Kv nin tacizleri

Herkes ne fena ya, güzel kardeşim o an bir düşüncesi vardır, ruhen bir sıkıntıdadır, ağlamıştır vs. Bir kere müsait değildi diye bu yapılır mı bir anneye yaa. Nasıl oldu bizim insanlarımız böylesine gaddar. Yapmayın. İnat hiç bir zaman hiç bir işe yaramaz.

Demiyormu telefonlaraima neden cikmiyorsun diye kv

Ev dağınık diye eşinin ağzına bakıp da oğluna ve gelinine ev dağınık gelmeyin diyen kp nasıl davranmış oluyor peki :)
Karısını kollayan ve onun halinden anlayan bir eş oluyor. Neticede siz bahane üreterek eşinize bunu söylemişsiniz, diger taraf ise bir rahatsızlık neticesinde.

Karısını kollayan ve onun halinden anlayan bir eş oluyor. Neticede siz bahane üreterek eşinize bunu söylemişsiniz, diger taraf ise bir rahatsızlık neticesinde.
O zaman ben de ev dağınık dediğimde, benim de eşimin annesini eve kabul etmemesi de halden anlayan eş statusunde olduğunu kanıtlıyor. Her şeye tek taraflı bakıp olaylara istediğiniz gibi bakıyorsunuz. Kp çocuğuna karşı bunu yapabiliyorsa, çocuk da babaya karsi yapabilir o zaman

Yahu olay ne kv ne ne kp de kocanız. Olay sizsiniz. Kendi aralarında gerekiyorsa birbirlerini yesinler. Küssünler. Ama kocanız barışmıs. Ben sizlik olan kısmını anlamıyorum.
Kadın illa bir ayıp ettiyse oğluna etmiştir, size ne oluyor? İlk mesajımda da bunu vurgulamaya çalışmıştım. Oğlu bile baristiysa sizlik ne var şu durumda?
Kusura bakmayın ama kocanizin annesi alt tarafı yani. Ne kaninizdan ne caninizdan. Yok illa o benim anam diyorsanız da siz bilirsiniz ( )

Evet anam babam kanım canım tabiki onu öyle çok seviyorum ki
Sabah sabah iyi güldüm sayenizde
Iyi forumlar

Ben de bozulurdum bu duruma. Ve aynen sizin yaptığınız gibi ilk gelmek istediğinde onun verdiği cevabı verir kabul etmezdim. Sonra küsmez, mesafe koyardım.. Çünkü elbet barışacaksınız, küsüp konuşmayıp birkaç zaman sonra görüşmek bana çok komik ve çocukça geliyor :) küçüksün elbet gideceksin ve suratlandı da noldu bak gene geldi tıpış tıpış olacak. En iyisi küsmeden mesafeli şekilde ilerlemek.

Bence asıl sorunu kimse anlamamış. Sorun kayınvalidenin seni kabul etmemesi değil. Hastadır ev müsait değildir canı istememiştir olabilir. Sorun sana istediği vakitte keyfine göre senin evine işi düştüğünde girip çıkıyorken telefonla zır zır arıyorken seni müsait değilim diyerek reddetmesi. Yani anlattıklarına göre siz birde arayarak müsaitmisiniz diye soruyorsunuz bu mesafedir kadın evine almak için mesafe koyuyor. Eğer bana da bu mesafeyi koymama izin veriyorsa bende istemediğim zaman misafir almayabiliyorsam varsa böle bir seçeneğim amenna başım üstüne. Ama öyle evime her istediğinde g*tünün keyfine göre girip çıkıp bana bunu yaptıysa aynını yaparım.

Mesafe koymadan anlasalar koyayım arkadaşım, yine istediği gibi kullanmaya devam edeceği için ben gardımı almak durumundaydım.
Anlayışın için teşekkür ederim.
Ben hasta iken de bana çoğu kez geldi. Hiç Bir zaman onun yaptığını yapmadım. Hele telefonu eşime verip onu alet etme gibi bir duruma asla kalkışmadım. Büyüktür diyip saygı duyuyoruz bu insanlar bunu çok güzel suistimal ediyor. Dediginiz gibi böyle bir hakkım varken neden kullanmayayım ki?

devamlı sizi aramış. bir açmazsınız ama 2nci 3ncü 10ncu aramasında dönmeniz gerekirdi.
yaptığı hareket tabii ki hoş değil, ama hiç yoktan o sizin büyüğünüz hatasını da anlamış besbelli.

Cok isabetli olmus. Boyle devam et görüşmezsin iste ne güzel bide hamileymissin 40.sene önce çocuk dogurmuslarin kendine yetmeyen aklıyla sana akıl vermelerini çekmemiş olursun. Heralde bazılarını kulağından çekerek götürüyor kocaları kaynanaya. Bende görüşmüyorum gorüsmicem de
Tek başına gidiyor gitsin de
Bayram olcak bayramda da barışmicam:)
Şanslıyız bence tadını çıkar

Görüşememek icin bahane bulmuşsun sanki bukadar büyütecek bisey yok ne guzel iste gel topla evi bana bak diye diretenlerde var baska bahane bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…