Deseydin evlenirken niye demediniz şimdi mi adetiniz çıktıBir de sorsan kaynanasindan cok cekmis.madem sen cektin gelinine niye cektiriyorsun.intikamini benden aliyir kadin..bana diyorki bizlerde gelin kaynanayla oturur.bana kendisinin bizle oturmasi sinyalini veriyor kadin..
sorma yavrucum bunlar kendilerini hep genç kalıcaz zannediyorlar
hatırlatmaya geldim
Elin oğlu tekmeyi başarmış ataerkilmişiz vs
Koca korkusuna boşanma korkusuna kabul etmek zorunda kaldığınız şeyleri başkasına dayatıp adına olumlu düşünme demek...pes, anca bu kadar zorlanabilirdi
konu sahibinin yakınımısınız, ANNEnin asıl niyetini de nerden biliyorsunuz
haklısınnn
istediği şey olursa herkes olumlu düşünür.
düşündüklerini olumlu yapamaz herkes işte sıkıntı orda.
yaygara bir yere kadar elin oğlu basar k.....na tekmeyi
ya şimdi bana çok kızıcaksınız belki ama yazık kadına. Tek başına napsın? Yalnızlık çok zor bir şey. Tabi sizide anlamak lazım henüz 9 aylılık tazecik bir evliliğiniz var. Belki aynı evde olmak çok zorlar sizi ama yalnızlık çok zor. Çok uzakta olmayan bir ev tutsanız. Gidebildiğiniz kadar ziyarete gitseniz...Nedense yalnızlık, yaşlılık beni çok korkutuyor. Bu yaşımda saçma belki ama korkuyorum....
Ay inanmıyorum süper yorum
Gelsinde bunu okusun
Kendi dünyada bir tanecik olan kocişi kendisine tekme basmasın diye kaynanasına kul köle olur, ama başkası kendi gözteremediği cesareti gösterince "sizde bigün yaşlanxaksınız bikbik" olur
He he
Benim annem de dul 46 yaşında yaşlı mı yani, kaldı ki kadın abiyeler her türlü kozmetik ürün vs kullandığına göre yaşlı da değil, ataerkil toplumu bilmem ama bizde genelde yaşlılar bu kadar bakımlı olmaz hele ki koca da ölmüşse
Şimdi sana yüklenebilirler
Yaşlılar kozmetik kullanamaz mı? Onların yaşamaya hakkı yok muu bısı bısı diye
Kız her ne olursa olsun sürü sepet yaşamak istemezse bu en doğal hakkıdır
o para biriktirecek ya siz ne biriktireceksiniz bunu da düşünmüş müBizimle kalip para biriktiricekmis biraz ..surekli bahaneler uyduruyor esimi oyaliyor.ben ev bakmaya devam edicem tabiki..
.Peki bu kıza yazık değil mi ?
Eğer yaşlı birine bakarak ömrünü geçirmek isteseydi oturur annesine bakar hiç evlenmezdi
Kocası da anasına bakacak birini arıyorsa evlenmek yerine yatılı bakıcı tutardı
Ki bu durumda bahsettiğiniz kadın ne çok yaşlı ne hasta ne de yalnız
Bir sürü konu komşusu vardır ama yok geline zehir etmezse dünyayı rahat edemez gözü açık gider
Huzurevine gitsin mesela? Yalnız da olmaz hem.
Ama gelin hizmetçi varken oğluşunun evine yerleşmek vRken ne gerek vR dimi
öncelikle sakin olun..ben kız gitsin baksın demiş miyim? sizde haklısınız 9 aylık tazecik evliliğiniz bir ev tutun yalnız kalmaması için ziyaret edin dedim. Neden bu şekilde tepki verdiniz anlam veremedim. Belki de sizin kaynananiz sizi zamanında çok üzdüğü için böyle söylüyorsunuz ama bizlerde yaşlanıcağiz ileride...Söz konusu yaşlılarda anne babalarımız, yabancılar değil...Tekrar söylüyorum kaynanasıyla iyi anlaşamıyorsa aynı evde kalıp huzuru kaçacaksa bir ev tutar..Bu şekilde düşünmemin sebebini de açıklamışken verdiğiniz tepki beni şaşırttı....Peki bu kıza yazık değil mi ?
Eğer yaşlı birine bakarak ömrünü geçirmek isteseydi oturur annesine bakar hiç evlenmezdi
Kocası da anasına bakacak birini arıyorsa evlenmek yerine yatılı bakıcı tutardı
Ki bu durumda bahsettiğiniz kadın ne çok yaşlı ne hasta ne de yalnız
Bir sürü konu komşusu vardır ama yok geline zehir etmezse dünyayı rahat edemez gözü açık gider
Huzurevine gitsin mesela? Yalnız da olmaz hem.
Ama gelin hizmetçi varken oğluşunun evine yerleşmek vRken ne gerek vR dimi
öncelikle sakin olun..ben kız gitsin baksın demiş miyim? sizde haklısınız 9 aylık tazecik evliliğiniz bir ev tutun yalnız kalmaması için ziyaret edin dedim. Neden bu şekilde tepki verdiniz anlam veremedim. Belki de sizin kaynananiz sizi zamanında çok üzdüğü için böyle söylüyorsunuz ama bizlerde yaşlanıcağiz ileride...Söz konusu yaşlılarda anne babalarımız, yabancılar değil...Tekrar söylüyorum kaynanasıyla iyi anlaşamıyorsa aynı evde kalıp huzuru kaçacaksa bir ev tutar..Bu şekilde düşünmemin sebebini de açıklamışken verdiğiniz tepki beni şaşırttı....
Ne bilim öyle bir tepki verince kendi kendime yaşamadığım için bilmiyorum belki diye düşündüm. Sizde baya tepkili olunca bu konuda kötü anılarınız var diye düşündümEvli değilimki ben
Ne bilim öyle bir tepki verince kendi kendime yaşamadığım için bilmiyorum belki diye düşündüm. Sizde baya tepkili olunca bu konuda kötü anılarınız var diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?