• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv nin oglu kiymete bindi...

bence kv hakli boyle bi esin oldugu icin cok sanslisin. bak her erkek anasina o laflari edemez. kiymetini bil.

Kizlar kısaca anlatayim. Biz kaynvalide ile pek ii degiliz. Yani kavga da yok ama sevmiyoruz da birbirimizi. Neyse esim dun dediki bayadir gidemedik bi cay icelim dedi. Ok dedim gittik oturduk. Neyse kadin basladi. Vay ben sana şöyle terbiyeli böyle iyi şöyle yakisikli bi oglani büyüttüm de eline verdim. .. kiymetini bil oglumun . Benim oglum soyle benim oglum boyle . Cok yakisikli cok iyi benin oglum sen cok sanslisin.. ben bu yasa kadar baktim buyuttun elimle sana verdim.. ama sen şunu da bil sen beni seversen bende seni severim. Bunlari neden soyluyor? Art niyet aramak istemiyorum ama bizide annemiz sokaktan bulmadi.. neyse esimde fazla konusmadi ortamda sadece iki cumle soyledi. "Anne kiz da guzel. Bizde şanslıyız. . Bu saate kadar sen baktin ama bundan sonra da o bana bakacak" dedi.. kadin bunun ustune on dakka araliksiz konuştu belki.. ama biz eve gecincede esim bak annem seni seviyo aslinda ne kadar iyi fln dedi ama bisey demedim.. offf şu kv ne demek ne yapmak istiyor kizlar yaaa...

yahu hanım teyze kendince oğlunu methetmiş, kaç yaşında? en az 50 dir nolur azcık idare etseniz hee anne öyle yakışıklı olmasa iyi olmasa almazdım zaten diyip gülüp geçseniz??ya da herşey karşılıklı kıymetim bilinsin , kıymet bileyim deyip tebessüm edip geçseniz? ne üzüldüğünüze değer ne kafaya taktığınııza aranızda yaş farkı var haliyle kuşak çatışması olur , ölümlü dünya arkadaşım,öyle dedi böyle baktıyla zaman geçmez hee hee de geçiver;)

eskiden kızlar erkeklere emanet edilir kız anneleri erkekleri böyle uyarırmış...
şimdi tersine döndü dünya...

Burada kayınvalidesinden ne hakaretler duyan insanlar var ve de kayınvalidesi tarafından eşinin desteğiyle hırpalanmalar yaşayan bir insan olarak fazla histerik ve alıngansınız diyorum. Ne kayınvalideler var şükredin bence. Ha sizin kayınvalideye yüz verilse yapacak potansiyel var ama, eşiniz çok sağlam belli.
Kaldı ki evleriniz ayrıymış o kadar takmayın.

Ben olsam orada sadece şunu söylerdim; "bende en az eşim kadar iyiyim ve güzelim ki Allah bizi birbirimize nasip etmiş" derdim.

Amaan canım boşverr herşeyi takarsan dert sahibi olursun hem eşin zaten seni savunmuş ben kaynanamdan neler duydum neler hepsinde hop oturup hop kalksam birbirimizin yüzüne bakmazdık hepsinde var oğlunu övme huyları hatta şu kızı ayarlıcaktım şöyle güzel kız vardı istemedi neler neler duydum hep eşim müdahale etti bende yeri geldi üsturuplu olarak cevabım verdim eşin yanında olduğu sürece konuşsun dursun ama beni seversen bende seni severim demiş biraz saygı göster büyüklük sende kalsın ben hiç yüz göz olmadım çok kırıldığım zamanlarda eşim uyardı şimdi nasıl bir görsen kızım der başka bir şey demez boşverr konuşsun dursun.

yahu hanım teyze kendince oğlunu methetmiş, kaç yaşında? en az 50 dir nolur azcık idare etseniz hee anne öyle yakışıklı olmasa iyi olmasa almazdım zaten diyip gülüp geçseniz??ya da herşey karşılıklı kıymetim bilinsin , kıymet bileyim deyip tebessüm edip geçseniz? ne üzüldüğünüze değer ne kafaya taktığınııza aranızda yaş farkı var haliyle kuşak çatışması olur , ölümlü dünya arkadaşım,öyle dedi böyle baktıyla zaman geçmez hee hee de geçiver;)

Hanim teyze dediginiz kadin da inanılmaz bir kv lik yapma potansiyeli var ama...... yani elinden gelse bana neler neler yapacak siz biliypmusunuz bizim nikahimizdan bes dakka once oglunu koseye cekip gel ben sana koyden kiz buldum alma bunu demis bi insan..... yani azicik bi fırsatını bulsa tepeme binecek.... esimde iki cumle soyledi sadece sustu onada sinir oldum..

Kizlar kısaca anlatayim. Biz kaynvalide ile pek ii degiliz. Yani kavga da yok ama sevmiyoruz da birbirimizi. Neyse esim dun dediki bayadir gidemedik bi cay icelim dedi. Ok dedim gittik oturduk. Neyse kadin basladi. Vay ben sana şöyle terbiyeli böyle iyi şöyle yakisikli bi oglani büyüttüm de eline verdim. .. kiymetini bil oglumun . Benim oglum soyle benim oglum boyle . Cok yakisikli cok iyi benin oglum sen cok sanslisin.. ben bu yasa kadar baktim buyuttun elimle sana verdim.. ama sen şunu da bil sen beni seversen bende seni severim. Bunlari neden soyluyor? Art niyet aramak istemiyorum ama bizide annemiz sokaktan bulmadi.. neyse esimde fazla konusmadi ortamda sadece iki cumle soyledi. "Anne kiz da guzel. Bizde şanslıyız. . Bu saate kadar sen baktin ama bundan sonra da o bana bakacak" dedi.. kadin bunun ustune on dakka araliksiz konuştu belki.. ama biz eve gecincede esim bak annem seni seviyo aslinda ne kadar iyi fln dedi ama bisey demedim.. offf şu kv ne demek ne yapmak istiyor kizlar yaaa...

Kiskancligindan catliyor canim. Umarim birbirinizi sevebilirsiniz birgun ama bazi seyler nasil baslarsa oyle gidiyor.

Kizlar dediginizi yaptimmmmmm :)) gelismelerden haberdar edeyim dedim.. iki gun once hastalanmistim esim de annesini aramis ara sor kiz hasta demis... tabi benim haberim yoktu neyse kv sehir disinda oldugundan (dugune gitmis) aradineyse açtım gecmis olsun fln dedi sonrada dediki. Bak sana nasil iyi akilli oglan verdim de sana bakiyo dedi. (Sanki oglu hastayken ben bakmıyorum) neyse bende dedim ki demekki bende iyiymisim ki oglun benimle evlenmis , herşey dengi dengine dedim .. hii tabi fln dedi neyse ben kapatiyorum kebdinize iyi bakin dedi kapatti...

Ay kuzum o dediğin kv bendede var henüz evli degilim nişanliyim ama surekli lafları batiyo bana da bilerek yapıyolar bende mumkun oldugunca az gorusuyorum çok mu lazım gidip de kafama takcagıma gitmiom

Bazı insanlar yaş alıyor ama ne yazık ki büyümüyorlar.. Kaç yaşında olursa olsun, çocuk sahibi olmuş, evlilik birliği yürütmüş, mürüvvet yüzü görmüş kadının biraz da gün görmüş olması gerekiyor..
İnsan evladıyla elbette övünür. Ancak kendi içinde.. Bu övünme işlemini bambaşka birine dahi yapsanız itici olursunuz. Hatta evladı olan birine yapsanız, rekabet ortamı açar, farkında olmadan evlad yarıştırırsınız.. Bunları sizi doldurmak için değil, alınganlığınızda aslında haklı olduğunu belirtmek için yazdım.. doğru bir düşünce, pek çok yönden rekabet içinde olduğunuzu hissettirebilir... Karşıda ki kişi de yaptığı şeyin aslında kaç tür manaya gelebileceğini, nasıl bir hissiyat oluşturacağını anlayabilecek kadar büyümüş olduğu için sonuçlarını kestirebilir.. İyi niyetli görmüyorum.

Böyle bir kayınvalide adayı ile bu tarz konuşmalar başlamazdan evvel belki de siz şunu yapmalısınız "Eşimin fıtratı gerçekten mükemmelmiş.. Gurur duyuyorum onunla.. Kim yetiştirirse yetiştirsin, o çizgisinden çıkmayacak kadar efendi, kararlı, düşünceli bir adam olarak kalırmış... hep dua ederdim onun gibi birisi olsun diye... Rabbim benim dualarımı işitmiş, onu tam istediğim gibi yaratmış".. Bitti gitti... Siz eşinizi zaten seviyorsunuz... Ve onu yetiştiren anneden bahsediyoruz, ne olursa olsun onu yetiştiren anneye borçlusunuz.. Eşiniz de sizin annenize.. Kırmadan, ve fakat sizi sinir eden durumu farklı kelimelerle hallederek, açmaya çalıştığı rekabet ortamını kapatabilirsiniz..

Potansiyel olarak kötü niyet taşıyan insanların bazen seviyelerine inmek, onları anlamayı kolaylaştırdığı gibi, sizin de kim olduğunuzu anlamalarına yardımcı olur.. Yerinizde olsam sadece böyle davranırdım..

Siz en iyisini bilirsiniz,

Back
X