altınlar sizindi ise arabada sizin üzerinize olurdu sanırım,öyle değilse zaten onu ima ediyordur aileside.Evet o da cok sinir bozucu gercekten arabada esimin katkisi yok bnm altinlarim gitti ama eşimin arabasi oldu
Bizimkiler istiyo iste surekli.. korkuyorum ki ev alirsak ona da siz cikin hafta sonu derler mi acaba diye
Yok mu 10-15 bin alın bir şahin verin ellerine bir sene sonrada istediğiniz arabayı alır güzel güzel kullanırsınız.Kizlar iyi aksamlar..
Derdim bana gore buyuk size gore kucuk olabilir,
ben kv ile ugrasmaya tam gaz devam ediyorum
Biz dügunden sonra altinlarimla araba aldik eşime, işi icin lazimdi binek degil yani tamamen is icin ama tabiki ihtiyacimizi da görüyoruz
Bu ara kv ler dadandi arabamiza.
Daha hafta ortasindan eşime hafta sonu arabayi ver suraya suraya gitcez diyolar ve biz hafta sonu icin plan yapamiyoruz eger ben en basindan eşime suraya gitcez dersem anca o zaman gidebiliyoruz onda da zaten cumartesi ikimizde işteyiz tm siz pazar gidin biz cumartesi gideriz diyolar..
Araba da cikan hasarlarda genelde bize kaliyo cunku biz arabaya binince farkediyoruz
Ben ses cikarmadim baştan. Kimsenin destek olmadigi bi dügün ev esya borc derken zaten yorulmustk altinlarimda borclara gitmesin elimizde birikim olsun istedim. araba alinca mutlu oldu eşim diye sattiramiyorumda
Gecen kv yanimda telefonda eşimin teyzesiyle konusuyo bizim oglanda araba aldi(asla aldilar denmiyo kac kere duydum bunu ogullari aldi oldu adı..) öyle ahim şahim bisey degil eski model ama idare ediyo fln dedi modeline kadar soyledi arabayi gömdu gömdü cikardi bisey ama sonra demedim esime anlattim o da ne diceksin ne konusucani bilmiyo iste fln dedi
Yazin işten cikip tazminatimla araba modeli yükseltme planimiz vardi ama su an bi yanim model yükselt onlri bindirme diyo diger yanim git kendine birikim yap milleti daha iyi araba sahibi yapma diyo.. yani ana baba sonucta arabayi vermese küserler eşim üzülür verse ben istemiyorum hic razi degilim..
Cok kararsizim huzursuzum ne yapsam bilmiyorum. Siz olsaniz nasil bi yol izlerdiniz ?
kavgamız tartışmamız yok şükür ama huzursuz oluyoruz işte çünkü sonucta o araba bizim ekmek kapımız sayılır arıza cıktıgında işlerimiz aksıyoO araba istenicek kacisiniz yok araba basa bela benimde ilk kavgalarim oyle basladi sonuc bosanma iste... Insanalr araba dilenmezse olurler cunku istedileride 150000tl lik araba basina bisey gelse o isteyen ucubeler bobregini satmak zorunda kalicak haberleri yok esime 40 kere soyledim ben kac yillik soforum ayri arabam var brn kullanmadim millet kullandi katlanamadim soyledim ben suclu oldum
kavgamız tartışmamız yok şükür ama huzursuz oluyoruz işte çünkü sonucta o araba bizim ekmek kapımız sayılır arıza cıktıgında işlerimiz aksıyoO araba istenicek kacisiniz yok araba basa bela benimde ilk kavgalarim oyle basladi sonuc bosanma iste... Insanalr araba dilenmezse olurler cunku istedileride 150000tl lik araba basina bisey gelse o isteyen ucubeler bobregini satmak zorunda kalicak haberleri yok esime 40 kere soyledim ben kac yillik soforum ayri arabam var brn kullanmadim millet kullandi katlanamadim soyledim ben suclu oldum
bu durumda bende ..Sen de ogullarininsin,oğulları kimin ? Oğulları da onların
Mülkiyet manyaği bir kayinvaliden var
olsun bunla idare ederiz kızım diye bi cvp alırım adım gibi eminim kv yüzsüzdür..Ben olsam bozardım,aldıK,biz aldık,beraber aldık,hani beraber calısıyoruz ya derdim..
Arabayı o kadar gömdüğğnde de anne siz daha ıyılerıne layıksınız,bınmeyın buna derdım..
Hem bır yardım yok hem benım arabama tebelleş olacak,ne hakla yaa?
arkasına da kv sağolsun yazdırırz göğsü kabarsın daha cok kasılsın arabadaYok modelini yükselt ki, kv daha rahat oturup övünsün
kesinlikle dogru anneden dha yakın kim olabilir ki zaten bişey söylemeye hakları yok, olamazNe zaman biraraya gelseniz homurdanın. Offf arabanın masrafıda hiç bitmiyor. Her hafta bir sıkıntı çıkıyor. Bütün altınım arabaya gitti diye. Kafalarına işleyin. Çocuk içinde aynı şey. Benim bebeğim. Benim yavrum diye. Ben eşimin ailesine diyordum. Ben oğlumla hepnizden önce tanıştım, hepinizden önce akraba oldum. En yakın akrabası benim diye.
bnm üstüme olsada bişy değişir miydi bilmiyorum ama eğer yeni araba alırsak üstüme yaptırıcam bakalım yanlarında da söylerim bu araba bnm diye belki cekinebilirler o sekilde davranırsamaraba konusu cok hassas..
bence hiç vermeyin sizin altınlarınız ile alındysa,
arabayı da üstüne yaptırsaydın keşke.
bizde sıfır araba aldık. ben bi miktar altınlarımı verdim üzerine de kredi cektim.
araba benim üzerime(birde mehir olarak karar kıldık) ama krediyi birlikte ödüyoruz benim maaşımdan ama onun maaşından kalanla da birikim yapıp ara ödeme yapıyoruz.
Kizlar iyi aksamlar..
Derdim bana gore buyuk size gore kucuk olabilir,
ben kv ile ugrasmaya tam gaz devam ediyorum
Biz dügunden sonra altinlarimla araba aldik eşime, işi icin lazimdi binek degil yani tamamen is icin ama tabiki ihtiyacimizi da görüyoruz
Bu ara kv ler dadandi arabamiza.
Daha hafta ortasindan eşime hafta sonu arabayi ver suraya suraya gitcez diyolar ve biz hafta sonu icin plan yapamiyoruz eger ben en basindan eşime suraya gitcez dersem anca o zaman gidebiliyoruz onda da zaten cumartesi ikimizde işteyiz tm siz pazar gidin biz cumartesi gideriz diyolar..
Araba da cikan hasarlarda genelde bize kaliyo cunku biz arabaya binince farkediyoruz
Ben ses cikarmadim baştan. Kimsenin destek olmadigi bi dügün ev esya borc derken zaten yorulmustk altinlarimda borclara gitmesin elimizde birikim olsun istedim. araba alinca mutlu oldu eşim diye sattiramiyorumda
Gecen kv yanimda telefonda eşimin teyzesiyle konusuyo bizim oglanda araba aldi(asla aldilar denmiyo kac kere duydum bunu ogullari aldi oldu adı..) öyle ahim şahim bisey degil eski model ama idare ediyo fln dedi modeline kadar soyledi arabayi gömdu gömdü cikardi bisey ama sonra demedim esime anlattim o da ne diceksin ne konusucani bilmiyo iste fln dedi
Yazin işten cikip tazminatimla araba modeli yükseltme planimiz vardi ama su an bi yanim model yükselt onlri bindirme diyo diger yanim git kendine birikim yap milleti daha iyi araba sahibi yapma diyo.. yani ana baba sonucta arabayi vermese küserler eşim üzülür verse ben istemiyorum hic razi degilim..
Cok kararsizim huzursuzum ne yapsam bilmiyorum. Siz olsaniz nasil bi yol izlerdiniz ?
eşim sürekli söylüyo bozuk diye amaMümkünatı yok vermem . Ne münasebet ?
Acil bir durum olsa tamam da fazla ilerı gitmiş sizinkiler .
Bir dahaki aradığında şu masrafı var şu kadar para tutuyo suan sıkışığız falan deyın bakalım bizde biniyoruz biz karşılayalım falan diyecekler mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?