Ağlaması, evi yıkıyor inanın ya içim dayanmıyor öyle ağlamasına. Ben ettiritken gık demiyor. Banyo suyu çok sıcak oluyor sanırım...Çocuğunuzla ilgilenmeleri mi sizi rahatsız ediyor yoksa ağlatarak yıkamaları mi ?
İç anadoludayız oturduğumuz yer biraz dağlık hafif bi serinlik oluyor evlerde, aslında evet dediğiniz gibi olabilir ama ne bileyim bian çok rahatsız oldumNerede yaşıyorsunuz? Ben ege’deyim kasımda doğan kardeşimi yazın annem ısıtıcı olmadan yıkıyordu.
Belki sizin yıkamak isteyip yıkayamadığınızı anladıkları için yıkamışlardır kötü niyetli olduklarını düşünmedim..
Haklısınız ya, soba yandığı zaman çocuk üstünü giyerken bile terliyor çok sıcak oluyor, ama yanmayıncada akşam olduğu için eşim hasta olur diyor. Birazda sıcağa alışkınhavalar ısındı artık sobaya ne gerek ya? tabi ki hızlıca yıkayıp hemencecik giydirirseniz hiç bir şey olmaz, ama çok narin yetiştiyse de hastalanır falan size patlamasınlar sonra hasta ettin çocuğu diye?
bundan rahatsızlık duymuyorsanız bırakın 1 hafta daha yıkasınlar çocuğu elektrikli sobanızı alana kadar?
ayrıca küçük çocuklara su iyi gelir, bir hafta çok uzun, bol bol yıkansın kuzucuk ya.
Ben akdenizdeyim havalar sicak disariya ciktin mi terliyorsun artik,siz nerdesiniz bilmiyorum ama haziran ayindayiz 1 hafta cok uzun bir sure yaz mevsimi hergun yikayabilirsin artik ilik suda hem cocugun vucudu rahatlar hem rahat uyku uyur.Ya gene sinirim bozuldu kızlar. Kv ile küsüz bayadır. Bebeğimi ilk doğdugundan beri beraber yıkıyorduk. Küsünce alıp yukarda görümcemle yıkayıp geri getiriyolardı. Tabi süre iyice uzamaya başladı cocuğu 2 haftada bi yıkamaya başlayınca ben tek yıkamaya başladım. Tabi onada bi bozuldular. İşte yaa biz ettircektik benim sınavım vardı vs dedi.
Pazar banyo günüydü evdeki soba düştü. Ettiremedim dün de akşam kapıda odun yoktu sobayı yakamadım. (Aslında ev çok soğuk değil ama eşim hasta olur diyor)
1 haftadırda banyo etmemişti. Demin görümcem indi, banyo ettirceklermiş. Sanki biz ettiremiyoruz. Ya ben zaten güzel güzel ettiriyodum ne diye gelip yukarı alıp banyo ettirmeye calısıyosunuz demek istedim ama diyemedim . Bu seferlik tamam dedim ama hiç istemiyorum. O banyo ettiririken aşırı ağlıyo çocuk, ben ettirince çok mutlu.
Havalar ısındı, bidaki banyosunu soba yakmadan az suyla 2 dakikada banyo ettirsem hasta olur mu sizce? Buarada 1 yaşında.
Elektrikli soba alana kadarbu seferlik ettirsinler, 3 gün sonra ben ettirip sorarlarsada ben akşam ettiriyorum sabaha kadar uyuyor diyicem. Sinir oldum ya
Çocuk çok ağlıyor ben yıkayacağım diyemiyor musunAğlaması, evi yıkıyor inanın ya içim dayanmıyor öyle ağlamasına. Ben ettiritken gık demiyor. Banyo suyu çok sıcak oluyor sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?