Kilit değiştirmek zorunda kalırsınız değişirken de al yedekleri Sende dursun yok eğer araba anahtarıysa da Lazım olduğunda veririm demiş, iste bi ara Laz'ım de, sonra geri verme. Nereye koydum hiç aklımda değil dersin

moderncadıya katılıyorum bazen sırf karşıtlık olsun diye kaynanalarla zıtlaşıyorusnuz kendi ağzınızn tadını bozuyorunsuz..

Evin yedek anahtari var yuzde 99 tecrube konusuyor... evime girilip dolabim acilmis haberim uok ustelik yeni evliydimm ne amacla girdi bilmem belki masum belki de ama ne yaptim ettim aldim tartistim bi gun esimle o bn isteyemem tamm dogru degil onlarda olmasi ama isteyemem yanlis anlarlar ayip olur dedi sen iste ddi...sende bi gun esin evde olmadiginda anhatarimi kaybettim ayagina gitt bi bk ne tepki vercek bn oyle aldim anahtarimi kaybettim eve acil girmm gerek falan filan bktim bizimkiler getirip kendileri verdi yapcek bisi yok bide dio yaptirda yedek ver bize geri aaa aaa ne gerek var dedim sizinki bnde duruyomu

Evin kilitini değiştir evin anahtarının yedeği var

Yahu benim evin anahtari kvde annemde ve kardeşimde var. Onlarınkide bende var. Ne olmuş bunda. Gecenin bir yarısı eve girip hırsızlık mi yapacaklar bogazimizi mi kesecekler. Siz neden inatla istediniz anahtari anlamadım. Burdaki tuhaf hareket bence size ait. Hem tuhaf hem ayıp olmuş. Yedek anahtar ihtiyacınız varsa söyleyin eşinize yaptırsin birtane daha madem.
Bu kvye güvenmemek de yeni moda oldu kkda.

Bana evin anahtarı gibi geldi. Anahtarı saklarım işe göndermem derken ev kastedilmiş. Araba da olabilir ama bilmiyorum evden bahsediliyorsa o sırada konu evdir. Kayınvalide boş bulunup söylemiş sonra da kıvırmış gibi sanki.

sorun evin anahtarının onda olmasından ziyade bunu saklıyor olması, resmen ağzından kaçırıp sonra kıvırmış,
bunda iyi niyet arayamayacağım,
gelin kaynana anlaşmış olsa bi yedek de sen de dursun nolur nolmaz diye gayet normal,
ama burda kaynananın davranışı bayağı garip,
kim ister birinin kalkıp evinin yedek anahtarını ondan habersiz saklamasını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…