- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
Bizimle kalip para biriktiricekmis biraz ..surekli bahaneler uyduruyor esimi oyaliyor.ben ev bakmaya devam edicem tabiki..
E
Esim bana dedi git sen ev bak diye..gittim baktik kadin bin bir turlu bahane buldu.esimde hic ses cikarmadi.gecen bi tane bulduk begendm falan dedi.aksam eve geldik agliyor esime diyorki ben zorla tutturmusum
bencede boyleler oğullarını sevmiyor zerre kadar....ne demek kalk kurulu düzeni boz birde gelini kıskan....bende seninle rahat değilim yeni evliyiz eve çıkalım olmuyor anlasamıyoruz böyle dedikçe o bnm annem ne utanıyosun ondan para bitiktiriyoruz bekle zamanı var cıkarız derdi hep....şimdi ben babamın evine çıktım paşalar gibi o anasının koynunda kokuşuyor halaooo nıyetı omurluk yerlesmek
bıde ogluna oynuyor
oglunu seven kayınvalıde bence bunu yapmaz ya
hangı kayınvalıde bılmez evın ev ustune olmayacagını
Allah kolaylık versin.İşin zor9 aylik evliyim daha...
Evliligimin cicim aylarinda..
Kv esimi arayip bize gelmek istedigini soyledi.bizde gezmeye gelecegini sandik buyursun gelsin dedik.basimizin ustunde yeri var.kv geldi yazlik kislik abiyeler.kisisel bakim urunleri a dan z ye hersey.ben bi sasirdim ee soramadimda pat diye.sorulmazki.olayi iyice anlamaniz icin en basindan anlatayim.esim 3 erkek kardesler babalari 7 yil once vefat etmis.diger oglu memur ve evli onunla birlikte ayri evde gorev yaptigi yerde oturuyordu.kaynimin doguya tayini cikinca o da buraya bizim yasadigimiz yerden ev tutucakmis sozde.diger kaynim askerde suan.kv bizimle yasamak istiyor ben bunu anladim.esime olmaz dedim ev ustune ev olmaz.zaten bi ara kalmaya geldiginde atismalarimiz oldu anlasamiyoruz.bunu bile bile bizimle yasayacakmis.kv gecinilmesi zzor bi insan.benim evimde egemenligi ele almak istiyor.benim evimde bana sormadan biseyler yapiyor.esyalarin yerini degistiriyor.mutfaga girmeye calisiyor.bende ses cikaramiyorum henuzz.ama patlamaya hazir bi bombayim suanda.bi iki ev baktik bahane buldu istemedi.evliligimizi yasayamiyoruzz.esim o da uzulmesin bende uzulmeyeyim istiyor ama annesine ses cikaramiyor.bana da ne olacak annem o yabanci degil idare et diyor.hazmedemiyorum artik boyle davranislarina.10 gun oldu geleli konusmuyoruz ama o hic ustune almiyor sanki bu evin bi ferdiymis gibi davraniyor.he bir de eltimle kaynimin arasini da bozdu.sira bizde...
ya anlamıyorum seninde annen yokmu arasın damadı oglum ben sana verdim kızımı desin annene hizmet etmeye degil bu sekılde kızımda yara alır evliliginizde desin9 aylik evliyim daha...
Evliligimin cicim aylarinda..
Kv esimi arayip bize gelmek istedigini soyledi.bizde gezmeye gelecegini sandik buyursun gelsin dedik.basimizin ustunde yeri var.kv geldi yazlik kislik abiyeler.kisisel bakim urunleri a dan z ye hersey.ben bi sasirdim ee soramadimda pat diye.sorulmazki.olayi iyice anlamaniz icin en basindan anlatayim.esim 3 erkek kardesler babalari 7 yil once vefat etmis.diger oglu memur ve evli onunla birlikte ayri evde gorev yaptigi yerde oturuyordu.kaynimin doguya tayini cikinca o da buraya bizim yasadigimiz yerden ev tutucakmis sozde.diger kaynim askerde suan.kv bizimle yasamak istiyor ben bunu anladim.esime olmaz dedim ev ustune ev olmaz.zaten bi ara kalmaya geldiginde atismalarimiz oldu anlasamiyoruz.bunu bile bile bizimle yasayacakmis.kv gecinilmesi zzor bi insan.benim evimde egemenligi ele almak istiyor.benim evimde bana sormadan biseyler yapiyor.esyalarin yerini degistiriyor.mutfaga girmeye calisiyor.bende ses cikaramiyorum henuzz.ama patlamaya hazir bi bombayim suanda.bi iki ev baktik bahane buldu istemedi.evliligimizi yasayamiyoruzz.esim o da uzulmesin bende uzulmeyeyim istiyor ama annesine ses cikaramiyor.bana da ne olacak annem o yabanci degil idare et diyor.hazmedemiyorum artik boyle davranislarina.10 gun oldu geleli konusmuyoruz ama o hic ustune almiyor sanki bu evi
n bi ferdiymis gibi davraniyor.he bir de eltimle kaynimin arasini da bozdu.sira bizde...
Kayınvalideniz evlere bahane bulmaya devam ederse "Anne sen bizim evi sevdiysen biz ev bulup taşınalım" deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?