• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kV nin evi mi kendi evimmi

Başkasının evinde yeterince rahat edebileceğinizi düşünmüyorum, hele ki kayınvalideniz her şeye çok karışan biriyse. Kendi evinizde kalın.

Kendi eviniz. Lohusalık kişiden kişiye değişir ama herşey yolunda gider ağrı sancı olmazsa zaten birkaç günde kendi işini yapabilir hale geliyor insan ve ne olursa olsun kendi evinde rahat ediyorsunuz.
Beşiz dahi doğursam kendi evimden ayrılmam.

Azıcık aşın ağrısız başın. Evinden ayrılma, annen bir hafta gelsin sana destek olsun. En az üç beş gün gelsin bari. Doğumdan evvel tedarikli ol dolaba yemek pasta Laz'ım şeyleri at. Mümkün mertebe muhattap olma kv ile. Çocuğa bakmayı bilmiyor besleyemiyor sütü yaramıyor pis temiz ağlattı ağlatmadı bana verin bebeği ot çöp her halükarda başına ekşime potansiyeli var.
Aman aman :/

Simdiden çocuk seni emmez zaten ben alır bakarım diyo çalışmiyorum şükür durumumuz iyi bebegimi bırakıp ise gitmem gereken bi ihtiyacta yok olsa çalışırım ama bana diyoki bebeği bana bırak istersen doğumdan sonra çalış

Kendi eviniz. Lohusalık kişiden kişiye değişir ama herşey yolunda gider ağrı sancı olmazsa zaten birkaç günde kendi işini yapabilir hale geliyor insan ve ne olursa olsun kendi evinde rahat ediyorsunuz.
Beşiz dahi doğursam kendi evimden ayrılmam.

Bende gitmek istemiyorum ben gelmicem desem oda bişey diyemez bilir beni ama anneminde git demesi açıkçası kafamı karıştırdı ev taşıdım annem gelip görmedi bakmadi yardım etmedi hamile halimle esimletek bbaşımıza yaptık kV falan hiç kimse hiç bişey yapmadı simdide git kV kal demesi üzdü beni hiç kimse yanımızda olmuyor ne iyi günümde ne kötü günümde çok bunaldim bu durumdan artık anlayış göstermektende sıkıldım

Ya çok düşkün şimdiden gelip karnimi opuyo eminim yani doğunca karisicak herseyime şimdiden rüyasında bebeği yıkıyormus :KK70:

Anammm yandın sen o zaman...
İnşallah kolayca sağlıkla normal doğum yaparsın da ona hiç gerek kalmaz.
Yoksa doğumdan sonra da gelir burda başlık açarsın gibi görünüyor...

Kayinvalide evinde kalma gibi bir tercih yapmazsin umarim,yoksa kirkin cikana kadar bdv ye kirk dert konusu acarsin benden soylemesi...

Bende gitmek istemiyorum ben gelmicem desem oda bişey diyemez bilir beni ama anneminde git demesi açıkçası kafamı karıştırdı ev taşıdım annem gelip görmedi bakmadi yardım etmedi hamile halimle esimletek bbaşımıza yaptık kV falan hiç kimse hiç bişey yapmadı simdide git kV kal demesi üzdü beni hiç kimse yanımızda olmuyor ne iyi günümde ne kötü günümde çok bunaldim bu durumdan artık anlayış göstermektende sıkıldım
Annenizin kayınvalidenizin düşüncesini bir kenara bırakın, sizin içinizden geçen neyse onu yapın, belli ki istemiyorsunuz kayınvalideye gitmeyi, gitmeyin o zaman boşverin onlar ne derse desin, ilk bir hafta zorluk çekersiniz en fazla ama en azından kafanız rahat olur, karışan görüşen olmaz, ver çocuğu diyen olmaz, evinizde huzurla bakarsınız bebeğinize, emin olun tek başına da çok güzel bakılıyor, ben sezaryanla doğum yapmıştım, dikiş, ağrı sızı topu tüfeği 5 gün sürdü, evimde mis gibi kendim baktım, hatta eşinizin Doğum izni alma imkanı varsa söyleyin izin alsın eşinizle beraber bakın bebeciğinize.
Sağlıklı bir gebelik diliyorum, hayırlısıyla doğsun bebeğiniz inşallah :nazar:

Simdiden çocuk seni emmez zaten ben alır bakarım diyo çalışmiyorum şükür durumumuz iyi bebegimi bırakıp ise gitmem gereken bi ihtiyacta yok olsa çalışırım ama bana diyoki bebeği bana bırak istersen doğumdan sonra çalış
Sen ona "he he" de kocana kendi planlarını anlat kafasına otursun. Hatta bunları mantıklı temellere oturtarak yap. Anne sütüne ihtiyacı var falan maskelede okuyorum , çocuk kucağa alınırsa falanca hastalık olurmuş, çocuğun annesinbabası dışındakilerin kucağına gitmesi falanca bilimadamına göre çok yanlışmış vs vs alttan işle adamı. Ya evlerde kadın ne isterse o oluyor, kocana kendi fikrini onun fikriymiş gibi benimset, evinize kimseyi müdahil etme.al kuzunu evine büyüt :anne: strese sokma annesi hisseder o :)

Anammm yandın sen o zaman...
İnşallah kolayca sağlıkla normal doğum yaparsın da ona hiç gerek kalmaz.
Yoksa doğumdan sonra da gelir burda başlık açarsın gibi görünüyor...

Yok ya başlık açmam inşaallah sadece fikir sordum lafimi esirgemiyorum ben Susan bi gelin değilim artık insanın canına yetince susamiyo oda bilir susmayacagimi Hayır dedim mi biter her konuda kimseyi kırmak istemiyorum sadece mesele bu

Sen ona "he he" de kocana kendi planlarını anlat kafasına otursun. Hatta bunları mantıklı temellere oturtarak yap. Anne sütüne ihtiyacı var falan maskelede okuyorum , çocuk kucağa alınırsa falanca hastalık olurmuş, çocuğun annesinbabası dışındakilerin kucağına gitmesi falanca bilimadamına göre çok yanlışmış vs vs alttan işle adamı. Ya evlerde kadın ne isterse o oluyor, kocana kendi fikrini onun fikriymiş gibi benimset, evinize kimseyi müdahil etme.al kuzunu evine büyüt :anne: strese sokma annesi hisseder o :)

Ayy canım benim inşaallah bi görsem sağlıkla doğduğunu dünyalar benim olur . Eşim karıştırmaz annesini ben Hayır dedikten sonra kucak meselesinde şimdiden söyledim sallamaya kucağa alistirmicam zaten istemem ben kimsenin kucağına almasını dedim kV kem Kum etti ama mecbur benim fikirlerime saygı duyucak

Annenizin kayınvalidenizin düşüncesini bir kenara bırakın, sizin içinizden geçen neyse onu yapın, belli ki istemiyorsunuz kayınvalideye gitmeyi, gitmeyin o zaman boşverin onlar ne derse desin, ilk bir hafta zorluk çekersiniz en fazla ama en azından kafanız rahat olur, karışan görüşen olmaz, ver çocuğu diyen olmaz, evinizde huzurla bakarsınız bebeğinize, emin olun tek başına da çok güzel bakılıyor, ben sezaryanla doğum yapmıştım, dikiş, ağrı sızı topu tüfeği 5 gün sürdü, evimde mis gibi kendim baktım, hatta eşinizin Doğum izni alma imkanı varsa söyleyin izin alsın eşinizle beraber bakın bebeciğinize.
Sağlıklı bir gebelik diliyorum, hayırlısıyla doğsun bebeğiniz inşallah :nazar:

InşaAllah Allah razı olsun eşimin 1 hafta doğum izni olucak 1 haftada yıllık izinden kullanırım diyor eşim yanımda olur o sorun değil dediginiz gibi kimseye güvenerek bebek istemedim kendim yapabilirim inşaallah hemen toparlanirim

InşaAllah Allah razı olsun eşimin 1 hafta doğum izni olucak 1 haftada yıllık izinden kullanırım diyor eşim yanımda olur o sorun değil dediginiz gibi kimseye güvenerek bebek istemedim kendim yapabilirim inşaallah hemen toparlanirim
Toparlanırsınız merak etmeyin, zaten eşinizde 15 gün yanınızda olacakmış, aman bırakın kim ne düşünürse düşünsün, önce sizin ne istediğiniz önemli, bebek sizin bebeğinizin söz hakkı da sizin Hoppa

Toparlanırsınız merak etmeyin, zaten eşinizde 15 gün yanınızda olacakmış, aman bırakın kim ne düşünürse düşünsün, önce sizin ne istediğiniz önemli, bebek sizin bebeğinizin söz hakkı sa sizin Hoppa

:D bi huzur doldu içim Ohh iyiki konu acmisim rahatladim

:KK70: bi huzur doldu içim Ohh iyiki konu acmisim rahatladim
Evet ya, aman onu düşün bunu düşün nereye kadar değil mi Hoppa önce kendinizi düşünün, hamileliğin tadını çıkarın, mis kokulu bir melek gelecek inşallah :nazar: o gel diyormuş, bu git diyormuş takmayın bile kafaya, bebek görmek isteyen annesiyle babasının evine gelir görür:KK5:

kendi evin varken ne işin var kv dede ya? O gelsin senin evinde baksın sana ki senin uzun süre bi bakımın gerekmez bir kaç güne toparlarsın kendini

Evet ya, aman onu düşün bunu düşün nereye kadar değil mi Hoppa önce kendinizi düşünün, hamileliğin tadını çıkarın, mis kokulu bir melek gelecek inşallah :nazar: o gel diyormuş, bu git diyormuş takmayın bile kafaya, bebek görmek isteyen annesiyle babasının evine gelir görür:KK5:

Aynen öyle işte herseyi kafaya takar yaka hiç bişey in tadını çıkarmıyoruz en büyük derdimiz bu olsun yinede Rabbim evlatlarimiza hayırlı uzun ömürler versin inşaallah sağlıkla gelsin minigim :dua:

Ben aileme 15 saat uzakta yasiyorum annem ben doguma gelirim demisti ama bazi saglik sorunlarindan dolayi ailemin yanina gelmek zorunda kaldim oturdugum sehirde hastane yok dr yok vs.baska sehire gidiyorduk kar kış falan.Yani demem o ki bende kendi evim istemistim en rahatı bu bencede.kayim validen 1 hafta kalsin yeterli esinde varmış yanında yeterli bencede. bende dogum yapar yapmaz dr gidebilirsin ucakla dedigi an 40ını beklemeden gidicem evime ins.önemli olan sen nasıl iyi olacaksan öyle.
Bide dogumdan sonra kv cocugunu alacak goturcek sen iyilesince mi getiricem dedi:) kendimi emzirecekmiş

Back
X