Kv neden böyle yapıyor olabilir

açık açık söylemek dışında yapılabilecek bir şey yok kendi evi gibi davranıyor ama oranın sizin eviniz olduğunu fark ettirin. Ya da çocuğunuza bakıcı tutun

Yok artık..bari kitleseylermiş kapını.
Kitlemezsen böyleleri dingonun ahırı gibi girip çıkar işte.

Kadının fal açıp anlamayacağına göre söylemeniz lazım.

Ama iş yapması benim talebim değil ki ben yapmasını istemiyorum ama direkt sormadan her işe atılıyor bende rahat hissetmiyorum
ev kazalarından korunması için her saniye tepesinde beklenilmesi yaşta bebeğiniz. Onun gğvenliği için işi gücü bırakması lazım. Bi kova su, açık kalan klozet, masa sehpa kenarları köşeleri, zincirli perde askıları, ağzına atacağı herhangi bir şey, oyuncakları aklınıza gelen gelmeyen her şey onun için tehlikeli. Sizi endişelendirmek için değil önlem için yazıyorum.

Funda | Hemşire | Anne | Seyahatsever (@pembe.balik) • Instagram photos and videos
Şu profilin ev kazaları klasörlerine bi göz atın.

Kapı sürgüsünü kapat. Neden kapattın derse de “annecim duş alıyorum üstüm müsait olmuyor siz anahtarla girersiniz utanırım diye kapalı tutuyorum” de. Üst üste her gün kapalı tut ki anlasın kapı çalması gerektiğini. İç çamaşırlarına da başka birinin dokunması vs bence fazla mahrem. İç çamaşırlarını ayrı tut kendin yıka katla bence. İyi kalpli yazmışsın, öyle kalmasını istiyosan fazla yüz göz olma bence

oglu soylesin anne odamizada pat diye girme. kibarca gulerek soylesin iyi kaynana anlar belki.

Sizi kızı gibi gördüğünü söylemişsiniz, buna dayanarak belli bir samimiyet göstergesi olduğunu düşünebilirsiniz ama daha çok siz daha önce sınırlarınızı belirlemediğiniz için bu şekilde davranıyor olabilir.Çocuğu bakıcıya ve ya kreşe vermelisiniz yaşına ve durumuna uygun şekilde.

Anahtari var çocuğa bakıyor ve galiba evin işlerini de yapıyor. Tüm işleri yaptırıp sınır koymanız zaten imkansizdi.

Konuşmazsanız çözülmez. Ha bir dahada eskisi gibi olmazsınız onuda söyleyeyim.

Sınır istiyordunuz madem onu ilk yaptığında anne sen katlayacaksan katla sepete koy ben yerleştiririm yada ilk kapıyı anahtarla açtığında anne üstüm müsait değildi müsait durumda değildim zile basarsan bende toparlanırım gibi iletişimle çizebilirdiniz. Şimdi geçmiş olsun.

40 yıl düşünsem kaynana savunacağım aklıma gelmezdi. kv de olsa anne de olsa kimse kimsenin hizmetçisi değil. kadın gelip gündelikçi gibi yemeğini temizliğini yapacak kocanı bakacak konu sahıbının çocugunu bakacak çalışacaklar evınızde bedavaya ama sıra dona gelınce woowwww ortalık ayaga kalkacak. yardım alan emir alır unutmayın. o zaman anahtarı verip evinizde çalıştırmayacaksınız.

+1 kesinlikle katılıyorum. Bebeğime Allah nasip ederse annem bakacak, ben bebeği onun evine götüreceğim mesela. Çünkü evim her zaman aynı düzende değil, annem bizim düzenimizde değil de bebek belli saatler arasında annemin düzeninde dursun dedim ve öyle karar verdim. Hem anahtar vereyim her işim görülsün yemeğim hazır olsun hem de şöyle böyle demek olmuyor. Rahatsız olacağınız baştan belli zaten ben kendi anneme bile anahtar vermem evime direkt niye girsin ki sabahları, zil mi yok?

aynen öyle annelerimize kvlerımize en değerlimizi bırakıyoruz ama dona gelince don kırmızı çizgimiz.

Neden ev anahtarını başkalarına veriyorsunuzki? Kim olursa olsun, hiç gerek yok.
Ben olsam açıkca söylerim çat kapı girmemesini.

bebiş de bugun yarın doğar 38 olmuşşunuz maşallah sağlıkla gelsin ben de ınsallah göreyım o gunlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…