- 5 Mayıs 2016
- 3.901
- 8.318
- 158
bence evin yedek anahtarı var, kıvırdı, arabanın anahtarı yok ki versin![]()
Bana da öyle geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence evin yedek anahtarı var, kıvırdı, arabanın anahtarı yok ki versin![]()
Sakin sakin bunu esinize sorun catar gibi sormayin. Neden boyle yapti anlam veremedim diyinArkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Akşam eşim kv ben yemekten sonra muhabbet ederken evın anahtarı ile ilgili şaka yaptım anahtarı vermem işe gidemezsın diye. Kv tuttu dediki olsun yedeği var dedı. Anlayamadım neyın yedegı anne dedım. Arabanın anahtarının yedegı bende dedı. Ben evın anahtarından bahsettım dedım. Neyse sonrasında bes dakka sonra falan arabanın yedek anahtarını ıstedım lazım olur anne bana dıye. Bende esımın arabasını kullanıyorum cunkı. Vermek ıstemedı. Sonra tekrar gene ıstedım. Lazım oldugu zaman ıstersın verırım kızım dedı kalkdı gttı. Suan sınır kupuyum kımın arabasının anahtarını kıme vermıor ben neyım esıme ne demelyım bu konuda hc fkrım yok bu kadın neden anahtarı vermedı??? Araba kullanmayıda blmıor kadın amaç nedır ?eşime ne demelıyım sinirden zor duruyorum suan arkadaslar bısey deyın. Esımde hıcbırsey demedı annesıne anahtarı ıstedıgımde gıcık oldum.
Bu eşiyle tartışacağı bir durum.
Neden bende yok? Der sorar. Duruma göre eşi ister annesinden karısına verir.
Sonuçta kadın söylemese ruhu bile duymayacaktı yedek anahtarı olduğunun.
Kvde durması da acil bi durum oldu mu kp kullanması içindir.
Bunun için küplere binmeye gerek yok.
Benim de ilk başlarda ev anahtari ile ilgili bir konusma gecmisti eşimle."tatile gittiğimizde eve bakmalari için evin yedek anahtarini annemlere de veririz"dedi.Ben de aninda tepkimi verdim"ne münasebet,orasi benim,bizim mahremiyetimiz,ozelimiz,nerden bilicem ceyizimi karistirdigi gibi odalari karistirmayacagini,asla kabul etmem anlarsam fena olur butun yedekleri bana vereceksin dedim aldim:) Asla musade etmeyin,sonucta artik siz bir ailesiniz esinle 2 kisi bile olsanız.Eşinize de açık konuşun bu konuyu.Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Akşam eşim kv ben yemekten sonra muhabbet ederken evın anahtarı ile ilgili şaka yaptım anahtarı vermem işe gidemezsın diye. Kv tuttu dediki olsun yedeği var dedı. Anlayamadım neyın yedegı anne dedım. Arabanın anahtarının yedegı bende dedı. Ben evın anahtarından bahsettım dedım. Neyse sonrasında bes dakka sonra falan arabanın yedek anahtarını ıstedım lazım olur anne bana dıye. Bende esımın arabasını kullanıyorum cunkı. Vermek ıstemedı. Sonra tekrar gene ıstedım. Lazım oldugu zaman ıstersın verırım kızım dedı kalkdı gttı. Suan sınır kupuyum kımın arabasının anahtarını kıme vermıor ben neyım esıme ne demelyım bu konuda hc fkrım yok bu kadın neden anahtarı vermedı??? Araba kullanmayıda blmıor kadın amaç nedır ?eşime ne demelıyım sinirden zor duruyorum suan arkadaslar bısey deyın. Esımde hıcbırsey demedı annesıne anahtarı ıstedıgımde gıcık oldum.
Çelik kapı ise toplamda 5 anahtarı vardır. Sayın eksikse mutlaka birilerinde vardırGerçekten evin anahtarı olabilir mi arkadaşlar ?
Evin kilitini değiştir evin anahtarının yedeği varArkadaşlar herkese iyi akşamlar.