• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ne demek istedi lütfen biri bana anlatsın anlayamadım ? Amaç nedir ?

Kv yedek anahtar olmasını istemıyorum arkadaslar bazen esımle tartısıyoruz arabanın anahtarını istiyorum vermıyor bana. Kavgalı olduğumuz için boyle durumlarda lazım olr en azından.

Kıvırmış bence bahsettiği anahtar evin yedeği birgün bir bahaneyle yedeği iste bakalım o yedek evin mi yoksa arabanın yedeği mi?:KK53:

E niye istiyorsunuz ki?
Bir durum olduğunda acil durumlarda anahtarın olması iyi olur.
Kadın asla vermem dememiş ki lazım olduğunda veririm demiş.
Araba sizin üstünüze mi? Alımında katkınız var mı? Yoksa size "peki" demek düşer.
Bu bayan evli. Eşinin de ustune olan herswyde hakkı var tabi ki.

O an da degil de sonradan istemen daha mantikli olurdu.. Amann onda olsun bisey olursa istersiniz bosverin..

Ya sende biraz akilli olaydin.ayni binadasiniz bence de evin anahtari var kv de arabaninki de vardir belki de.mesela unuttum de iste anahtari ama aradan biraz zaman gecsin. napcak bakalim

eşin sana anahtarı vermediğine göre bir düşündüğü var, eşinin vermediği anahtarı k.validen hiç vermez.. yedeği olduğunu duyar duymaz istemen de bir garip.. şu durumda isteyebileceğin bir yol görünmüyor..

Arkadaşlar kafam karıştı şuan eşime brşey demelimiyim sizce bu konuda çokda annecıdır kendısı belirteyim. Çok sinir oldum.
Birşey deme canım boşu boşuna ağzınızın tadını kaçırmayın.Ne var evin ,arabanın yedek anahtarı büyükleriniźde olsa zararları olmaz aksine faydaları olur size.

dursun evin anahtarı olsa ne olacak kapıda kalsanız alır açarsınız.
biz de annemin yan apartmanındayız evin anahtarı annemde var cıngar mı çıkaralım yani?
hırlı değil hırsız değil anne bu yav

Belki kaybederlerse falan bende dursun diye dusunuyordur, yine de istiyorsaniz bir ara gidin isteyin, vermeyecek degil ya.

Kv yedek anahtar olmasını istemıyorum arkadaslar bazen esımle tartısıyoruz arabanın anahtarını istiyorum vermıyor bana. Kavgalı olduğumuz için boyle durumlarda lazım olr en azından.
Su mesajdan anladıgım kadarıyla sızde anahtar yok esınızde var yedegıde kvde mı? Öyleyse kızmakta cok haklısın al anahtarı.
Boşanıyorlar mı ki mallarda hakkı olsun?
Hadi hakkı var diyelim kv arabayı mı yiyecek nedir yani?

Sanırım arkadasta yedek anahtar yok esıyle tek anahtar kullanıyor öyle anladım. Yedek varsa kvdede durmasının anlamı yok bence. Ayrıca konu sahıbının korkusu kvnın arabayı yemesı degıl bence. Esım bana sormadan yedek anahtarı annesının elıne verse bende bozulur gerı isterdım.
Evlılıkte kım ne aldıysa o malın üzerınde sadece kendısının sonsuz söz hakkı var dıye bısey yok. Malın ortaklıgı sadece bosanma sırasında olmuyor moderncadı.

Şimdiye kadar sıkıntılı bir durum olmadıysa üstelemeyin bence. Belki lazım olur. Benim evin anahtarı komşuda yedi kat yabancı ama dursun lazım oluyor işte.

Sanırım arkadasta yedek anahtar yok esıyle tek anahtar kullanıyor öyle anladım. Yedek varsa kvdede durmasının anlamı yok bence. Ayrıca konu sahıbının korkusu kvnın arabayı yemesı degıl bence. Esım bana sormadan yedek anahtarı annesının elıne verse bende bozulur gerı isterdım.
Evlılıkte kım ne aldıysa o malın üzerınde sadece kendısının sonsuz söz hakkı var dıye bısey yok. Malın ortaklıgı sadece bosanma sırasında olmuyor moderncadı.
Bu eşiyle tartışacağı bir durum.
Neden bende yok? Der sorar. Duruma göre eşi ister annesinden karısına verir.
Sonuçta kadın söylemese ruhu bile duymayacaktı yedek anahtarı olduğunun.
Kvde durması da acil bi durum oldu mu kp kullanması içindir.
Bunun için küplere binmeye gerek yok.

Back
X