• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin derdi kendi oğlu!!

Anneoluncaanladim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
830
326
73
34
Selam kızlar.benim sıkıntım su.
Esim biraz bencil görünür. Aslında oyle degil sıkıntı surda annesi ve kardeşi el üstünde tutmuş resmen hizmetçi olmuşlar ona. Evliliğimizde bunun sıkıntısını bazen yasıyoruz ama hallediyoruz yine de her
zaman bana Kibardir birşey isterken rica eder teşekkür eder vs.. Konu su bi aralar eşimin annesi surekli bana esimi kötülüyor. Yanlış yetiştirmisim yeni farkettim,o bencildir,zaten ayran gönüllüdur... Benim sıkıntım su evet bazen bunlar oluyor ama her insan arada bencildir yada bişeye heves
eder hevesi kaçar. Kv esim hakkında boyle konusunca zoruma gidiyo hakkını yiyorlar gibi geliyo. Sizce onlai kırmadan düşüncelerimi nasıl değiştiririm. Bu arada kv ve gorumcemi cok seviyorum ve cok iyi anlaşıyoruz sadece bu konu zoruma gidiyo onları da kırmak istemem hic

Son düzenleme:
kendı oğlu boşver ne dusunurse düşünsün :ssz: belkıde sana öyle söyleyıp senın fıkırlerını merak edıyordur
sende ona katılcaksın zannedıyordur
ağzından laf alma cabasıdır belkı

Valla onların oğluna benim
Da kocam yani milletin icinde kötüledikleri zaman kendimi kötülüyorlar gibi koyuyo. Ne bileyim belki de kocamı fazla sahipleniyorum

Back
X