- Konu Sahibi cikolatakizzz
Kizlar kısaca anlatayim. Biz kaynvalide ile pek ii degiliz. Yani kavga da yok ama sevmiyoruz da birbirimizi. Neyse esim dun dediki bayadir gidemedik bi cay icelim dedi. Ok dedim gittik oturduk. Neyse kadin basladi. Vay ben sana şöyle terbiyeli böyle iyi şöyle yakisikli bi oglani büyüttüm de eline verdim. .. kiymetini bil oglumun . Benim oglum soyle benim oglum boyle . Cok yakisikli cok iyi benin oglum sen cok sanslisin.. ben bu yasa kadar baktim buyuttun elimle sana verdim.. ama sen şunu da bil sen beni seversen bende seni severim. Bunlari neden soyluyor? Art niyet aramak istemiyorum ama bizide annemiz sokaktan bulmadi.. neyse esimde fazla konusmadi ortamda sadece iki cumle soyledi. "Anne kiz da guzel. Bizde şanslıyız. . Bu saate kadar sen baktin ama bundan sonra da o bana bakacak" dedi.. kadin bunun ustune on dakka araliksiz konuştu belki.. ama biz eve gecincede esim bak annem seni seviyo aslinda ne kadar iyi fln dedi ama bisey demedim.. offf şu kv ne demek ne yapmak istiyor kizlar yaaa...