kv nin bana ve esime sormadan bize gelip yerlesmesi...

Saçma bir ayrıntı olacak ama bu kısım ne alaka?

Ayrıca kaynana çok çakal bu durumda insan ne diyebilir ki, çek git de diyemezsin ki? Elinizi kolunuzu bağlamış.

Yapman gereken tepki koymak, onu huzursuz etmek ama aynı onun yaptığı gibi sinsice.

öyle olmadan ses çıkarmak lazım ayol
sonra karı kocaya vuruyor piyango
haklısınnn
istediği şey olursa herkes olumlu düşünür.
düşündüklerini olumlu yapamaz herkes işte sıkıntı orda.
yaygara bir yere kadar elin oğlu basar k.....na tekmeyi

Hoş bi tabir değil ama sende de ayak var yeri gelince sende basarsın, herkes 9 aylık
Aman yerimden olmayayım diye de herşeye yarabbi şükür çekilmez

Hoş bi tabir değil ama sende de ayak var yeri gelince sende basarsın, herkes 9 aylık
Aman yerimden olmayayım diye de herşeye yarabbi şükür çekilmez
yukarı da bir yerlerde bir arkadaş topla eşyalarını çek git demiş mesela.
yahu bu kadarına da kızmayım da napayım.insanların hiç yeri yuvasını bozacaklar.

Benzer bir dert de bizde var bu ara, hatta geçen hafta bununla ilgili konu açmıştım.
Kayınvalidem boşanmanın eşiğinde ve niyeti biz de kalmak, tek başına yaşamak istemiyormuş.
Bize fikrimizi sormuyor tabi. 7 yıllık evliyiz, belli bir düzenimiz var, mutluyuz. Bunca zamandan sonra yaşabilir miyiz demiyor. Şu sıra, bir süreliğine kızına gitti, dönünce ne olacak göreceğiz.

haklısınnn

bu sakinliğiniz nerden geliyor merak ettim gerçekten
bu rahatlık, bu pozitif düşünce
sakinleştirici ilacın etkisimi?
en son eşiniz sizi ailesiyle yaşamaya ikna etmeye çalışıyordu asla demiştiniz sonra neden kvalide yanında yaşadınız

sevgili kitapseverim; eski konularımı çalışıp geldiğin için sevindim.
çünkü, başka türlü benimle fikir alışverişinde bulunamaz bir kapasiteye sahip olduğun ortada.
yapmaya çalıştığın şey hem yasak hem de çok saçma. sen beni konularımla yargılayamazsın

yahu bu kadarına da kızmayım da napayım.insanların hiç yeri yuvasını bozacaklar.

Sanırım siz kendi yaşadıklarınızı baz alıp bu kadar olabilir bakıyorsunuz duruma
Sen belki beraber yaşamayı kabul ederek evlenmişsindir ya da sana göre çok sorun değildir
Bi başkasına sonradan emri vaki yapılıyor ve ev ev üstüne olmaz bakış açısına sahip olabilir
Sen niye herkesten alıntı yapıp karşıt savunma yapıyorsun ki, merak etme konu sahibi birinin yorumuyla eşyalarını toplayıp babasının evine gitmez
Fikir alıyor, genele bakarsak çoğu kişi emri vakiden rahatsız olmasına hak verdi. Sen hariç

bende aksini düşünmüyorum, ben de sevmiyorum başkalarıyla yaşamayı.
ama tahrik edici, güya destekleyici ama kışkırtmak amaçlı yazılan yazılara kızıyorum ve evet aksi yorum yapıyorum.ayrıca sen etkilenmeyebilirsin ama bir başkası burda okuduğu iki kelimeyi çok ciddiye alabilir.

Ama kocası diretmemiş diye şükretsin diyosun, diretme hakkı var gibi konuşuyosun
Erkeklerin ki anne de bizim ki ne ? Bizde topla pılını pırtını gel anne diyelim madem. 4 kişi yaşanıyo mu annelerle öyle

15 sayfada bi kişi eşyanı topla git demiş
Bi kişi dedi diye böyle bi karar alınmaz bence

yanlış anlamışsın
yargılama falan değildi yaptığım, kapasiteyle de alakası yok zaten
ben gerçekten merak ettiğim için sormuştum
sonra da arkadaşın konusunu işgal ettiğimiz için pişman oldum zaten

DİKKATLİ oku konumu..üslubuma ve nedenlerime de dikkat et buradakinden bir farkı var mı?
ayrıca haklısın gereksiz yere tartışmayalım teşekkürler

anneler baş tacı..bizim annemiz de eşimizin kaynanası, o da istemezse annemizi bir sürü oyunlar çevirebilir demekki. genele bakarsak erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz maalesef..hakkı yok tabiki ama o kendine hak biliyor bu durumu..

ben kabul etmezdim baya sert söylerdim acıkcası

Ben direk istemiyorum derim
Eşim de gelsin istemiyorum desin açıkça
Bunu anlarım ama erkek egemen vay diretmezse minnet borçluyum diyemem ben
Bana göre herşey fifti fifti

siz kaynananızla falan yaşayın madem ne diyelim?
her türlü yorum yapma hakkımız var evet baksanıza kaynana eve tünemiş selamsız sabahsız bildiğiniz yerleşmiş nasıl tepki vermeli yarabbi şükür deyip su içsin madem kendi evinde misafir olsun konu sahibi

Bir de sorsan kaynanasindan cok cekmis.madem sen cektin gelinine niye cektiriyorsun.intikamini benden aliyir kadin..bana diyorki bizlerde gelin kaynanayla oturur.bana kendisinin bizle oturmasi sinyalini veriyor kadin..

E konu sahibi de kendi annesini evine yerleştirmiyo
Zaten dememesi lazım yani
İnsanlar evlenirken konuşur bu şartları, sonradan ceee bende varım denmez
Ben annemi cagirmayi dusundum hani konusulsun boyle olmaz diye ama olaylar buyur diye vazgectim sonradan.annem hayatta gelip o kadar kalmaz bende

Ben annemi cagirmayi dusundum hani konusulsun boyle olmaz diye ama olaylar buyur diye vazgectim sonradan.annem hayatta gelip o kadar kalmaz bende
Yok o anlamda demedim
Empati yapsınlar kadınlar annesini diretmiyo demek istedim, onlarda diretmesin
Olaylara karıştırma anneni kendin çöz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…