- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Demiyormu telefonlaraima neden cikmiyorsun diye kvMerhaba
1bucuk ay kadar önce kv belinden rahatsızlanmıştı. Biz de esimle ziyarete gidelim dedik ama bizi evine kabul etmedi. Kp ye telefonda ev dağınık gelmeyin dedirtti. Eşim o sıra çok kızdı kuplere bindi filan. Olay basıldı. Eşim arada tek gitmeye devam etti. Ben asla adımımı atmıyorum. Telefonlarına çıkmıyorum.
Geçen gün aradı açmadım. Eşimi aramış, size gelicem diye. Eşim de sorayim filan demiş aradı beni, ev dağınık de dedim. Kabul etmedik. Ama kadın durulmuyor.
Hâlâ ben ne kadar açmasam da aramaya devam ediyor. Kaynıma mesaj attırıyor. Cevap vermiyorum. Çok geriliyorum. Çünkü biliyorum telefonu açsam onun isteğini yerine getireceğim hala çok kızgınım. Evine bizi kabul etmeyecek kadar gözü bizi görmezken şimdi ne oldu diyorum... Kv istiyor ki işi olunca gidelim istemedikleri zaman gorunmeyelim. Ben boyle bencillik gormedim. Eşim arada gidiyor. Ben artık iletişimi kestim. Ama tacizlerine devam ediyor. Artık ne yapacagimi şaşırdım, fikir istiyorum.
Teşekkürler.
Bu süre ne kadar olur?Eğer çok normal bisey olsaydı o gece eşim kızmazdı, benden çok o tepki gösterdi. Tekrar gitmesi abesle iştigal kesinlikle. Ben öyle bir olay yaşasam kendi anneme de bir süre tavır koyarım.
Karısını kollayan ve onun halinden anlayan bir eş oluyor. Neticede siz bahane üreterek eşinize bunu söylemişsiniz, diger taraf ise bir rahatsızlık neticesinde.Ev dağınık diye eşinin ağzına bakıp da oğluna ve gelinine ev dağınık gelmeyin diyen kp nasıl davranmış oluyor peki :)
O zaman ben de ev dağınık dediğimde, benim de eşimin annesini eve kabul etmemesi de halden anlayan eş statusunde olduğunu kanıtlıyor. Her şeye tek taraflı bakıp olaylara istediğiniz gibi bakıyorsunuz. Kp çocuğuna karşı bunu yapabiliyorsa, çocuk da babaya karsi yapabilir o zamanKarısını kollayan ve onun halinden anlayan bir eş oluyor. Neticede siz bahane üreterek eşinize bunu söylemişsiniz, diger taraf ise bir rahatsızlık neticesinde.
Yahu olay ne kv ne ne kp de kocanız. Olay sizsiniz. Kendi aralarında gerekiyorsa birbirlerini yesinler. Küssünler. Ama kocanız barışmıs. Ben sizlik olan kısmını anlamıyorum.O zaman ben de ev dağınık dediğimde, benim de eşimin annesini eve kabul etmemesi de halden anlayan eş statusunde olduğunu kanıtlıyor. Her şeye tek taraflı bakıp olaylara istediğiniz gibi bakıyorsunuz. Kp çocuğuna karşı bunu yapabiliyorsa, çocuk da babaya karsi yapabilir o zaman
Evet anam babam kanım canım tabiki onu öyle çok seviyorum kiYahu olay ne kv ne ne kp de kocanız. Olay sizsiniz. Kendi aralarında gerekiyorsa birbirlerini yesinler. Küssünler. Ama kocanız barışmıs. Ben sizlik olan kısmını anlamıyorum.
Kadın illa bir ayıp ettiyse oğluna etmiştir, size ne oluyor? İlk mesajımda da bunu vurgulamaya çalışmıştım. Oğlu bile baristiysa sizlik ne var şu durumda?
Kusura bakmayın ama kocanizin annesi alt tarafı yani. Ne kaninizdan ne caninizdan. Yok illa o benim anam diyorsanız da siz bilirsiniz ()
Mesafe koymadan anlasalar koyayım arkadaşım, yine istediği gibi kullanmaya devam edeceği için ben gardımı almak durumundaydım.Ben de bozulurdum bu duruma. Ve aynen sizin yaptığınız gibi ilk gelmek istediğinde onun verdiği cevabı verir kabul etmezdim. Sonra küsmez, mesafe koyardım.. Çünkü elbet barışacaksınız, küsüp konuşmayıp birkaç zaman sonra görüşmek bana çok komik ve çocukça geliyor :) küçüksün elbet gideceksin ve suratlandı da noldu bak gene geldi tıpış tıpış olacak. En iyisi küsmeden mesafeli şekilde ilerlemek.
Ben hasta iken de bana çoğu kez geldi. Hiç Bir zaman onun yaptığını yapmadım. Hele telefonu eşime verip onu alet etme gibi bir duruma asla kalkışmadım. Büyüktür diyip saygı duyuyoruz bu insanlar bunu çok güzel suistimal ediyor. Dediginiz gibi böyle bir hakkım varken neden kullanmayayım ki?Bence asıl sorunu kimse anlamamış. Sorun kayınvalidenin seni kabul etmemesi değil. Hastadır ev müsait değildir canı istememiştir olabilir. Sorun sana istediği vakitte keyfine göre senin evine işi düştüğünde girip çıkıyorken telefonla zır zır arıyorken seni müsait değilim diyerek reddetmesi. Yani anlattıklarına göre siz birde arayarak müsaitmisiniz diye soruyorsunuz bu mesafedir kadın evine almak için mesafe koyuyor. Eğer bana da bu mesafeyi koymama izin veriyorsa bende istemediğim zaman misafir almayabiliyorsam varsa böle bir seçeneğim amenna başım üstüne. Ama öyle evime her istediğinde g*tünün keyfine göre girip çıkıp bana bunu yaptıysa aynını yaparım.
Hata yaptigini kabul etse keşkedevamlı sizi aramış. bir açmazsınız ama 2nci 3ncü 10ncu aramasında dönmeniz gerekirdi.
yaptığı hareket tabii ki hoş değil, ama hiç yoktan o sizin büyüğünüz hatasını da anlamış besbelli.
Hata yaptigini kabul etse keşke
Muhtemelen gelmek isteyecek yerini yapıyor, kendileri köyde yaşıyor. Bi işi var ya da akşam kalmak için geleyim diyecek. Işı olmadan aramaz onlar.etmiyor mu peki ne için arıyor
Görüşememek icin bahane bulmuşsun sanki bukadar büyütecek bisey yok ne guzel iste gel topla evi bana bak diye diretenlerde var baska bahane bulMerhaba
1bucuk ay kadar önce kv belinden rahatsızlanmıştı. Biz de esimle ziyarete gidelim dedik ama bizi evine kabul etmedi. Kp ye telefonda ev dağınık gelmeyin dedirtti. Eşim o sıra çok kızdı kuplere bindi filan. Olay basıldı. Eşim arada tek gitmeye devam etti. Ben asla adımımı atmıyorum. Telefonlarına çıkmıyorum.
Geçen gün aradı açmadım. Eşimi aramış, size gelicem diye. Eşim de sorayim filan demiş aradı beni, ev dağınık de dedim. Kabul etmedik. Ama kadın durulmuyor.
Hâlâ ben ne kadar açmasam da aramaya devam ediyor. Kaynıma mesaj attırıyor. Cevap vermiyorum. Çok geriliyorum. Çünkü biliyorum telefonu açsam onun isteğini yerine getireceğim hala çok kızgınım. Evine bizi kabul etmeyecek kadar gözü bizi görmezken şimdi ne oldu diyorum... Kv istiyor ki işi olunca gidelim istemedikleri zaman gorunmeyelim. Ben boyle bencillik gormedim. Eşim arada gidiyor. Ben artık iletişimi kestim. Ama tacizlerine devam ediyor. Artık ne yapacagimi şaşırdım, fikir istiyorum.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?