kv nin bana ve esime sormadan bize gelip yerlesmesi...

Bizimle kalip para biriktiricekmis biraz ..surekli bahaneler uyduruyor esimi oyaliyor.ben ev bakmaya devam edicem tabiki..

süre de belirtmiyordur tabi ne kadar kalacağına dair. eve bir süre daha bahane bulursa eşinizle konuşun hala aynı cevabı alıyorsanız araya başkalarını sokun. misafir gibi gelip kadını uyarsınlar onlar yeni evli, ev ev üstüne olmaz vs. gibi. bunu söyleyecek kişi eşinizin tarafından olursa daha iyi olur. anlaştığınız güvendiğiniz varsa. yoksa kendi ailenizden birini devreye sokabilirsiniz. çünkü siz söylerseniz eşiniz size darılabilir. başkası söylerse bilmezlikten gelirsiniz haberim yoktu dersiniz.

Benimkiler 2 hafta gelip kaldılar çatladım.. Giderken de söylediği şey "aslında ayaklarımız geri geri gidiyor biraz daha kalsaydık" oldu. Yok arkadaş insan anlayışlı olacak düşünecek bunlar da rahat yatamazlar kalamazlar rahat hareket edemezler diye. Kendi ailem geldi 3. gün başladılar artık biz gidelim demeye. Erkek tarafının böyle oğullarının evini kendi malları gibi görmesine uyuz oluyorum

E

Esim bana dedi git sen ev bak diye..gittim baktik kadin bin bir turlu bahane buldu.esimde hic ses cikarmadi.gecen bi tane bulduk begendm falan dedi.aksam eve geldik agliyor esime diyorki ben zorla tutturmusum

esinizle degil kayinvalidenizle kavga edin.
ne gerekiyorsa ona soyleyin boyle e kartlarinizi acik oynamis olursunuz yahut igneleyin filan...

ooo nıyetı omurluk yerlesmek
bıde ogluna oynuyor
oglunu seven kayınvalıde bence bunu yapmaz ya
hangı kayınvalıde bılmez evın ev ustune olmayacagını
bencede boyleler oğullarını sevmiyor zerre kadar....ne demek kalk kurulu düzeni boz birde gelini kıskan....bende seninle rahat değilim yeni evliyiz eve çıkalım olmuyor anlasamıyoruz böyle dedikçe o bnm annem ne utanıyosun ondan para bitiktiriyoruz bekle zamanı var cıkarız derdi hep....şimdi ben babamın evine çıktım paşalar gibi o anasının koynunda kokuşuyor hala

oncelikle esine annenden habersiz ev tutalim de surpriz olsun de, razi gelmesse
kvdende esindende habersiz sen tut ev surprizzzz de :)

Bu kayın validelerin oğul evine yerleşme isteklerini bir türlü anlamıyorum. Bir de şunu iddia ederler, oğlumuzun evi, bizim evimiz. Sanki gelin o evde süslük.. Zaten kayınvalideler de gelinleri görmezden gelerek, oğullarının evine yerleşiyorlar.. Aynısını benim ki de yapmaya çalışıyor.. Yüz versek yerleşirler bizim eve.. Ben pek yüz vermemeye çalışıyorum. Bir gün kayınvalide bana kışları bizim yanımızda geçirmek istediklerini söyledi. bende ' tabi misafir olarak 1 hafta gelir kalırsınız, sonrada gidersiniz' demiştim. Bu lafıma alınıp bana küsmüştü..Hatta eşim de bana kırılmıştı. neden annesine öyle söylüyorum diye..
Erkeklerin hepsi aynı.. İşini eşine bırakma, kendin söyle. Hal ve tavırlarınla niyetini belli et. Kartlarını açık oyna. Orasının senin evin olduğunu, kayınvalidenin de misafir olduğunu hatırlat..

Sizin anneniz gelse 10 gün çok oldu ev bulalım derdi eşiniz herhalde. Anladığım kadarıyla bir oğlu bekar ve o askerden gelene kadar niyeti sizle yaşamak. Bence bir ev tutun ve anne kaynımla daha rahat edersin deyin

Allah kolaylık versin.İşin zor

Allah kolaylık versin , bu yeni evlilerin evine gitme işini de hic anlamam bi rahat bıraksalar ya , Allah başa vermesin.

Oğlunla evlendim diye sana evi vercek değilim ya ..

Eşini al karşına adam gibi söyle böyleyken böyle de.
Yakından bir ev tutarsınız oldu bitti.
Emrivakiyi kendi annen bile yapsa sinir olursun sonuçta.
Eşin döşesin bi'ev sürpriz yapın.

y
ya anlamıyorum seninde annen yokmu arasın damadı oglum ben sana verdim kızımı desin annene hizmet etmeye degil bu sekılde kızımda yara alır evliliginizde desin

ev ev ustunde olmaz..esinle cddi anlamda konus..bu kadin aranizi acar..kendi evinde misafir olursun..bu kaynanlar iyice zivanadan cikti yani...

Neden açık açık konuşmuyorsunuz ?Kırıcı olmadan anlatmanın çok yolu var.
Yakın bir yer mi arıyorsunuz ?

hayatını sadece evlat üzerine kurmanın bedeli bunlar.
şu kadınlar bir hayatlarının oldugunu fark etseler gelinlerinin de hayatı oldugunu fark edecekler.
daha on gün olmuş geleli yeni ama yalnız kalmamak için gitmeyecektir.

Sorsan "oğluşumun evine geldim" der.

Kaynana olsun, başkası olsun şöyle birilerine yaslanan, huzur bozan, fareyken bir de kuyruğuna teneke takıp her delikten geçmeye çalışanlardan nefret ediyorum.

Paran olmaz, ihtiyacın olur, sokakta kalırsın amenna kimse kimseyi sokağa atmaz ama böylesi ızdırap.

Aç bacım akşamları flash tv'yi al eline bir çorap, evde çek halayını, dök kurtlarını. Giy bir don tuman gez ortalarda. Kocanla da eğlen, ne çekecen dünyanın kahrını? Orası senin evin. İster donla ister donsuz gezersin. Bana saygı duymayana ben niye saygı duyacağım?

"İdare et, annem o yabancı değil"...
Güzel lafmış da, eşinizin annesi nereden sizin yakınınız oluyor hemen öyle dokuz ayda... Gayet de yabancı..
Yakın olmanız için birbirinizle geçireceğiniz süre en az üç yıl olmalı.. Üç yıl içinde birbirinizi tanıyacağınız kadar ve fakat yüz göz olup, çirkinleşmeyecek kadar atışma yaşamanız lazım.. Birbirinizi en az bir kaç kez affetmeniz, birbirinizin cıslarını öğrenip onlara saygı duymanız lazım... Ancak ondan sonra eşinizin annesi sizin bir yakınınız olabilir.. Ne demek yabancı değil.. Yedi kat el ayol.. Kusura bakmayın..

erkek tarafı hep aynı ya valla aynı bu ev bizim evimiz.. kaynanamlar gelip günlerce kalırlar bizde.. yürüme 10 dakka mesafemiz var ha.. çok değil.. onlar için bu çok normal.. çünkü oğullarının evi.. ama benim saf annem bir saat otursa huzursuz.. geçen ben kızdım onlar gelip kalıyorlar sen bir saat oturmuyorsun diye.. onların oğullarının evi diyo gülerek.. .. bu nasıl zihniyet.. babam akşam gelip oturmaz siz rahat edin diye.. sanırım yetiştirilmeyle alakalı.. onların anlayışı gelin bize bakmalı oğlum zaten emrime amede..
senin yapacağın iş çok açık .. eşini karıştırma.. hele anneni falan asla.. eşinle ailenin arasına duvar örersin.. kayınvalidene artık şu işi halledelim ne sen sıkıntıya gir ne ben de.. ikimizde rahat edemiyoruz annecim.. yakında bi ev tutalım hem evimiz rahat olsun hem gönlümüz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…