- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Öyle dersem annesine gel der ve ben bunu bir müddet istemiyorum.Gerekeni söylemişsiniz zaten. Topu eşinize atın. İlerde siz suçlu olursunuz “ev dağınık de”dediğiniz için. Ben artık karışmıyorum canım sen bilirsin deyin, kenara çekilin.
Kendi isleri olunca eşimin telefonları hep çalardı ama bayramda gideceğiz saat verirlerdi mesela. 5te gelin gibi. Teklifsiz gidemeyiz hicbir zaman.Hep mi öyleydi yani soğuk muydu .. sadece o olay için silmeniz bence fevri olmuş . Ama öncesinde de bişeyler varsa bilemeyiz
bir yandan mesafe iyidir aslındaKendi isleri olunca eşimin telefonları hep çalardı ama bayramda gideceğiz saat verirlerdi mesela. 5te gelin gibi. Teklifsiz gidemeyiz hicbir zaman.
Bir annenin çocuğunu eve kabul etmemesine karşı ben daha farklı bir tepki göstermezdim. Bu da benim karakterimKayinvalidenizin hasta olduğu ve o gün sizi kabul etmeyişini çok abarttıgınızı düşünüyorum. Küplere binecek ne var bunda?
Telefonlarını açmamak, iletişimi, görüşmeyi tamamen koparmaya çalışmak için bahane bulmuşsunuz.
Oğlu gidiyor, görüşüyor ama size ne oluyor bu durumda? Tam olarak fırsatı değerlendirme oluyor işte.Bir annenin çocuğunu eve kabul etmemesine karşı ben daha farklı bir tepki göstermezdim. Bu da benim karakterim
Eğer çok normal bisey olsaydı o gece eşim kızmazdı, benden çok o tepki gösterdi. Tekrar gitmesi abesle iştigal kesinlikle. Ben öyle bir olay yaşasam kendi anneme de bir süre tavır koyarım.Oğlu gidiyor, görüşüyor ama size ne oluyor bu durumda? Tam olarak fırsatı değerlendirme oluyor işte.
Peki.Eğer çok normal bisey olsaydı o gece eşim kızmazdı, benden çok o tepki gösterdi. Tekrar gitmesi abesle iştigal kesinlikle. Ben öyle bir olay yaşasam kendi anneme de bir süre tavır koyarım.
Bir annenin çocuğunu eve kabul etmemesine karşı ben daha farklı bir tepki göstermezdim. Bu da benim karakterim
Aile birbirini bıçaklar sonra döner kucaklar hiçbir şey olmamış gibi, eşinizin de gitmesi gayet doğal bir durum. Size düşen de ailesiyle sorun yaşamıyor diye sevinmeniz bu durumda.Eğer çok normal bisey olsaydı o gece eşim kızmazdı, benden çok o tepki gösterdi. Tekrar gitmesi abesle iştigal kesinlikle. Ben öyle bir olay yaşasam kendi anneme de bir süre tavır koyarım.
Ağrısı vardır evi gerçekten dağınıktır bunu düşündünüz mü? Ve sizi fazlasıyla aramış hasta haliyle olayı abartmışsınız.Bir annenin çocuğunu eve kabul etmemesine karşı ben daha farklı bir tepki göstermezdim. Bu da benim karakterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?