Kv nin tacizleri

Sizce de çok tutarsız değil mi?
Önce eve bile istemiyor, keyfi gelince durmaksızın arayarak ne mesajı vermeye çalışıyor? Bu çok bencilce değil mi? Ben mi çok absürd düşünüyorum?
Evet cok absurd dusunuyorsunuz. Tepkiniz cok garip. Kadin o zaman hastaymis istememis. Simdi iyi ve belki de mahcup oldugu icin arayi duzeltmeye calisiyor. Ne abartmissiniz olayi. Ayrica esiniz annesine kizabilir ama kimse annesini boyle sacma sebepten silmez, tabi ki gidecek annesine. Suncacik olayin memleket meselesi olmasi asiri asiri sacma.

Herkes misafir kabul etmek istememiş olabilir demiş ama bir annenin evlatları misafir değildir o evdendir.Bende kırılırdım ama belki bu kadar uzatmazdım daha doğrusu eşim müsade etmezdi.Bizimde kv tarafından kabul edilmediğimiz çok zaman oluyor bende tavır alıyorum ama bir yere kadar mecburuz yüzyüze bakmaya. Ama tabi bencede çat kapı,habersiz de gidilebilmeli anne baba evine. Sonuçta büyük evi orası. Bizim evlerimizle bir tutulmamalı diye düşünüyorum. önceki günden haber verip gitmek beni geriyor mesela samimi gelmiyor.

Herkes misafir kabul etmek istememiş olabilir demiş ama bir annenin evlatları misafir değildir o evdendir.Bende kırılırdım ama belki bu kadar uzatmazdım daha doğrusu eşim müsade etmezdi.Bizimde kv tarafından kabul edilmediğimiz çok zaman oluyor bende tavır alıyorum ama bir yere kadar mecburuz yüzyüze bakmaya. Ama tabi bencede çat kapı,habersiz de gidilebilmeli anne baba evine. Sonuçta büyük evi orası. Bizim evlerimizle bir tutulmamalı diye düşünüyorum. önceki günden haber verip gitmek beni geriyor mesela samimi gelmiyor.
Ah arkadaşım anlasilabildigime sevindim. Saolasin🙏
Işleri acil olduğu zaman o kadar çok arayıp rahatsız ediyorlar ki , benim canım buna sıkılıyor aslında. Madem bizi evine bile kabul edemeyecek uzakliktayiz niye her isiniz dustugunde bizi buluyorsunuz? Artık bu kullanmalara boğun eğmeyip kendi tavrımı ortaya koyunca da ben kötü oluyorum. Anlamıyorum. Madem beni istemiyorsun arayıp sorma. Artık çok bunalmış durumdayım.

Yanlış anlamayın ama telefonlarını açmamak çok saygısızca. Sizin anneniz yaşında kadın sizi arıyor siz açmıyorsunuz. Çok büyük bir saygısızlığı olsa tamam da. Belki gerçekten o gün müsait değildi. Bunda bu kadar kin güdecek ne var anlamadım.

.siz nekadar mesafe koymak istesenizde olmaz . O kadının torununu taşıyorsunuz.
Ay çok itici geldi bu cümle.
İnanın sizle alakalı değil ama ne alaka ya o kadının torununu taşımak.
bişeyde yazamadım ama çok sinirlendim niyeyse:KK70::KK70:

Kv yaşlı olunca kabül etmemiş olabilir, siz hemen irtibatı kesmişsiniz sanki böyle bir fırsatı beklemiş gibisiniz önceden sanki başka olaylar olmuş gibi, biriktirmiş olduğunuz artık son noktaya gelmiş gibi öncesinde ne hareketler maruz kaldınız?
Birde artık biz gelinler büyükleri idare ediyoruz gibi büyükler gelin olmuş gibi rolleri karıştırıyorlar

Bu kadar abartacak ne var anlamadım. Kv uzaklaşmak istiyormuşsun eline geçen ilk fırsatta uzaklaşmışsın eminim eşini de sen dolduruyorsundur. Kadın hasta o gün istememiş olabilir demek ki durumu baya kötüydü insan 3 gün sonra arar nasıl oldun toparladın mı der eğer arasaydın kadın zaten gelin derdi. Siz karı koca bir sebep bulmuşsunuz onun arkasına saklanıp durun. Hiç empati yapmayın.

Ay çok itici geldi bu cümle.
İnanın sizle alakalı değil ama ne alaka ya o kadının torununu taşımak.
bişeyde yazamadım ama çok sinirlendim niyeyse:KK70::KK70:
🤣🤣🤣🤣 inan ben okuyuncada itici geldi . Ama ben empati( kv ) yaparak yazdım . Onlardan gelen yorum buu o benim torunum hamileyse benim torunumu taşıyor. Malesef gerçeklerr bunlar😬

Tatlım senin kv böyle şükret, annesi böyle olanlar var. Keyfine istediğine göre görüşüyor.
Kural gayet basit açmayacaksın telefonlarını ve görüşmek zorunda kalırsan da mesafeli duracaksın.

🤣🤣🤣🤣 inan ben okuyuncada itici geldi . Ama ben empati( kv ) yaparak yazdım . Onlardan gelen yorum buu o benim torunum hamileyse benim torunumu taşıyor. Malesef gerçeklerr bunlar😬
Ben eşimle benim bebemi taşırım yahu. Kimsenin torununu yeğenini taşıyamam :KK70: :KK70:

Daha önceki konunuzda da tavrınız aynıydı, hatırlıyorum.
Kendinizi herhalukarda haklı görüyorsunuz, olabilir, kendinize göre haklı sebepleriniz vardır.
Bununla birlikte eşinizin gidip, görüştüğü insanlara eşiniz ve kendiniz adına sizin küsmeniz bence çok anlamlı değil.

Kocasını, kendi ailesinden uzaklaştırmak/korumak/mesafe koymasını istemek bana garip geliyor.
Başka konularda da rastladım buna.
'Eşimin ailesi eşimi sömürüyor, kulllanıyor,
işini gördürüyor vs buna dur demek istiyorum, ne yapabilirim?' Şeklinde konular açılıyor.
Ben de hayretle okuyorum.
'Kocamın velisi ailesi değil, eşi olarak benim' tavrından başka bir şey değil bu.

Merhaba
1bucuk ay kadar önce kv belinden rahatsızlanmıştı. Biz de esimle ziyarete gidelim dedik ama bizi evine kabul etmedi. Kp ye telefonda ev dağınık gelmeyin dedirtti. Eşim o sıra çok kızdı kuplere bindi filan. Olay basıldı. Eşim arada tek gitmeye devam etti. Ben asla adımımı atmıyorum. Telefonlarına çıkmıyorum.
Geçen gün aradı açmadım. Eşimi aramış, size gelicem diye. Eşim de sorayim filan demiş aradı beni, ev dağınık de dedim. Kabul etmedik. Ama kadın durulmuyor.
Hâlâ ben ne kadar açmasam da aramaya devam ediyor. Kaynıma mesaj attırıyor. Cevap vermiyorum. Çok geriliyorum. Çünkü biliyorum telefonu açsam onun isteğini yerine getireceğim hala çok kızgınım. Evine bizi kabul etmeyecek kadar gözü bizi görmezken şimdi ne oldu diyorum... Kv istiyor ki işi olunca gidelim istemedikleri zaman gorunmeyelim. Ben boyle bencillik gormedim. Eşim arada gidiyor. Ben artık iletişimi kestim. Ama tacizlerine devam ediyor. Artık ne yapacagimi şaşırdım, fikir istiyorum.
Teşekkürler.
Kin, nefret , abartmak insanın kalbini çürütür.Bunlarla yaşamaya devam ederseniz en çok zararı siz görürsünüz.

Ben de yakın akrabadan aynı tavrı goruyorum.sizi yabancı olarak goruyor da nasıl soyleyebılıyorlar onu anlayamıyorum..ben de yapabılırım ıns ıstemedıgım ınsanları eve almam ama vıcdan da yapmayacağım..😀

Ben de yakın akrabadan aynı tavrı goruyorum.sizi yabancı olarak goruyor da nasıl soyleyebılıyorlar onu anlayamıyorum..ben de yapabılırım ıns ıstemedıgım ınsanları eve almam ama vıcdan da yapmayacağım..😀
Vicdanlık bir durum yok ki. Beni zamanında evine istememiş insanı ben de zamanı gelince kabul etmiyorum, durum aslında çok net ve basit.
Size nasıl davranıyorlar bilmiyorum ama bizi aile olarak çok kullandıkları için ben önlemimi ancak bu şekilde alabiliyorum.

Merhaba
1bucuk ay kadar önce kv belinden rahatsızlanmıştı. Biz de esimle ziyarete gidelim dedik ama bizi evine kabul etmedi. Kp ye telefonda ev dağınık gelmeyin dedirtti. Eşim o sıra çok kızdı kuplere bindi filan. Olay basıldı. Eşim arada tek gitmeye devam etti. Ben asla adımımı atmıyorum. Telefonlarına çıkmıyorum.
Geçen gün aradı açmadım. Eşimi aramış, size gelicem diye. Eşim de sorayim filan demiş aradı beni, ev dağınık de dedim. Kabul etmedik. Ama kadın durulmuyor.
Hâlâ ben ne kadar açmasam da aramaya devam ediyor. Kaynıma mesaj attırıyor. Cevap vermiyorum. Çok geriliyorum. Çünkü biliyorum telefonu açsam onun isteğini yerine getireceğim hala çok kızgınım. Evine bizi kabul etmeyecek kadar gözü bizi görmezken şimdi ne oldu diyorum... Kv istiyor ki işi olunca gidelim istemedikleri zaman gorunmeyelim. Ben boyle bencillik gormedim. Eşim arada gidiyor. Ben artık iletişimi kestim. Ama tacizlerine devam ediyor. Artık ne yapacagimi şaşırdım, fikir istiyorum.
Teşekkürler.
İnsanları telefonla aramamızın sebebi müsait olup olmadıklarını öğrenmektir. Karşı taraf müsait değilse bunu bize söylesin diye. Madem bu kadar bozulacaktınız direkt gitseydiniz. Doğrusu tepkiniz anlaşılır gibi değil. Tam tersi olsaydı, ki olmuş kabul etmiyorsunuz ısrarla, da benzer bir şey söylerdim. Karşınızdaki de insan

Benim kv de kabul etmezdi bazen, benimde işime gelirdi doğrusu, hiç darılıp alınmazdım işime gelirdi.
Şimdi kvyi bana hakaret ettiği için engelledim, görüşmüyorum kendisiyle, ama dediğim gibi işime gelirdi, kv kpyi kafaya takacak kadar onlara bilenecek kırılacak kadar hayatında ne eksik sen bunu düşün derim, onlar eşinle hayatına girdi, seni sevmek istemek sana bayılmak zorunda değiller. Sen de keza öyle.

Ne güzel daha ne istiyorsunuz anlamadim ki? Dağınık diye kabul etmemesi normal. Dağınık değilde çok pistir, o an kimseyi kabul etmek istememiştir. Insanlik hali herşey olabilir.

Başka es olsa size sormadan annesini eve kabul eder, baska kayınvalide olsa oğluna ağlar acındirir kapında biter. Sevmediğiniz, görüşmek istemediğiniz için bu kadar basit bir olayı büyütüyorsunuz. Ayrıca mesafe her zaman iyidir

Milletin Arayıpta bulamadığını bulmuşsun da bunu yorsun... Ya sürekli sizi çağırsaydı? Yada sürekli size gelseydi? Kadın demekki eşi ile mutlu yani? Oğluşum oğluşum diye gezse çok mu hoş?

Back
X