Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Yok lütfen olur mu illa konuya karıştıracaklar dini, rahat durmuyorlar...

din sizi neden rahatsız ediyor anlayamadım?? ewt forumda yasak olabilir ama konu açıldı bir kere yapacak bişey yok. ama sizin rahatsızlığınız ad beni rahatsız etti. Allah her yerde konuşulmalı onun kuralları heryerde olmalı. rahatsız etmesi de ayrı ilginç.

Rahatsızlığınız ne bilmiyorum ama ben 16 yaşında işitmemi kaybettim. Tamamen sağırım yani. Ama uluslararası bir şirkette mali müşavirim. Artık herşeyin tedavisi ve bir yolu var. Kırgın olmanızı anlarım ama hayat başkalarının yaptılarına üzülerek hastalık sahibi olacak kadar uzun değil.

Amaaan ne dert ettiniz be. Mal mülk mihir, 10bin gram din o bu. .. İki insanın mutlu olması bunlara mı bağlı? Hangi çağda yaşıyoruz? Bir çatı, bir ekmek, sevdaya yetmez olmuş...

bakın önceden anlaşmışlar dediniz madem öyle kızın annesinin yanında neden fikirlerini değiştiriyorlar ??
size söz verilse ve ailenizin yanında değiştirilse bozulmasınız?? (yüzü düşmüş burda)
sonra elbise alırken hakaretler hava da uçuşmuş ne kadar ayıp.
evine gelen misafir azarlanmış. evime gelen yüzüme tükürse sesim çıkmaz.

(bu arada ben kendi bileziğime kadar kendim aldım. çok zorlandık evliliğimizin ilk yılları borçla harçla geçti. o yüzden gençlere yarım edilmeli)

olduğu kadardan kastımda ağzından çıkanı yapsın yoksa da ağzından çıkarmasın.
yüzsüzlük bana uymadı zira ben tek bir şey istemedim gerek duymadım. ama söz verseydiler ve yapmasaydılar yüzüm düşerdi. evlerine gittiğimde kovmuştan beter etselerdi bitirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…