- 7 Ekim 2016
- 250
- 157
- 18
- Konu Sahibi iibflisosyolog
-
Tesekkur ederim. Yok allahtan esimle her konusmamizda haklisin diyor. Kv cok sikintili bi donem gecirmisti 1 2 yil once. Kaynim ve eltim bosanma konumuna geldiler cok cirkin seyler yasandi sanirim annesi uzulmesin istiyor ama guzellikle de derdini anlatir. Ama kayin validemin cok da masum olmadigni dusunuyorum. Bu yil ev aldik mesela allah razi olsun bize destek oldular biraz. Araba dugun takisi ve buyuk bi borca girdik. Ve gol evi ustume yapin dedi destek oluyo diye. Bende esime yapamazsin dedim. Ve yapmadi gercekten de. Cok enteresan biri ve bn kndisini sevemiyorum.Yaşlılık psikolojisi işte. Destek görmek istiyordur ya da kendi alanını işaretliyordur sonrada sorun olmasın diye.
Emrivaki meselesine ben de çok kızarım ama çok şükür sizin kdar sorunumuz olmasa da vakti zamanında biz de yaşadık.
Nasıl aştık dersen biraz sancılı oldu ,3 sene sürdü düzenin oturması. Biraz kavga gürültü,biraz eşimin desteği. Eşiniz sizin gibi düşünmiyorsa zaten vazgeçin bu meseleden. Düşünüyorsa da uygun bir dille anlatsın izah etsin. Diyecem ama kadın ağlamalara geliyormuş. Acaba biraz akışına bıraksanız düzelir mi bilemedim. Allah kolaylık versin
Tesekkur ederim. Yok allahtan esimle her konusmamizda haklisin diyor. Kv cok sikintili bi donem gecirmisti 1 2 yil once. Kaynim ve eltim bosanma konumuna geldiler cok cirkin seyler yasandi sanirim annesi uzulmesin istiyor ama guzellikle de derdini anlatir. Ama kayin validemin cok da masum olmadigni dusunuyorum. Bu yil ev aldik mesela allah razi olsun bize destek oldular biraz. Araba dugun takisi ve buyuk bi borca girdik. Ve gol evi ustume yapin dedi destek oluyo diye. Bende esime yapamazsin dedim. Ve yapmadi gercekten de. Cok enteresan biri ve bn kndisini sevemiyorum.Yaşlılık psikolojisi işte. Destek görmek istiyordur ya da kendi alanını işaretliyordur sonrada sorun olmasın diye.
Emrivaki meselesine ben de çok kızarım ama çok şükür sizin kdar sorunumuz olmasa da vakti zamanında biz de yaşadık.
Nasıl aştık dersen biraz sancılı oldu ,3 sene sürdü düzenin oturması. Biraz kavga gürültü,biraz eşimin desteği. Eşiniz sizin gibi düşünmiyorsa zaten vazgeçin bu meseleden. Düşünüyorsa da uygun bir dille anlatsın izah etsin. Diyecem ama kadın ağlamalara geliyormuş. Acaba biraz akışına bıraksanız düzelir mi bilemedim. Allah kolaylık versin
Araba dugun takisi ve buyuk bi borca girdik. Ve gol evi ustume yapin dedi destek oluyo diye. Bende esime yapamazsin dedim. Ve yapmadi gercekten de. Cok enteresan biri ve bn kndisini sevemiyorum.
Yine kendi annenle bi sıkıntini daha kolay cozersin arkadasim. Onun soyledigi sana batmaz senin soyledigin ona. Annen sana cok baglidir yazij hani evlenip evden cikicaksin bence o pskolojiyi yok yok biz kizimla hep gorusucez seklinde atmaya calisiyordur. Annen seni mutlaka anlar bnce.Sen kayınvalidem diyosun ben kendi annemden korkuyorum. Daha evlenmeme biraz daha var ama annem kendini belli ediyo. Ben kendimi bildim bileli annemin misafir sevdasından bıktım. Okuldan gelsem, işten yorgun gelsem evde hep birileri olurdu, hatta hep evlenip kurtulcam senin şu misafir sevdandan oh derdim. Geçen durmuş sana da getiririm komşuları evini görürler, arada yemeğe alırsın diyo, he yok dersen yemekleri yapar getiririm diyo. Ki eminim her tatil günü gelmek isteyecek hiç başbaşa kalmak isterler mi demeden. Ki anne desen bile ağlıyo benimki de
Çözüm nedir bilemedim anne işte he deyip geçeceğiz gibi
Valla o da olabilir ama benim hissettigim bnm evim diye hindi gibi kabaricak:))) hani desem ki bi adaletsizlik mi var. Hayir yok kaynima ev yapildi is kuruldu araba alindi birine kefil oldu borcu odendi. Hala butun masraflarini bunlar gorur. Ki adam icin ay yazik isleri durgun derler bi bakarsin 20 bine bisey alir bi bakarsin alisverise giderler. Sende evin komple parasini verseydin yap ustune. Kaynimin evi bunlarin bahce siniri icinde ayri tapusu yok ona guveniyo. Sanki kaynim ev alirken 200 bin koydu masayaEvi niye üstüne yapıyomuşsunuzAcaba kaynınla eltin boşanacak gibi olmuşlar ya oyüzden mi öyle uyanıklık yapmak istedi
Aynen o cumleyi kurdum arkadasim. Hayir bizde insaniz hangi camiye minare olucaz acaba. Gecen gun diyo ki biz gencligimizi buyuklerimize adadik diyo bna. Artik geliverdiler adamasaydiniz keske anne kimse size madalya takmadi. Bugunlerin kiymetini bilmek lazim ben yapamam dogrusu dedim. Yazik yengem var buyuk yani esimin yengesi aynen yaptik da noldu yenge dedi. Kaldi oyle.Dua yerine geçer, açma hastalıkla ilgili konuları deyin, uzatmayın.
Derdi sanki bakıma muhtaç olunca değil de, eski insanlar ben artık yaşlıyım deyip işten elini eteğini çeker, keyfine bakar, kendine baktırır, onu amaçlıyormuş gibi geldi.
Bide o konu var acayip kiskaniyo annemi. Annenle bizim esit olmamiz lazim ben hep oyle yaptin vallahi dedi. Kafayi yedi iyice ay sen bnm canim kanim annemle dusunceli annemle nasil bir olabilrsin. Ben saygida kusur etmiyim diye etimi kemiriyorum ay annen gibi sev diyo oldu canim. Annem gibi ol da seveyimKayinvalidesi melekte olsa kim kendi annesi gibi sevebilir ki allah sen. Kendini garanti altina almaya calisiyor neyapsin.Yaşlilik psikolojisi işte.Eşin söylesin annesine anne rica ediyorum aramadan gelmeyin yeni evliyiz desin.
Bizimde basimiza yeni evlendigimizde bos olan kayinpederimin evine gitmistik memlekete sonra o eve eltim bizden habersiz kp den izin alarak kuzenlerini sokmustu bizde disarda kaldik esim kaynanama kizdi kaynanamin cevabi e kardesinde kalsaydin oldu esimde biz yeni evliyiz ne isimiz var orda diye çıkıstı ama yinede biz haksiz olduk o ayrı.
Yani demem o ki iş eşinde bitiyor arkadaşım ama sen yinede içini kötü tutma bosver bu gibi konular vesvesedir elle tutulur kötü sebepler yok sonuçta.
Mesafe koyun araya fazlaca samimi olmayin sizin kv gibi benimkide esim Nisanliyken ev aldi buda bi miktar yardim etti esimin kardeside kefil oldu sadece kv hem kendini hem kaynimi tapuya ortak etti uc yillik evliyim bi Sene once cikattirdim tapudan evet para vermis ama senelerce calisip annesine Massimo veren tek oglu esim onun evinin kredisini odeyen esim lending arabasini satip parasini annesine veren benim esim bekarken bi yardim yapinca ortak oldu hemen allahtan cikarttirdim simdide mesafemi koydum sizde mesafe koyun insan evladina yardim edip tapu benim olacak diyosa iyiligine inanmam ki kendine almis gibi bi iyilik and yapiyosan devamini getireceksin yapilani basa kakmicaksin insanlari biseylere mecbur birakmicaksin kotu davranmicaksinki ilerki zamanlardada bisey olursa sana seve seve baksinlar oyle ortada bisey yokken yapacaksin edeceksin demekle olmazTesekkur ederim. Yok allahtan esimle her konusmamizda haklisin diyor. Kv cok sikintili bi donem gecirmisti 1 2 yil once. Kaynim ve eltim bosanma konumuna geldiler cok cirkin seyler yasandi sanirim annesi uzulmesin istiyor ama guzellikle de derdini anlatir. Ama kayin validemin cok da masum olmadigni dusunuyorum. Bu yil ev aldik mesela allah razi olsun bize destek oldular biraz. Araba dugun takisi ve buyuk bi borca girdik. Ve gol evi ustume yapin dedi destek oluyo diye. Bende esime yapamazsin dedim. Ve yapmadi gercekten de. Cok enteresan biri ve bn kndisini sevemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?