Kv nin kızımla konuşma şekli.

Bir daha boyle bir sey soylediklerinde, sayenizde kizim durup dururken bana vurmaya basladi, benim ona kotuluk yaptigimi saniyor siz her agladiginda beni ortaya attiginiz icin diye beyaz, kucuk bir yalan soyleyin. Sakin kalin ama sinirlerinizi yipratmadan Boyle seyler soylemeyin artik kizin huyu bozuluyor deyin.

İşte bende bu şekilde bi tepki vermek istiyorum. Fazla laftan anlamıyolar cünkü. Bu şekilde anlarlar anca. Yarın İlk fırsatta konuşucam

senin cocuklarin niye boyle oldugu lbelli oldu derdim ben dedim de

Benim kayınvalidem de nedense "eh yap oğlum, ah yap oğlum" diyip duruyordu. Bir gün dedim ki "neden sürekli vur vur diyip duruyorsunuz anlamıyorum, başka bir şey öğretebilirsiniz" dedim, o da bana "kendini korumayı öğrensin" dedi. Bende gülerek "kimden koruyacak pardon benden mi" dedim. Sesini çıkarmadı.. bir daha da yaptığını hatırlamıyorum.
Sizin boyutunuzda yapsa direkt ciddi bir ses tonu ile söylerdim. Herşeye tamam ama çocuğumun kişiliğini şekillendirecek şeylerde tahammülüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…