Margarikotin .!.:Sakın ha diyorum..
Bu samimiyet, içten gelen bir samimiyet değil ..
Bi gün olur yine gider onun yanına yine seni kötüler..
Şimdi onunla arası bozuk diye , seninle samimiyetini arttırmaya çalışıyor..
Ama boşa =)
İnsanın inanısı gelmez ki =) Komik buluyorum böyle insanları
Bi öyleler bi böyleler..
[QUOTE="muhat, post: 36693975tta eltine seni gene kotuleyecektir.sana tavsiyem eltinle olabildiğince iyi ol.kaynanan tek kalsin:)
Slm arkadaşlar benim KV ilk tanıştığımız günden beri benden pek hazzetmezdi.Her yaptığımı eleştirirdi hemen hemen.Ben de altta kalmazdım çünkü sabrımı zorlardı.Derken kaynim nişanlandı KV eltimi sürekli methetmeye başladı öyle iyi böyle iyi falan diye ama hiç tepki vermiyorum ki sonuçta bende geliniyim benim yanımda onu sürekli methetmesi hiç uygun olmamasına rağmen...zamanla birlikte yasama kararı alındı derken KV eltimden dert yanmaya başladı sürekli artik benim yanımda onu kötülüyor benim de onaylamami bekliyor ancak ben eltimin bir kötülüğünü görmedim ne diyebilirim ki ona şimdi ise bana bir melekmisim gibi davranmaya başladı anlam veremiyorum acaba pişmanlığını böyle mi ifade etmeye çalışıyor ?
Evet bi tane söylesem on tane koyar üstüne onu da biliyorum ama aptal gibi kaldım VIR VIR VIR anlatıp duruyor öyle yaptı böyle dedi beni takmiyo temizlik yapmiyo uyuşuk vs.ben de saf saf bakıyorum yüzüne ne diyeceğimi bilemiyorum bi onlar olsa iyi görümcem de ayni gelip mutfak dolabını açıp bak iste ben senin bu düzenine bayiliyorum annemlerin dolapları görsen çok dağınık vs diyor ben mahcup oluyorum bir şey diyemiyorum
zaten dedikodu yapmak arkadan konsmak yeterince cirkin, bir de kendi ayagina skmak oluyo su konumda :)Çok haklisin aslında mantıklı olan hepsinden uzak kalmak fazla samimiyet iyi gelmiyor
Slm arkadaşlar benim KV ilk tanıştığımız günden beri benden pek hazzetmezdi.Her yaptığımı eleştirirdi hemen hemen.Ben de altta kalmazdım çünkü sabrımı zorlardı.Derken kaynim nişanlandı KV eltimi sürekli methetmeye başladı öyle iyi böyle iyi falan diye ama hiç tepki vermiyorum ki sonuçta bende geliniyim benim yanımda onu sürekli methetmesi hiç uygun olmamasına rağmen...zamanla birlikte yasama kararı alındı derken KV eltimden dert yanmaya başladı sürekli artik benim yanımda onu kötülüyor benim de onaylamami bekliyor ancak ben eltimin bir kötülüğünü görmedim ne diyebilirim ki ona şimdi ise bana bir melekmisim gibi davranmaya başladı anlam veremiyorum acaba pişmanlığını böyle mi ifade etmeye çalışıyor ?
aklllı kadınmış kv den... seni onun hakkında konuşturacak..onada seni kötülüyordur.. sonrada ikinizi birbirinize düşürüp ...ikinizdende kurtulacak...:)Slm arkadaşlar benim KV ilk tanıştığımız günden beri benden pek hazzetmezdi.Her yaptığımı eleştirirdi hemen hemen.Ben de altta kalmazdım çünkü sabrımı zorlardı.Derken kaynim nişanlandı KV eltimi sürekli methetmeye başladı öyle iyi böyle iyi falan diye ama hiç tepki vermiyorum ki sonuçta bende geliniyim benim yanımda onu sürekli methetmesi hiç uygun olmamasına rağmen...zamanla birlikte yasama kararı alındı derken KV eltimden dert yanmaya başladı sürekli artik benim yanımda onu kötülüyor benim de onaylamami bekliyor ancak ben eltimin bir kötülüğünü görmedim ne diyebilirim ki ona şimdi ise bana bir melekmisim gibi davranmaya başladı anlam veremiyorum acaba pişmanlığını böyle mi ifade etmeye çalışıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?