Kv nin tacizleri

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Merhaba
1bucuk ay kadar önce kv belinden rahatsızlanmıştı. Biz de esimle ziyarete gidelim dedik ama bizi evine kabul etmedi. Kp ye telefonda ev dağınık gelmeyin dedirtti. Eşim o sıra çok kızdı kuplere bindi filan. Olay basıldı. Eşim arada tek gitmeye devam etti. Ben asla adımımı atmıyorum. Telefonlarına çıkmıyorum.
Geçen gün aradı açmadım. Eşimi aramış, size gelicem diye. Eşim de sorayim filan demiş aradı beni, ev dağınık de dedim. Kabul etmedik. Ama kadın durulmuyor.
Hâlâ ben ne kadar açmasam da aramaya devam ediyor. Kaynıma mesaj attırıyor. Cevap vermiyorum. Çok geriliyorum. Çünkü biliyorum telefonu açsam onun isteğini yerine getireceğim hala çok kızgınım. Evine bizi kabul etmeyecek kadar gözü bizi görmezken şimdi ne oldu diyorum... Kv istiyor ki işi olunca gidelim istemedikleri zaman gorunmeyelim. Ben boyle bencillik gormedim. Eşim arada gidiyor. Ben artık iletişimi kestim. Ama tacizlerine devam ediyor. Artık ne yapacagimi şaşırdım, fikir istiyorum.
Teşekkürler.

Kayinvalidenizin hasta olduğu ve o gün sizi kabul etmeyişini çok abarttıgınızı düşünüyorum. Küplere binecek ne var bunda?

Telefonlarını açmamak, iletişimi, görüşmeyi tamamen koparmaya çalışmak için bahane bulmuşsunuz.

Kendi isleri olunca eşimin telefonları hep çalardı ama bayramda gideceğiz saat verirlerdi mesela. 5te gelin gibi. Teklifsiz gidemeyiz hicbir zaman.
bir yandan mesafe iyidir aslında
kv müsait olmadığı için red etmiş
yanlış anlamayın da sanki bahane aramış da bulmuş gibisiniz

Kayinvalidenizin hasta olduğu ve o gün sizi kabul etmeyişini çok abarttıgınızı düşünüyorum. Küplere binecek ne var bunda?

Telefonlarını açmamak, iletişimi, görüşmeyi tamamen koparmaya çalışmak için bahane bulmuşsunuz.
Bir annenin çocuğunu eve kabul etmemesine karşı ben daha farklı bir tepki göstermezdim. Bu da benim karakterim🤷‍♀️

Bir annenin çocuğunu eve kabul etmemesine karşı ben daha farklı bir tepki göstermezdim. Bu da benim karakterim🤷‍♀️
Oğlu gidiyor, görüşüyor ama size ne oluyor bu durumda? Tam olarak fırsatı değerlendirme oluyor işte.

Oğlu gidiyor, görüşüyor ama size ne oluyor bu durumda? Tam olarak fırsatı değerlendirme oluyor işte.
Eğer çok normal bisey olsaydı o gece eşim kızmazdı, benden çok o tepki gösterdi. Tekrar gitmesi abesle iştigal kesinlikle. Ben öyle bir olay yaşasam kendi anneme de bir süre tavır koyarım.

Anne olmak insani insanlıktan çıkartmıyor. Bence o gün sizi kabul edecek durumda değildi. Bazi insanlar evleri dağınık olunca utanıyor, hasta olunca misafir istemiyor. Bunu bu kadar ego soruna getirmeniz sizin ya mesafe koymak ocin bahane aradığınızı gösterir, yada empatiden biraz uzak kaldığınizi. Ha beni hep kapıda bırakır diyorsanız o zaman tekrar tekrar gitmek sizin hataniz. Bu arada esiniz onun evladi, ama siz yine el oldugunuzu unutmayin.

Eğer çok normal bisey olsaydı o gece eşim kızmazdı, benden çok o tepki gösterdi. Tekrar gitmesi abesle iştigal kesinlikle. Ben öyle bir olay yaşasam kendi anneme de bir süre tavır koyarım.
Aile birbirini bıçaklar sonra döner kucaklar hiçbir şey olmamış gibi, eşinizin de gitmesi gayet doğal bir durum. Size düşen de ailesiyle sorun yaşamıyor diye sevinmeniz bu durumda.
Kaldı ki belki eşiniz o gün gereksiz tepki verdi olamaz mı? Siz peygambermiş gibi eşinizin herrr yaptığını direkt onaylıyor kabul ediyormusunuz cidden? Öyle olduğunu pek sanmıyorum da, sadece bu konuda işinize gelmiş gibi.

Back
X