Kv nin densizligi

Evet o da cok sinir bozucu gercekten arabada esimin katkisi yok bnm altinlarim gitti ama eşimin arabasi oldu
Bizimkiler istiyo iste surekli.. korkuyorum ki ev alirsak ona da siz cikin hafta sonu derler mi acaba diye
altınlar sizindi ise arabada sizin üzerinize olurdu sanırım,öyle değilse zaten onu ima ediyordur aileside.
Oğlan bizim mal bizim.
Evli değilim,ancak ne arabamı nede evimden gelen kirayı eşime vermem.
Kanunende eşin görevidir ailenin geçimini sağlamak,maddi gelirini katlamak için evleneceğine daha çok çalışsınlar bence.

Kusura bakmayın ama baya görmemiş tipler, insan fakir ise bile tok gözlü olmalı hiç sevmem böyle tipleri. Ayrıca düğünde takılan altınlar sizin o altınları harcayıp böyle ortak kullanıma açmanız bilemedim ne kadar mantıklı olmuş. Hem de böyle değmez profiller için bilemedim... en azından model yükseltmeyin yapacak hiçbir şey bulamıyorsanız tazminatınızı kendinize ait bir mevduat hesabında tutun.

Yok mu 10-15 bin alın bir şahin verin ellerine bir sene sonrada istediğiniz arabayı alır güzel güzel kullanırsınız.

kavgamız tartışmamız yok şükür ama huzursuz oluyoruz işte çünkü sonucta o araba bizim ekmek kapımız sayılır arıza cıktıgında işlerimiz aksıyo

kavgamız tartışmamız yok şükür ama huzursuz oluyoruz işte çünkü sonucta o araba bizim ekmek kapımız sayılır arıza cıktıgında işlerimiz aksıyo
Sen de ogullarininsin,oğulları kimin ? Oğulları da onların
Mülkiyet manyaği bir kayinvaliden var
bu durumda bende ..

olsun bunla idare ederiz kızım diye bi cvp alırım adım gibi eminim kv yüzsüzdür..

araba konusu cok hassas..
bence hiç vermeyin sizin altınlarınız ile alındysa,
arabayı da üstüne yaptırsaydın keşke.

bizde sıfır araba aldık. ben bi miktar altınlarımı verdim üzerine de kredi cektim.
araba benim üzerime(birde mehir olarak karar kıldık) ama krediyi birlikte ödüyoruz benim maaşımdan ama onun maaşından kalanla da birikim yapıp ara ödeme yapıyoruz.

kesinlikle dogru anneden dha yakın kim olabilir ki zaten bişey söylemeye hakları yok, olamaz

bnm üstüme olsada bişy değişir miydi bilmiyorum ama eğer yeni araba alırsak üstüme yaptırıcam bakalım yanlarında da söylerim bu araba bnm diye belki cekinebilirler o sekilde davranırsam

Mümkünatı yok vermem . Ne münasebet ?
Acil bir durum olsa tamam da fazla ilerı gitmiş sizinkiler .
Bir dahaki aradığında şu masrafı var şu kadar para tutuyo suan sıkışığız falan deyın bakalım bizde biniyoruz biz karşılayalım falan diyecekler mi ??

Şu oğlum aldı lafı bizde de var :) oğlumun da borcu var oğlum da çok sıkkın oğlumun arabası bilmemne halbuki ben de çalışıyorum. Bunu önemseme bence onlar evi oğulları yönetiyor sanarken aslında bana sormadan çöp dahi alamaz

Hep plan yapsanız? Hani hafta içinden daha arıyorlar dedin ya, ne zaman ararlarsa arasınlar hep iş uydursanız? Ay oraya gitcektik ay buraya gitcektik falan..
Senin kayınvalide vallahi fenaa.

Takmayin benim kayinvalidem de bir yere yemeğe gittiğimizde kesene bereket oğlum der asla kesenize bereket demez... mantık aynı

ben vermezdim tamam arada sırada olur ama her hafta banane otursunlar evde ya da toplu taşımayla gitsinler araba tepesinde mi doğmuşlar hamilesiniz galiba sizin daha çok ihtiyacınız var üzülürlerse de üzülsünler

eşim sürekli söylüyo bozuk diye ama
geçen misafirleri gelmiş başka şehirden onları gezdirmek için 2 gün aldılar arabayı bende gitmem gerekn yerlere yürüyerek gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…