• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin kızımı banyo ettirmesi

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Ya gene sinirim bozuldu kızlar. Kv ile küsüz bayadır. Bebeğimi ilk doğdugundan beri beraber yıkıyorduk. Küsünce alıp yukarda görümcemle yıkayıp geri getiriyolardı. Tabi süre iyice uzamaya başladı cocuğu 2 haftada bi yıkamaya başlayınca ben tek yıkamaya başladım. Tabi onada bi bozuldular. İşte yaa biz ettircektik benim sınavım vardı vs dedi.
Pazar banyo günüydü evdeki soba düştü. Ettiremedim dün de akşam kapıda odun yoktu sobayı yakamadım. (Aslında ev çok soğuk değil ama eşim hasta olur diyor)
1 haftadırda banyo etmemişti. Demin görümcem indi, banyo ettirceklermiş. Sanki biz ettiremiyoruz. Ya ben zaten güzel güzel ettiriyodum ne diye gelip yukarı alıp banyo ettirmeye calısıyosunuz demek istedim ama diyemedim . Bu seferlik tamam dedim ama hiç istemiyorum. O banyo ettiririken aşırı ağlıyo çocuk, ben ettirince çok mutlu.
Havalar ısındı, bidaki banyosunu soba yakmadan az suyla 2 dakikada banyo ettirsem hasta olur mu sizce? Buarada 1 yaşında.
Elektrikli soba alana kadar :KK43: bu seferlik ettirsinler, 3 gün sonra ben ettirip sorarlarsada ben akşam ettiriyorum sabaha kadar uyuyor diyicem. Sinir oldum ya

Çocuğunuzla ilgilenmeleri mi sizi rahatsız ediyor yoksa ağlatarak yıkamaları mi ?

havalar ısındı artık sobaya ne gerek ya? tabi ki hızlıca yıkayıp hemencecik giydirirseniz hiç bir şey olmaz, ama çok narin yetiştiyse de hastalanır falan size patlamasınlar sonra hasta ettin çocuğu diye?

bundan rahatsızlık duymuyorsanız bırakın 1 hafta daha yıkasınlar çocuğu elektrikli sobanızı alana kadar?

ayrıca küçük çocuklara su iyi gelir, bir hafta çok uzun, bol bol yıkansın kuzucuk ya.

Evli değilim çocuğum yok ama hasta olacağını sanmıyorum banyonun kapısını kapatın suyunu hazır edin her şeyini hazırlayın öyle soyun. Bitince de hemen havluya sarıp giydirin. Pencere falan açmayın.

Tamam babaannedir yıkamak ister o ayrı bi durum ama benim herhangi bi sağlık problemim vs. yoksa çocuğumu yıkamayı annem dahi olsa niye görev edinsin ki.

Çocuğunuzu niye o kadar uzun aralıklarla yıkıyorsunuz? Nerede yaşıyorsunuz havalar epey ısındı aslında, sobaya ihtiyaç var mı söyleyemeyiz ki buradan. Biz havuz mevsimini açalı 1 ay oluyor, bazı yerlerde bahar yeni geldi. Siz banyosunu düzenli yaptırın onlar geldiğinde banyosunu yaptı gerek yok diyin olsun bitsin.

Nerede yaşıyorsunuz? Ben ege’deyim kasımda doğan kardeşimi yazın annem ısıtıcı olmadan yıkıyordu.

Belki sizin yıkamak isteyip yıkayamadığınızı anladıkları için yıkamışlardır kötü niyetli olduklarını düşünmedim..
İç anadoludayız oturduğumuz yer biraz dağlık hafif bi serinlik oluyor evlerde, aslında evet dediğiniz gibi olabilir ama ne bileyim bian çok rahatsız oldum o_O

artık havalar ısındı ben yaptıracağım de verme çocuğu. Doğduğu gönden beri hep eşimle birlikte yıkarız biz

Konu bana cok tuhaf geldi lutfen kizmayin.
Nerde yasiyorsunuz ve bebek ne kadarlik?
Ekim sonu dogan oglumu nisandan itibaren denize soktum. Tamam bebek hassas ama bu mevsimde soba yakmak falan degisik geldi, belki iklimlerimiz farklidir tabi.

Cocuk bu kadar uzun araliklarla ve annesi olmadan neden yikansin?
50 liraya portatif bi elektrikli isitici alin illa olmuyorsa da.

havalar ısındı artık sobaya ne gerek ya? tabi ki hızlıca yıkayıp hemencecik giydirirseniz hiç bir şey olmaz, ama çok narin yetiştiyse de hastalanır falan size patlamasınlar sonra hasta ettin çocuğu diye?

bundan rahatsızlık duymuyorsanız bırakın 1 hafta daha yıkasınlar çocuğu elektrikli sobanızı alana kadar?

ayrıca küçük çocuklara su iyi gelir, bir hafta çok uzun, bol bol yıkansın kuzucuk ya.
Haklısınız ya, soba yandığı zaman çocuk üstünü giyerken bile terliyor çok sıcak oluyor, ama yanmayıncada akşam olduğu için eşim hasta olur diyor. Birazda sıcağa alışkın :( dediğiniz gibi olmazsa oturduğumuz yerde varsa hemen bugün aldırıcam eşime ama yoktur diye düşünüyorum en olmadı sobayı yakmadan ettiricem valla bidahakine :(

Ya gene sinirim bozuldu kızlar. Kv ile küsüz bayadır. Bebeğimi ilk doğdugundan beri beraber yıkıyorduk. Küsünce alıp yukarda görümcemle yıkayıp geri getiriyolardı. Tabi süre iyice uzamaya başladı cocuğu 2 haftada bi yıkamaya başlayınca ben tek yıkamaya başladım. Tabi onada bi bozuldular. İşte yaa biz ettircektik benim sınavım vardı vs dedi.
Pazar banyo günüydü evdeki soba düştü. Ettiremedim dün de akşam kapıda odun yoktu sobayı yakamadım. (Aslında ev çok soğuk değil ama eşim hasta olur diyor)
1 haftadırda banyo etmemişti. Demin görümcem indi, banyo ettirceklermiş. Sanki biz ettiremiyoruz. Ya ben zaten güzel güzel ettiriyodum ne diye gelip yukarı alıp banyo ettirmeye calısıyosunuz demek istedim ama diyemedim . Bu seferlik tamam dedim ama hiç istemiyorum. O banyo ettiririken aşırı ağlıyo çocuk, ben ettirince çok mutlu.
Havalar ısındı, bidaki banyosunu soba yakmadan az suyla 2 dakikada banyo ettirsem hasta olur mu sizce? Buarada 1 yaşında.
Elektrikli soba alana kadar :KK43: bu seferlik ettirsinler, 3 gün sonra ben ettirip sorarlarsada ben akşam ettiriyorum sabaha kadar uyuyor diyicem. Sinir oldum ya
Ben akdenizdeyim havalar sicak disariya ciktin mi terliyorsun artik,siz nerdesiniz bilmiyorum ama haziran ayindayiz 1 hafta cok uzun bir sure yaz mevsimi hergun yikayabilirsin artik ilik suda hem cocugun vucudu rahatlar hem rahat uyku uyur.

40 günlük bebeğimi sobasiz falan banyo yaptırıyorum ben yalnız başıma. Bence sorun sizde. Hasta falan olmaz ögle uykusuna yakin güzelce banyo yaptırın giydirin saclarini da kurutup mis gibi uyutun. Akşama bırakmayın banyoyu hiç de bisey olmaz

Neden onlar yikiyorki hiç sevmedigim işler bnde iç anadoludayim havalar iyi neden ususunki aksam yıka banyoda Giydir yatir başına ince bi bere tak olsun bitsin

Back
X