- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Evet ona alinanlari biz bize alinanlari o. Hayir bohcada da gozum yok. Onlari ilk gun yaptik deseydi ki altina zor yetiyoruz bohca yapmayalim tamam derdim bohcaya cicege bin lira harcadi sonra altina gelince bagirdi cagirdi allah belasini versin.bilezikleri, bohça vs k.validenler mi ödeyecekti?
Sagol canim nisanlim benden yana ama ne fayda? Yine bize huzur vermez diye ayrildim ama ozluyorum. Annem desen perisan...Nişanlına acıdım valla ne kadar rezil bi annesi var ve kadının ar damarı yok sanırım terbiyesiz ya Allah yardımcın olsun eşin yanına gelse bilmiyorum ki rahat verecek bi kadın değil gibi ama nişanlının da suçu yok ben olsam bende kararsız kalırdım umarım Hakkı'nda hayırlısı olsun
Nişanlınla kv denden ayrı bir şehirde hayat kurmaya bak tabinişanlın da onaylarsa....Sagol canim nisanlim benden yana ama ne fayda? Yine bize huzur vermez diye ayrildim ama ozluyorum. Annem desen perisan...
Canim annesinin ne mal oldugunu biliyor cunku... Ayrilirken alin bu bohcalari diye yalvardi bize ben resti cektim annesinden dolayi. Kabul ediyorum belki isteklerim cok gelmis olabilir ama bu hicbir zaman bagirmayi kavga etmeyi gerektirmez.ayrıldığın sözlün ana kuzuluğu yapmayıp karşı çıkabilmiş annesine,tebrik ettim ama annesi yüzünden ayrılmanıza üzüldüm gerçekten :/ bir şekilde yeniden yeniden bir araya gelirseniz hiç mi umut yok? :/
Kvnin derdi nedir net anlayamadım ama, maddi gücü elverdiğince yapıyor belli ki bir şeyleri. Ya hiç yapmasaydı? Umursamasaydı?
Bunlar konuşularak aşılabilecek şeyler iken nasıl bu hale geliyor?
Acayip davranmaya başladığı an "Anne biz bunları konuşmuştuk, değişen nedir?" diye sorup oturup konuşsanız olmaz mıydı?
Kusura bakma, benim gözüm önünde eşim-sözlüm annesine altın için bağıracak "Seni keserim?!" diye, dönüverir eşime "Sen ne diyorsun anan o senin anan!" derim. İstediği kadar haksız olsun, para için, altın için anneye denecek şey mi bu?!
Diyorum zaten hatam varsa ozur dilerim bisey de yapmayin kavga cikmasin diyorum... Susmuyor susmuyor. Sozlum hadi o genc istekleri var cahillik yapti sen niye bu kadar kendini kaybettin dedi o gece.ya siz de kadının huyunu hiç mi bilmiyosunuz da 20 gramdan15e düşürmenin pazarlığına oturuyosunuz. tamam lafını edecekse yapmasın, gözüm yok ayağı yapıyosunuz ama bal gibi de gözünüz var.
kesinlikle.. ne diyim hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun canım..Canim annesinin ne mal oldugunu biliyor cunku... Ayrilirken alin bu bohcalari diye yalvardi bize ben resti cektim annesinden dolayi. Kabul ediyorum belki isteklerim cok gelmis olabilir ama bu hicbir zaman bagirmayi kavga etmeyi gerektirmez.
Aynen oyle arkadasim.Sanırım nişanlısının ailesine kötü davrandığı için eve geldiklerinde kv konu sahibinin taklidini yapıp, gidip başka bi sehirden kız tavladın dediği için seni keserim demiş diye anladım ben. Altın içim öyle dememiştir herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?