Kv nin densizligi

Modelini yüksektirim onları bindirmem diye bir şey yok işin sonu boşanmayı görür ben sana söyleyeyim tazminatınla kendine ayrı bir araba al kimseye verme

Modelini yüksektirim onları bindirmem diye bir şey yok işin sonu boşanmayı görür ben sana söyleyeyim tazminatınla kendine ayrı bir araba al kimseye verme
Eşim onlari araba almaya ikna edicek yani denicek eger olursa sorun kalmaz diye düsunüyorum. Amaa en son bekar kaynima araba al fln diyodular kv kp

Emanetten hiç hoşlanmam
Kendinize bi araba mı alsanız deseniz
Eşim le konustuk bu konuyuda denerim ikna ederim belki dedi
Boyle 2 araba ikiside düsük model olcak ama ben birlestirip ev icin pesinat olcak bi araba istiyorum derdim araba degil yani birikim yapmak.. ama istemeye devam ederselerde araba birikimden cok hurda olcak elden elee

Evet haklısın zor işiniz

Evet o da cok sinir bozucu gercekten arabada esimin katkisi yok bnm altinlarim gitti ama eşimin arabasi oldu
Bizimkiler istiyo iste surekli.. korkuyorum ki ev alirsak ona da siz cikin hafta sonu derler mi acaba diye
Diyebilirler:))kirada oturuyoruz,kv ne zaman bize gelse telefonu caldiginda arayan kisiye x deyim diyor(x esim)kiralik ev bile esimin olduguna gore ev alsak o garanti esimin.hic sansim yok:))anneminde dikkatini cekmis.dedi dunur sen hep x in evi diyorsun izmirimin adi gecmiyor dedi.kv aaaa oyle sey mi olur agiz aliskanligi yoksa hicbir kotu niyetim yok dedi

Asla kötü niyetleri olmuyo aslaaa..

O araba istenicek kacisiniz yok araba basa bela benimde ilk kavgalarim oyle basladi sonuc bosanma iste... Insanalr araba dilenmezse olurler cunku istedileride 150000tl lik araba basina bisey gelse o isteyen ucubeler bobregini satmak zorunda kalicak haberleri yok esime 40 kere soyledim ben kac yillik soforum ayri arabam var brn kullanmadim millet kullandi katlanamadim soyledim ben suclu oldum

Bilemedim vallaha. Benim esimin arabasi olmadigi zamanda kv ve kp arabalarini bize verdi (onlar 5 saatlik baska sehirde yasiyorlar) biz kendimiz araba alana kadar. Yani aile icinde biz böyle seyleri pek sorun etmiyoruz. Yani burda olsalar arabayi isteseler verirdim. Ama tabi ki diger durumlar nasil oda önemli. Vermeseniz siz kötü olursunuz. Yani bilemedim. Ama model yükseltmeyin bu durumda cünkü daha cok gerilirsiniz

Evet oturdugumuz ev alinan esylar ogullarinin(ben kredi cektim esyalar icin) bana takilan ttakilar ogullarinin araba ogullarinin hatta karnimdaki bebek bile ogullarinin
Sen de ogullarininsin,oğulları kimin ? Oğulları da onların
Mülkiyet manyaği bir kayinvaliden var

iş için alınmış bir arabadan bahsediyorsunuz yerinizde olsam tazminatım yada maasşımla kendime binek bir araba alırdım.

Ben olsam bozardım,aldıK,biz aldık,beraber aldık,hani beraber calısıyoruz ya derdim..
Arabayı o kadar gömdüğğnde de anne siz daha ıyılerıne layıksınız,bınmeyın buna derdım..
Hem bır yardım yok hem benım arabama tebelleş olacak,ne hakla yaa?

Yok modelini yükselt ki, kv daha rahat oturup övünsün

Zor ama bi yol bulmamda şart kac yillik emegimi kv ye yedirmek istemiyorum
Ne zaman biraraya gelseniz homurdanın. Offf arabanın masrafıda hiç bitmiyor. Her hafta bir sıkıntı çıkıyor. Bütün altınım arabaya gitti diye. Kafalarına işleyin. Çocuk içinde aynı şey. Benim bebeğim. Benim yavrum diye. Ben eşimin ailesine diyordum. Ben oğlumla hepnizden önce tanıştım, hepinizden önce akraba oldum. En yakın akrabası benim diye.

Ben sizin yerinizde olsam araba modelini yukseltmem. Yine alip binecekler cunku. Esinizde bisi diyemeyecek verecek. Kiymetmi bilecekler sizce.

Adam milletine 1tl bile iyilik yapılmaz,onu bile almış hata etmişsiniz.
Sizin aileniz her hafta istese sağını solunu yamultup verse eşiniz hala engin hoşgörüsüyle sakince otururmuydu.
Yapacaksanız kendinize yatırım yapın,yıllar gençliğinizi,sabrınızı,sağlığınızı ve birçok şeyi alıp gidecek sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…