• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin kızımı banyo ettirmesi

Evin sıcaklığını ölç 24 derece civarı ise soba yakmana gerek yok

Konuşmuyorsunuz ama çocuğunuzun banyosunu onlar yaptırıyor. Ne alaka ?
Heh aynen işte bende bunu anlamıyorum. Torunudur tamam alıyo seviyo ama ben zaten kendim yıkıyorum. Yok onların amacı beni kendilerine muhtaç etmek, ben bişey yapamıyormusum gibi göstermek.

Ağlaması, evi yıkıyor inanın ya içim dayanmıyor öyle ağlamasına. Ben ettiritken gık demiyor. Banyo suyu çok sıcak oluyor sanırım...
Siz nasıl insansınız yaaaa kendi yavrunuzu kv görümceye verip suyun sıcak olduğunu tahmin ettiğiniz ve ağlamasıyla evi yıkan bir çocuğu nasıl teslim ediyorsunuz? Nasıl kıyıyorsunuz? Birde içim dayanmıyor ağlamasına diyor pes yani.İncecik derisi,narin cildi nasıl yanıyordur :sinirli: yazıklar olsun hepinize :sinirli: ayrıca çocuk 1-2 hafta aralıkla yıkanmaz.

Kızmayın ama 1-2hafta ara verirseniz ağlar çocuk. Şöyle yapabilirsiniz eşinizde dönüşümlü banyoya girin banyo biraz ısınsın o buhar çıkmadan çocuğunuzu da orada yıkayın hemen kurutursanız hasta olmaz

Neden onlar yikiyorki hiç sevmedigim işler bnde iç anadoludayim havalar iyi neden ususunki aksam yıka banyoda Giydir yatir başına ince bi bere tak olsun bitsin
Aynen ya kendims çok kızıyorum dun akşam ettiricektim eşim bırakmadı. Hiç olmazsa derdim ben ettirdim diye. Ama bu sondu

Neden akşam saati yıkıyorsunuz. Öğlende havanın en sıcak olduğu saatlerde yaptırın banyosunu. Üstüne de uyutun örtün üstünü üşümez.
Haklısınız ya, bundan sonra öyle yapıcam. Akşam daha rahat uyur vs diye akşam yıkıyordum. Bunlar illa beni kendilerine muhtac gösterip " cocugunuda biz yıkıyoruz ' demek için ilk fırsatta gelip yıkıycaz dediler

Siz nasıl insansınız yaaaa kendi yavrunuzu kv görümceye verip suyun sıcak olduğunu tahmin ettiğiniz ve ağlamasıyla evi yıkan bir çocuğu nasıl teslim ediyorsunuz? Nasıl kıyıyorsunuz? Birde içim dayanmıyor ağlamasına diyor pes yani.İncecik derisi,narin cildi nasıl yanıyordur :sinirli: yazıklar olsun hepinize :sinirli: ayrıca çocuk 1-2 hafta aralıkla yıkanmaz.
Ay bi sakin olun ya? Bu ne sinir. Ben birlikte yıkarken öyle çok aşırı sıcak suya denk gelmedim normaldi. tahminen acaba öyle mi dedim sizde hemen insanı yerin dibine sokmaya hazır bekliyorsunuz. Büyükleri bilmezmisiniz? Haldır haldır yıkıyorlar çocuğu alel acele. Belki bu yüzden ağlıyor. Ben bırakıyordum suda oynasın diye,oyuncaklarını veriyorum. Onlar bunu yapmıyor eli yüzü köpük içinde yıkıyor hızlı hızlı hasta olur diye. Kim çocuğunun kaynar suyla yıkanmasına izin verir.

Havalar ısındı
Bu kadar evham yapmayın lütfen
Yıkayın hemen giydiğin bebişi
Art niyet göremedim
ama bakabilirsiniz ona bence

Aynen ya kendims çok kızıyorum dun akşam ettiricektim eşim bırakmadı. Hiç olmazsa derdim ben ettirdim diye. Ama bu sondu
Esiniz de karismasin nolacak sanki ben oğlumu dusta yikiyorum hep suyun altında olduğu için usumuyor bide banyo buhar oluyo ısınıyor dene istersen

Şuan algılayamadım ben. Çocuğu neden onlar yıkıyor? Küçük bir ısıtıcı alın yada çok seri su dökerek hızlıca yıkayın. Özel bir durum banyo, bebek bile olsa çocuğun bir mahremi olmalı. Çat çat önüne gelen soyup banyo yaptıramaz. Hasta da olmaz ayrıca, 5 dakikalık işi var.

Şuan algılayamadım ben. Çocuğu neden onlar yıkıyor? Küçük bir ısıtıcı alın yada çok seri su dökerek hızlıca yıkayın. Özel bir durum banyo, bebek bile olsa çocuğun bir mahremi olmalı. Çat çat önüne gelen soyup banyo yaptıramaz. Hasta da olmaz ayrıca, 5 dakikalık işi var.
Şuan kendime okadar kızıyorum ki. Dün akşam keşke yıkasaydım. Eşime söyledim ısıtıcı al diye yoksa da kendim sobasız yıkıycam dediğniiz gibi hızlıca yıkarım. Daha üstünü çıkarırlarken ağlamaya başladı sesini duyuyorum bilmiyorum neden. ben yaptırırken hiç ağlamıyordu ya
Yıkama nedenleride beni illa kendilerine muhtaçmış gibi göstericekler amaç o...

İç anadoluda dışarı sıcak ama evler tam ısınmadı. Sabah uyanınca üstümüze hırka giyiyoruz. Bayanında evi serin olabilir. Eviniz ısınana kadar yıkasınlar ev ısınınca düzeninizi oluşturursunuz

Şuan kendime okadar kızıyorum ki. Dün akşam keşke yıkasaydım. Eşime söyledim ısıtıcı al diye yoksa da kendim sobasız yıkıycam dediğniiz gibi hızlıca yıkarım. Daha üstünü çıkarırlarken ağlamaya başladı sesini duyuyorum bilmiyorum neden. ben yaptırırken hiç ağlamıyordu ya
Eşine noluyor ben onu anlamadım. Çocuk hasta olmasın diyorsa ısıtıcı alacak, almıyorsa yorum yapmayacak. Kendinize bir daha kızacağınız şeyler yapmayın. Yazık çocuğa, istemiyor belli ki onların yıkamasını. Bir daha bu kadar hak tanımayın kimseye. Çocuğu kimse giydirmesin, uyutmasın, yıkamasın. 2 gün sonra sizin hak talep edecekler çocukta. Sizde kendi çocuğunuz hakkında bir şey söylemeye çekineceksiniz hep.

Back
X