• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin hediyesi

O gittikten sonra farkettim. Ondan arayim diyorum.

kullanılmış değildi ama benim kullanmayacağım kalitede şeylerdi aldıkları, çok uyguna aldığıyla övünüyordu hep.. ben de 3 yıl üzerine kv ye geri verdim:)
anne bunlar kalabalık yapıyor, köydeki evde kullanırız; dedim. hayır da demedi, kırılmadı da aksine çok da hoşnut oldu hatta..
başka şeyler de var da benzer şekillerde hallettim hep ben

ama mesela evi ilk yerlestirirken birkaç pike vs getirmişti ama kullanılmış bunlar şimdilik evi yerleştirene kadar işimiz görülsün çeyizinden kullanmayalım, sonrasında istersen kullanırsın, istersen misafire vs kullanırsın dediği şeyler de vardı; onlardan hâlâ kullandıklarım var

Kizlar merhaba
Kv ilk defa 1 sene sonra evime geldi. Gelirken de arabayi doldurmus getirmisler. Yuzlerce kez esimin sizden birseye ihtiyacimiz yok bizim zamaninda ihtiyacimiz vardi yapmadiniz simdi herseyimiz tam demesine ragmen koca koca yun yorganlar yastiklar getirmis. Yatak odasina yolluk almis. Ve onu hemencecik serdirdi zorla. Hepsini gectim KULLANIMIS bir oklava yer sofrasi sofra bezi battaniye ve 1 2 yastik getirmis. Halbuki biz herseyin en kalitelisini en guzelini yaptik. Begenmedigimiz 1 catali bile evimize almadik koymadik. Ailem hediye vs alirken hep soyle ilerlediler. "Kizim (atiyorum) su bardagi takimi almak istiyorum size hadi birlikte gidelim begenelim" tarzinda yaklastilar. Kv ise hep boyle.
Tek sorun bu da degil. 1 gece evinde kaldim. Yazma istedim. Kullanilmis kotu kokan bir yazma verdi al tak diye. Gelinlik ayakkabisi denerken tul corap istedim. Ayakkabicida yokmus. Cantasindan giydigi corabi cikardi al giy diye. Hep boyle davraniyor gicik oluyorum. Ben bunu giyemem ben bunu takamam diyorum ama demek ki o kadari yetmiyor.
Arayip desem mi bana getirdigin seyler hep kullanilmis diye? Ya da nasil bir uslupla soylemeliyim. Artik gicik oluyorum bu duruma. Sagda solda da anlatip durur. Onun icin bana 1 oklava getirmis olmasi cok onemli. Tum konu komsusuna anlatir ballandira ballandira. Halbuki getirdigi herseyden benim evimde de vardi zaten.... Ne yapmaliyim?

Edit 1 : Fikirleriniz icin cok tesekkir ederim kizlar. Bende zaten kullanmayacagim. Ihtiyac sahibi biri alir elbet diyerek copun yanina birakacagim. Ama kv ye tavrim ne olmali? Esim ben ararim dedi o mu konussun? Ben mi arayim? Olmamis gibi mi davranayim?
Tül çorap ne ola ki :KK53: cehaletimi bağışla lütfen !

Rahatsız olduğun her ne varsa anında söyle, içinde biriktirip kusma. . Kullanılmış yada kullanılmamış, büyütmeye gerek yok ,istemiyorsan seve seve kullanacak ihtiyaç sahiplerine ulaştır ,çöpe atma sakın !

Back