- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
öyle olmadan ses çıkarmak lazım ayol
sonra karı kocaya vuruyor piyango
9 aylik evliyim daha...
Evliligimin cicim aylarinda..
Kv esimi arayip bize gelmek istedigini soyledi.bizde gezmeye gelecegini sandik buyursun gelsin dedik.basimizin ustunde yeri var.kv geldi yazlik kislik abiyeler.kisisel bakim urunleri a dan z ye hersey.ben bi sasirdim ee soramadimda pat diye.sorulmazki.olayi iyice anlamaniz icin en basindan anlatayim.esim 3 erkek kardesler babalari 7 yil once vefat etmis.diger oglu memur ve evli onunla birlikte ayri evde gorev yaptigi yerde oturuyordu.kaynimin doguya tayini cikinca o da buraya bizim yasadigimiz yerden ev tutucakmis sozde.diger kaynim askerde suan.kv bizimle yasamak istiyor ben bunu anladim.esime olmaz dedim ev ustune ev olmaz.zaten bi ara kalmaya geldiginde atismalarimiz oldu anlasamiyoruz.bunu bile bile bizimle yasayacakmis.kv gecinilmesi zzor bi insan.benim evimde egemenligi ele almak istiyor.benim evimde bana sormadan biseyler yapiyor.esyalarin yerini degistiriyor.mutfaga girmeye calisiyor.bende ses cikaramiyorum henuzz.ama patlamaya hazir bi bombayim suanda.bi iki ev baktik bahane buldu istemedi.evliligimizi yasayamiyoruzz.esim o da uzulmesin bende uzulmeyeyim istiyor ama annesine ses cikaramiyor.bana da ne olacak annem o yabanci degil idare et diyor.hazmedemiyorum artik boyle davranislarina.10 gun oldu geleli konusmuyoruz ama o hic ustune almiyor sanki bu evin bi ferdiymis gibi davraniyor.he bir de eltimle kaynimin arasini da bozdu.sira bizde...
öyle olmadan ses çıkarmak lazım ayol
sonra karı kocaya vuruyor piyango
istediği şey olursa herkes olumlu düşünür.İyi de vücudumuz olumsuz etkilenmesin diye polyannayı da oynayamayız
Çözüm bulunca gerçekten olumlu düşünürüz
Şu an bekleme aşaması baktın olmuyor basacaksın yaygarayı, şimdi susarsan sonra polyannayı da oynasan vücudun pert olur
istediği şey olursa herkes olumlu düşünür.
düşündüklerini olumlu yapamaz herkes işte sıkıntı orda.
yaygara bir yere kadar elin oğlu basar k.....na tekmeyi
yukarı da bir yerlerde bir arkadaş topla eşyalarını çek git demiş mesela.Hoş bi tabir değil ama sende de ayak var yeri gelince sende basarsın, herkes 9 aylık
Aman yerimden olmayayım diye de herşeye yarabbi şükür çekilmez
Bende karsiyim bana evliligimin guzel caglarini yasatmadi.yatarken bile kapisini acik tutar.az sesimiz ciksin hemn oksurmeye baslar.bu kadar kisa surede bendeki kredi de bitti malesef.eli ayagi tutuyor maasi var.yaslansa hasta Olsa mecbur bakardim.ama bu yaptiklarindan sonra bakacagim varsada bakmam.
bu sakinliğiniz nerden geliyor merak ettim gerçektenhaklısınnn
istediği şey olursa herkes olumlu düşünür.
düşündüklerini olumlu yapamaz herkes işte sıkıntı orda.
yaygara bir yere kadar elin oğlu basar k.....na tekmeyi
sevgili kitapseverim; eski konularımı çalışıp geldiğin için sevindim.bu sakinliğiniz nerden geliyor merak ettim gerçekten
bu rahatlık, bu pozitif düşünce
sakinleştirici ilacın etkisimi?
en son eşiniz sizi ailesiyle yaşamaya ikna etmeye çalışıyordu asla demiştiniz sonra neden kvalide yanında yaşadınız
yukarı da bir yerlerde bir arkadaş topla eşyalarını çek git demiş mesela.
yahu bu kadarına da kızmayım da napayım.insanların hiç yeri yuvasını bozacaklar.
bende aksini düşünmüyorum, ben de sevmiyorum başkalarıyla yaşamayı.Sanırım siz kendi yaşadıklarınızı baz alıp bu kadar olabilir bakıyorsunuz duruma
Sen belki beraber yaşamayı kabul ederek evlenmişsindir ya da sana göre çok sorun değildir
Bi başkasına sonradan emri vaki yapılıyor ve ev ev üstüne olmaz bakış açısına sahip olabilir
Sen niye herkesten alıntı yapıp karşıt savunma yapıyorsun ki, merak etme konu sahibi birinin yorumuyla eşyalarını toplayıp babasının evine gitmez
Fikir alıyor, genele bakarsak çoğu kişi emri vakiden rahatsız olmasına hak verdi. Sen hariç
Ama kocası diretmemiş diye şükretsin diyosun, diretme hakkı var gibi konuşuyosunbende aksini düşünmüyorum, ben de sevmiyorum başkalarıyla yaşamayı.
ama tahrik edici, güya destekleyici ama kışkırtmak amaçlı yazılan yazılara kızıyorum ve evet aksi yorum yapıyorum.ayrıca sen etkilenmeyebilirsin ama bir başkası burda okuduğu iki kelimeyi çok ciddiye alabilir.
yanlış anlamışsınsevgili kitapseverim; eski konularımı çalışıp geldiğin için sevindim.
çünkü, başka türlü benimle fikir alışverişinde bulunamaz bir kapasiteye sahip olduğun ortada.
yapmaya çalıştığın şey hem yasak hem de çok saçma. sen beni konularımla yargılayamazsın
DİKKATLİ oku konumu..üslubuma ve nedenlerime de dikkat et buradakinden bir farkı var mı?yanlış anlamışsın
yargılama falan değildi yaptığım, kapasiteyle de alakası yok zaten
ben gerçekten merak ettiğim için sormuştum
sonra da arkadaşın konusunu işgal ettiğimiz için pişman oldum zaten
Ama kocası diretmemiş diye şükretsin diyosun, diretme hakkı var gibi konuşuyosun
Erkeklerin ki anne de bizim ki ne ? Bizde topla pılını pırtını gel anne diyelim madem. 4 kişi yaşanıyo mu annelerle öyle
15 sayfada bi kişi eşyanı topla git demiş
Bi kişi dedi diye böyle bi karar alınmaz bence
Ben direk istemiyorum derimanneler baş tacı..bizim annemiz de eşimizin kaynanası, o da istemezse annemizi bir sürü oyunlar çevirebilir demekki. genele bakarsak erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz maalesef..hakkı yok tabiki ama o kendine hak biliyor bu durumu..
siz kaynananızla falan yaşayın madem ne diyelim?yukarı da bir yerlerde bir arkadaş topla eşyalarını çek git demiş mesela.
yahu bu kadarına da kızmayım da napayım.insanların hiç yeri yuvasını bozacaklar.
Bir de sorsan kaynanasindan cok cekmis.madem sen cektin gelinine niye cektiriyorsun.intikamini benden aliyir kadin..bana diyorki bizlerde gelin kaynanayla oturur.bana kendisinin bizle oturmasi sinyalini veriyor kadin..Sen hiç genç olmadın mı teyze
Azıcık anlayışlı ol
E eşin ölmüş başın sağ olsun da
Oğlunun da başını yeme
Yakın yerde otur git gel ama ev ev üstüne olmaz senin kaynana abiyelerini toplayıp gelse hoş olur muydu
Ben annemi cagirmayi dusundum hani konusulsun boyle olmaz diye ama olaylar buyur diye vazgectim sonradan.annem hayatta gelip o kadar kalmaz bendeE konu sahibi de kendi annesini evine yerleştirmiyo
Zaten dememesi lazım yani
İnsanlar evlenirken konuşur bu şartları, sonradan ceee bende varım denmez
Yok o anlamda demedimBen annemi cagirmayi dusundum hani konusulsun boyle olmaz diye ama olaylar buyur diye vazgectim sonradan.annem hayatta gelip o kadar kalmaz bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?