Kv nin kızımla konuşma şekli.

Sizin yorumlarınızı beğenirim.
+1

Aynen bunu söyle konu sahibi.
Hem ciddi oldupjnu hem de rahatsız OLdupunu anlarlar iyice

Sizin yorumlarınızı beğenirim.
+1

Aynen bunu söyle konu sahibi.
Hem ciddi oldupjnu hem de rahatsız OLdupunu anlarlar iyice
Rahatsız olduğumu bildikleri için yapıyolar daha önce görümceme tepki verdim ya, bakıyolar şimdide bişey demiyorum kv ye hoşlarına gidiyor işte

Evet tahmin ettim.
Seni kızdırmak icin yapıyor.
Aynenn öyle,şimdi ben kvye bişey desem ben öyle seviyorum sana mı sorcam torunumu nasıl sevmeyi der. Bende derim ki nası seviyorsan sev beni ne karıştırıyon :) ordan olaylar patlar kavgadan korkmuyorum işime de gelir açıkcası ama bu zamana kadar bilerek yaptıklarını bildiğim için karşılarında umursamaz bi gülüşle güldüm. Ama içime dert olduğunu biliyolar ve hoslarina gidiyor

"Görümceme çocuk yakında beni öcü gibi görücek sayenizde diyip kv ye de siz böyle yaptıkça bu çocuk beni takmaz demeyi düşünüyorum"

Oovvv bu tepki karsisinda bir daha ağizlarini açmaya cesaret edemezler

Şaka mi yapiyorsunuz ? Annenin saçini başini yolucam,dövücem deniyor,sizin yapma dediginiz şey bilinçli yaptiriliyor ve sizin tepkiniz bu !

Kizinizin gözünde ne kadar aciz, zayif ve ezik pozisyona düştüğünüzün farkinda misiniz?

Bu nasıl bir dövme sevdalısı bir aile anlamış değilim

Suyu da o kv ile halalarin kafasina doktururum oh sorun cozulur

Benim onlarla aramın nasıl olduğunu bilmiyosunuz evet bunu bile söylesem onlara kalkıp bağırıp çağırmış kadar olurum onlar o lafı bile öyle hisseder huylarini biliyorum cünkü. Daha öncede yasadım kendi ağzından kızıma verirken izin vermedim diye aylarca küs kaldık ne laflar ne kavgalar. Değişen hiçbişey yok.
E ne yapayım şimdi kalkıp tası tabagı indireyim ozaman anlarlar heralde.(zamanında çok anladılar ya)

Çocuk kapıya çarpıp ağlar, büyüklerde “bak kapıyı dövdüm ben” der ya, ona bile tepki gösteriyorum ben. “Anne öyle söylenir mi çocuğa, şiddeti mi empoze edeceksiniz?” diyorum.

Bu kadar susup birden konuşma kararı alıyorsunuz. Hani söylediğinizde dişe değer bir şey değil. Açıkça tepki vereceksiniz.

Ee madem bağirip çagirmiş kadar olacaksiniz bagirin da tam olsun,içiniz rahatlasin bari.
Küserlerse küssünler çok mu önemli, daha iyi çocuğunuzu huzurla büyütürsünüz.
Sizi o kadar sindirmişler ki, çocuğunuza kendi doğrularinizi öğretmek için bile itiraz edemiyorsunuz.

Bu tarz insanlara karşi " aman saygisizlik etmeyeyim,aramiz bozulmasin,iyilik ben de kalsin" dediğiniz sürece hiç bir kiymetiniz olmayacaktir...Aksine sesinizi yükseltin,işlerinize kariştirmayin,herseyin cevabini verin,bakin nasil size saygi duyuyorlar,nasil kurallarinizin dişina çikmiyorlar.Tabi bunlar zamanla olur,siz istikrarli olun,her seferinde cevaplarini verin.

İşte onlara göre dişe değer bişey . Zaten onun vereceği cevaptan sonra konu tartışmaya dönecek. Eminim buna. Yaşadım benzerini. işte ozaman daha sert söylerim söyleyeceklerimi. Ama ben onlara şiddetimi empoze etceksiniz desem anlamazlar bile ne demeye çalıştığımı

Konu sizin çocuğunuz. İster tavır ister trip ister kavga olsun sonuç. Eşinizede çemkirin bunu tasvip ediyorsa. Manavdan elma mı alıyoruz çocuk mu yetiştiriyoruz

Kiiizz Allah sana ne diyim. Vallahi söylenmiyor bazi seyleri söyleyebiliyorsun yuzlerine ya da telefonda,ama bazen oyle bir an geliyor ki sanki dilin bağlanmış:) boyle sinire kalip konu açıyorsun bana da oluyor bu yaaaa

Aslında haklısnız. Ama bi anda çıkıp bağırıp çağırınca beni haksız duruma düşürürler. İstedikleri bu . her konuda yapıyor bunu. Çok pis huylu insanlar. Bunlara şaka yapar gibi alttan alttan ağzına geleni söyleyeceksin onların yaptıgı gibi anca öyle yola gelirler. Ben de bunu yapamıyorum . zaten çocuğumu istediğim gibi yetiştiriyorum kv nin 10 dk gelmesnin etkiliyceğini düşünmüyorum. Görümceler uzakta.Keşke kavga çıksada küsseler. Şimdi ben kvye ters birşey söyleyince zaten olay tartışmaya dönecek onun tarafından. İşime gelir buda. Görümceye sert konuşsam "e biiz şaka yapıyoruz yaaa 'diyecek ki dediler önceden . Konuda açtım burada ..

Konu sizin çocuğunuz. İster tavır ister trip ister kavga olsun sonuç. Eşinizede çemkirin bunu tasvip ediyorsa. Manavdan elma mı alıyoruz çocuk mu yetiştiriyoruz
Yok eşim asla karışmaz.aynen öyle. Zaten mesafeli olmak istiyorum kavga cıkması çokta umrumda olmaz keşke çıksa da içimdeki herşeyi döksem

Konuyu okurken gülme krizine girdim inan ki :) O ne öyle sanki terminatör yetiştiriyorlar evde. Vur anneyi döv anneyi ,yakında çocuk büyür tekmele anneyi derler. Sen de git kv yada görümcene iki tokat patlat al kizim bak ağlama dövdüm onları de bak bakalım ne oluyor .

Ne kadar sakinsiniz bravo. Ben olsam o anda oyle tepki verirdim ki bir daha agızlarını acamazlardı. Ayrıca kızımı da asla onların yanına goturmezdım. Zaten verecegım tepkının sonunda onları da kovacagım için bir daha gelmezlerdi

Tepki e ver.
Çocuğun psikolojisini bozacaklar yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…