kv nin gelecek planlari

En iyisini yapmışsın. Senin kv betermiş.

Ağızlarını açsan da biz cahil saygısız oluruz. Allaha havale. Allah fırsat vermesin bu kurnaz firsatçı Kv lere.
Amin
Ben sahsen kendim de bakacagimi sanmiyorum. Cok bakmam gerekirse bakici tutarim.
Aynen. Hayir bide zaman ne gostericek bakalim herkesin bi ailesi var bi hayat duzeni var. Sanki ogullarini bu yuzden evlendirmisler:)

Herkese nasip olmaz ki oyle buyukler benim ananem de ayni sekilde kac yasinda daha bi kere gelininde kalmamis bir kelime soylememis evlerine bile sayili gitmistir. Hep dua ettim onu gibi bi kv ver allahim diye. Sizinkilerde bnmki gibiymis allah rahmet eylesin. Soyluyorum arkadasim da anlamiyo biseyi 100 kere tekrarla yine anlamaz bi de ben herseyi bilirim tavirlari yok mu ay o kadar bagnaz ki gecmiste yasanan bi depremi konusuyoruz. Kucuktuk ozman ne korktuk fln. Ölürsün gulmekten diyo ki ay ben bi kostum basimi ortmeye deprem bu yuzden mi oluyo acaba dedim diyor. Yok saka yapiyo heralde dedim. Baktim ciddi. Kesin bu dunya bi okuzun boynuzlarinda tepsi icinde duruyor hurafesine de inaniyordur dedim:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…