yıllar evvel aynen benim kaynanamın yaptığını yapıyor..onunla arası iyiyken onu sana metheder arası kötü oldumu bu defa kötüler..aynı şeyi senin için ona yapmıştır seni ona kötülemiştir ama eltin iyiki bunları sana anlatmamış...bu tür kaynanalar böyledir işleri güçleri gelinlerle uğraşmak ..mutlak kendilerine bir açık kapı bırakırlar gidip gelecek yer işlerini yaptıracak bir gelin....onu sana kötüler birde onay bekler onaylamazsan sana gıcık gider..ben bunları yaşadım..tavsiyem sakın ola eltin hakkında tek kelime etme eltinle aran iyi olmasa bile kötü laf söyleme..hatta sen eltini kaynanana öv..öv ki birdaha dedikodusunu yapmasın eltinin..arası iyiymiş eltinle ..kimbilir bu kaynanan ne yaptıki eltin yüz çevirdi..kaynananın maksadı sizi birbirinize düşürmek.. laf taşıyacak mutlaka ..iki eltinin arasını açıp sonrada kenara çekilip el kızlarının geçimsizliğinden etrafa dedikodu yapacak..Slm arkadaşlar benim KV ilk tanıştığımız günden beri benden pek hazzetmezdi.Her yaptığımı eleştirirdi hemen hemen.Ben de altta kalmazdım çünkü sabrımı zorlardı.Derken kaynim nişanlandı KV eltimi sürekli methetmeye başladı öyle iyi böyle iyi falan diye ama hiç tepki vermiyorum ki sonuçta bende geliniyim benim yanımda onu sürekli methetmesi hiç uygun olmamasına rağmen...zamanla birlikte yasama kararı alındı derken KV eltimden dert yanmaya başladı sürekli artik benim yanımda onu kötülüyor benim de onaylamami bekliyor ancak ben eltimin bir kötülüğünü görmedim ne diyebilirim ki ona şimdi ise bana bir melekmisim gibi davranmaya başladı anlam veremiyorum acaba pişmanlığını böyle mi ifade etmeye çalışıyor ?
Slm arkadaşlar benim KV ilk tanıştığımız günden beri benden pek hazzetmezdi.Her yaptığımı eleştirirdi hemen hemen.Ben de altta kalmazdım çünkü sabrımı zorlardı.Derken kaynim nişanlandı KV eltimi sürekli methetmeye başladı öyle iyi böyle iyi falan diye ama hiç tepki vermiyorum ki sonuçta bende geliniyim benim yanımda onu sürekli methetmesi hiç uygun olmamasına rağmen...zamanla birlikte yasama kararı alındı derken KV eltimden dert yanmaya başladı sürekli artik benim yanımda onu kötülüyor benim de onaylamami bekliyor ancak ben eltimin bir kötülüğünü görmedim ne diyebilirim ki ona şimdi ise bana bir melekmisim gibi davranmaya başladı anlam veremiyorum acaba pişmanlığını böyle mi ifade etmeye çalışıyor ?
'ben iyiyim ogullarim, gelinler gecimsiz, baksana birbirini yiyolar' pozuyla, ortaligi teskin etmeye calisan fedakar anne rolune soyunurlar akabinde..yıllar evvel aynen benim kaynanamın yaptığını yapıyor..onunla arası iyiyken onu sana metheder arası kötü oldumu bu defa kötüler..aynı şeyi senin için ona yapmıştır seni ona kötülemiştir ama eltin iyiki bunları sana anlatmamış...bu tür kaynanalar böyledir işleri güçleri gelinlerle uğraşmak ..mutlak kendilerine bir açık kapı bırakırlar gidip gelecek yer işlerini yaptıracak bir gelin....onu sana kötüler birde onay bekler onaylamazsan sana gıcık gider..ben bunları yaşadım..tavsiyem sakın ola eltin hakkında tek kelime etme eltinle aran iyi olmasa bile kötü laf söyleme..hatta sen eltini kaynanana öv..öv ki birdaha dedikodusunu yapmasın eltinin..arası iyiymiş eltinle ..kimbilir bu kaynanan ne yaptıki eltin yüz çevirdi..kaynananın maksadı sizi birbirinize düşürmek.. laf taşıyacak mutlaka ..iki eltinin arasını açıp sonrada kenara çekilip el kızlarının geçimsizliğinden etrafa dedikodu yapacak..
işte aynen dediğiniz gibi..'ben iyiyim ogullarim, gelinler gecimsiz, baksana birbirini yiyolar' pozuyla, ortaligi teskin etmeye calisan fedakar anne rolune soyunurlar akabinde..
Slm arkadaşlar benim KV ilk tanıştığımız günden beri benden pek hazzetmezdi.Her yaptığımı eleştirirdi hemen hemen.Ben de altta kalmazdım çünkü sabrımı zorlardı.Derken kaynim nişanlandı KV eltimi sürekli methetmeye başladı öyle iyi böyle iyi falan diye ama hiç tepki vermiyorum ki sonuçta bende geliniyim benim yanımda onu sürekli methetmesi hiç uygun olmamasına rağmen...zamanla birlikte yasama kararı alındı derken KV eltimden dert yanmaya başladı sürekli artik benim yanımda onu kötülüyor benim de onaylamami bekliyor ancak ben eltimin bir kötülüğünü görmedim ne diyebilirim ki ona şimdi ise bana bir melekmisim gibi davranmaya başladı anlam veremiyorum acaba pişmanlığını böyle mi ifade etmeye çalışıyor ?
bu tiplerdeki oyunculuk ve entrika oscarlik kisilerde yokişte aynen dediğiniz gibi..
bu tiplerde taktikler bitmez, onu da evirir cevirir dolastirirlar.. en iyisi tebessumle susmak :)Mazlum ahı..
-Anne hani o çok iyiydi bende onu o kadar iyi biliyorum ve gerçektende çok iyi biri bana hiç bişey yapmıyor de..
Sonra arada eltini öv kudursun
klasik kv tavırları....Slm arkadaşlar benim KV ilk tanıştığımız günden beri benden pek hazzetmezdi.Her yaptığımı eleştirirdi hemen hemen.Ben de altta kalmazdım çünkü sabrımı zorlardı.Derken kaynim nişanlandı KV eltimi sürekli methetmeye başladı öyle iyi böyle iyi falan diye ama hiç tepki vermiyorum ki sonuçta bende geliniyim benim yanımda onu sürekli methetmesi hiç uygun olmamasına rağmen...zamanla birlikte yasama kararı alındı derken KV eltimden dert yanmaya başladı sürekli artik benim yanımda onu kötülüyor benim de onaylamami bekliyor ancak ben eltimin bir kötülüğünü görmedim ne diyebilirim ki ona şimdi ise bana bir melekmisim gibi davranmaya başladı anlam veremiyorum acaba pişmanlığını böyle mi ifade etmeye çalışıyor ?
Salla dinleme yorum yapma esine yansitma bisey:) belasini bulmusBenceyyüz verme.ilk firsatta eltine seni gene kotuleyecektir.sana tavsiyem eltinle olabildiğince iyi ol.kaynanan tek kalsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?