Haklısın emrivakiyle olacak şey değil bu kesinlikle kabul etme.9 aylik evliyim daha...
Evliligimin cicim aylarinda..
Kv esimi arayip bize gelmek istedigini soyledi.bizde gezmeye gelecegini sandik buyursun gelsin dedik.basimizin ustunde yeri var.kv geldi yazlik kislik abiyeler.kisisel bakim urunleri a dan z ye hersey.ben bi sasirdim ee soramadimda pat diye.sorulmazki.olayi iyice anlamaniz icin en basindan anlatayim.esim 3 erkek kardesler babalari 7 yil once vefat etmis.diger oglu memur ve evli onunla birlikte ayri evde gorev yaptigi yerde oturuyordu.kaynimin doguya tayini cikinca o da buraya bizim yasadigimiz yerden ev tutucakmis sozde.diger kaynim askerde suan.kv bizimle yasamak istiyor ben bunu anladim.esime olmaz dedim ev ustune ev olmaz.zaten bi ara kalmaya geldiginde atismalarimiz oldu anlasamiyoruz.bunu bile bile bizimle yasayacakmis.kv gecinilmesi zzor bi insan.benim evimde egemenligi ele almak istiyor.benim evimde bana sormadan biseyler yapiyor.esyalarin yerini degistiriyor.mutfaga girmeye calisiyor.bende ses cikaramiyorum henuzz.ama patlamaya hazir bi bombayim suanda.bi iki ev baktik bahane buldu istemedi.evliligimizi yasayamiyoruzz.esim o da uzulmesin bende uzulmeyeyim istiyor ama annesine ses cikaramiyor.bana da ne olacak annem o yabanci degil idare et diyor.hazmedemiyorum artik boyle davranislarina.10 gun oldu geleli konusmuyoruz ama o hic ustune almiyor sanki bu evin bi ferdiymis gibi davraniyor.he bir de eltimle kaynimin arasini da bozdu.sira bizde...
Suanda kendi capinda yerlesmis gibi gorunuyor..odaya girip cikiyorum surekli hani benim evim sinyalini vermeye calisiyorum ama kadin hic ustune almiyor.ceyiz sererken akrabalarina hep demis ben orda kendime oda yaptim diye.ama benim hic haberim bile yok kadin kendi dunyasinda yasiyorNasıl yani teklifsiz öylece gelip yerleşti mi evinize
Bu kayınvalide milleti level atlıyor yahu şok oldum.
Ev bakmaya devam edin,birlikte kalamayacaģınızi ima edin açıkça söyleyemesenizde 'anne sen sıkılırsın,rahat edemezsin'vs diyin.
Esim bana dedi git sen ev bak diye..gittim baktik kadin bin bir turlu bahane buldu.esimde hic ses cikarmadi.gecen bi tane bulduk begendm falan dedi.aksam eve geldik agliyor esime diyorki ben zorla tutturmusumyapacağınız şey çok basit.. eşiniz gidip bir ev tutacak ve emrivaki yapacaksınız.. gönlüyle gitmesini beklerseniz belli ki anlamamazlığa gelecek..
E
Esim bana dedi git sen ev bak diye..gittim baktik kadin bin bir turlu bahane buldu.esimde hic ses cikarmadi.gecen bi tane bulduk begendm falan dedi.aksam eve geldik agliyor esime diyorki ben zorla tutturmusum
Zaten 10 gundur evde ne huzur var ne sevgi..kaynanayla yasamış biri olarak sunu diyebilirim ki napın edin evden gönderin...cünkü yaptıgı sey cok ayıp ve saygısızca. evet esinizin annesi olabilir yabancı degil tabiki bir de şöyle baksın eşin olaya senin annen gelse aynı seyleri diyebilecekmi acaba??? cok zor ev ustune ev olmuyor.zaten kv de geçimsiz biri belli.bi de bunlar timsah gibidir,ikili oynar oğullarına yalanla dolanla binbir sey soylerler....aman diyeyim eşin sesini çıkarsın. annesine durması gerektiği yeri bildirsin....
Bizimle kalip para biriktiricekmis biraz ..surekli bahaneler uyduruyor esimi oyaliyor.ben ev bakmaya devam edicem tabiki..kışa girmeden ev bulun gerekirse emrivakiyle tutun. kışa girerseniz bahane eder hiç taşınmaz.
ooo nıyetı omurluk yerlesmekE
Esim bana dedi git sen ev bak diye..gittim baktik kadin bin bir turlu bahane buldu.esimde hic ses cikarmadi.gecen bi tane bulduk begendm falan dedi.aksam eve geldik agliyor esime diyorki ben zorla tutturmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?