• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin torun sevdası

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
Kizlar iyi akşamlar

Bu sefer kv ile olan derdim bebegim.
Hamileligimde bana o kadar cektiren yok temizlikti yok gelmiyosundu diye torununu hic dusunmeyen kv simdi torun aşıgı oldu

ben dogumhanedeyken kv kp bi akrabaya yemege gitmsler hatta kendilerini esime götürtmsler o hastanede dogum yapamadim baska hastaneye sevk edildik doguma girdim yine kv kp ortada yok esim gitmis almis
Buralari toruna ne kadar hevessiz oldugunu anlayin diye özetle anlattim..

Bi banyo meselesi var dogdugundan beri yikamak istiyo ben yikatmak istemiyorum. Cunku kimseye yikatmiyorum eşimle beraber yikiyoruz defalarca yikamak istedi kabul etmedim küstü, sonra kendi kendine baristi
Emzirme harici bebegi kucagindan alamiyorum vermemek icin direniyo

Bu aksama kadar eşime gosteremiyodum yasadiklarimi ama bu aksam eşimi de cıldırttı
Bebegi yatak odasinda emzirdim eşimde üstü kirli ver degistireyim hemen dedi
Ben bebegi verip odaya gectm kv napiyolar diye sordu ustünü degistiriyo diyince firladi yatak odasina dur demeye kalmadan eşimin elinden almis esim sinirle geldi yanima o gelince ben odaya gittim bezini de degistireym fln diye uzatti konuyu
Iceri gectik eşim suyunu getirdi icirmek icin onu da elinden aldi esimin gözünde ki o öfkeyi ben gördüm ben bilirimm..
Sonra esim anne kaldir biraz icemiyo dedi eşime tekme atti cocuk bakmayi bana mi ogretiyon lan diye(kendince espiri yapti) esim elindeki kapagi firlatip odadan cikti kv hic istifini bozmadi ama ben cok etkilendim gerildim daha kırkımiz cikmadan agir geliyo bunlar bana.. artik haddini bilsin istiyorum ama oglunun hareketlerini takmayan kadina ben ne yapabilirim ki..

Kizlar iyi akşamlar

Bu sefer kv ile olan derdim bebegim.
Hamileligimde bana o kadar cektiren yok temizlikti yok gelmiyosundu diye torununu hic dusunmeyen kv simdi torun aşıgı oldu

ben dogumhanedeyken kv kp bi akrabaya yemege gitmsler hatta kendilerini esime götürtmsler o hastanede dogum yapamadim baska hastaneye sevk edildik doguma girdim yine kv kp ortada yok esim gitmis almis
Buralari toruna ne kadar hevessiz oldugunu anlayin diye özetle anlattim..

Bi banyo meselesi var dogdugundan beri yikamak istiyo ben yikatmak istemiyorum. Cunku kimseye yikatmiyorum eşimle beraber yikiyoruz defalarca yikamak istedi kabul etmedim küstü, sonra kendi kendine baristi
Emzirme harici bebegi kucagindan alamiyorum vermemek icin direniyo

Bu aksama kadar eşime gosteremiyodum yasadiklarimi ama bu aksam eşimi de cıldırttı
Bebegi yatak odasinda emzirdim eşimde üstü kirli ver degistireyim hemen dedi
Ben bebegi verip odaya gectm kv napiyolar diye sordu ustünü degistiriyo diyince firladi yatak odasina dur demeye kalmadan eşimin elinden almis esim sinirle geldi yanima o gelince ben odaya gittim bezini de degistireym fln diye uzatti konuyu
Iceri gectik eşim suyunu getirdi icirmek icin onu da elinden aldi esimin gözünde ki o öfkeyi ben gördüm ben bilirimm..
Sonra esim anne kaldir biraz icemiyo dedi eşime tekme atti cocuk bakmayi bana mi ogretiyon lan diye(kendince espiri yapti) esim elindeki kapagi firlatip odadan cikti kv hic istifini bozmadi ama ben cok etkilendim gerildim daha kırkımiz cikmadan agir geliyo bunlar bana.. artik haddini bilsin istiyorum ama oglunun hareketlerini takmayan kadina ben ne yapabilirim ki..
Bende aynısının yaşadım canım 40 gün KV de kaldım o baktı bana bakmaz olaydı 40 gün çocuğumu emzirme dışında kucağıma vermedi sonra evime geçtim ve onu karıştırmasın hocbiseye misafirliğe gidince bana sormadan bayi yaptiyaptiriyor daha 3 aylık çocuğuma yemek veriyor uyarıyorum ama dinlemiyor nefret ediyorumm ya çok iyi anliyorum seni ama tepkinin köy sert köy veremem de ben çocuğumu siz bakın diye dogurmadim de yumuşak başlı olduğumuz için hep bunlar zaten :KK11: evime gitmek istiyorum diyordum sen nasıl bakacaksın çocuğa diyordu ya nefret ediyordum ki haherşeyime karışıyor yakınız o yüzden mecbur haftada 1 buluşuyoruz illaki pazar vs yüzünden gitmek istemiyorum bu olanlar yüzünden çocuğu kıskanıyormusun dedi evet dedim onu ben bakamiycami bilsem dogurmazdim dedim sanki beni anlattın çok sinir oldum konuyu okurken :(

Kaptincim suyunu derken? Neden su veriyorsunuz ki?
Senin kayınvalide normal değil,bizde tam olarak normale dönemedik daha batıyor tabi herşey. Bakaın bebeğe boşver,yat sende keyfine bak :)

Bende aynısının yaşadım canım 40 gün KV de kaldım o baktı bana bakmaz olaydı 40 gün çocuğumu emzirme dışında kucağıma vermedi sonra evime geçtim ve onu karıştırmasın hocbiseye misafirliğe gidince bana sormadan bayi yaptiyaptiriyor daha 3 aylık çocuğuma yemek veriyor uyarıyorum ama dinlemiyor nefret ediyorumm ya çok iyi anliyorum seni ama tepkinin köy sert köy veremem de ben çocuğumu siz bakın diye dogurmadim de yumuşak başlı olduğumuz için hep bunlar zaten :KK11: evime gitmek istiyorum diyordum sen nasıl bakacaksın çocuğa diyordu ya nefret ediyordum ki haherşeyime karışıyor yakınız o yüzden mecbur haftada 1 buluşuyoruz illaki pazar vs yüzünden gitmek istemiyorum bu olanlar yüzünden çocuğu kıskanıyormusun dedi evet dedim onu ben bakamiycami bilsem dogurmazdim dedim sanki beni anlattın çok sinir oldum konuyu okurken :KK43:
Sen bakamazsin ne demek ya oyle bisey mi var bi anneden daha iyi kim bakabilir ki bebege..

40 günlük bebeğe su vermeyin lütfen.
Bir de o çocuk sizİn. Siz indirmeyin kucağınızdan. Kayınvalİde de işe yarasın geldikçe. İş isteyin.
Pamukcuk olmasin diye arada bi su verin dediler bide mama veriyorum arada bir o yuzden su. Uyumadigi surece alamiyoruz canim yuzune bakiyorum ver diyorum bana bakmiyo bile tutup cekersem alabiliyorum

mama mı veriyorsun?
emziriyorum yazmışsın su neden veriyorsunuz bebeğe?

kv ne gelince eşin konuşsun uygun bir dille.
Bazen sütüm az geldiginde doymadigini düsündügümde mama veriyorum cok az

Eşimin o tavrindan anlamadiysa konusmasindan hic anlamaz diye dusunuyorum

Bu kayinvalideler hep en iyisini biliyor!! sinir oluyorum ya!
Ben su meselesine takildim. Doktorunuz mu soyledi 40 gunluk bebege su vermenizi ?
Yok valla pamukcuk olmasin diye veriyoruz annemle kv cok israr edince bi bildikleri vardir dedim ama cok az veriyorum enzirdikten sonra mamadan sonra bi iki yudumcik

Bazen sütüm az geldiginde doymadigini düsündügümde mama veriyorum cok az

Eşimin o tavrindan anlamadiysa konusmasindan hic anlamaz diye dusunuyorum

mama veriyorsan ok. ama doymadığını sen düşünme doktor zaten kilosuna bakıp takviye tavsiye eder.
kv ne annene bakma.
anlamıştırda senin yanında bozuntuya vermemiş olabilir.

Kaptincim suyunu derken? Neden su veriyorsunuz ki?
Senin kayınvalide normal değil,bizde tam olarak normale dönemedik daha batıyor tabi herşey. Bakaın bebeğe boşver,yat sende keyfine bak :)
Syyu az da olsa verin dediler ama vermemem gerek galiba :/
Evet hic normal degil canim ise yaradigi fln da yok zaten ustunu degistirir kiyafetleri cikardigi yerde birakir altini degistirir bez ortaya atilir tek derdi cocugu kurcalamak oyuncak sanki:olamaz:

Ben bu meseleleri anlayamiyorum.ben dogum yaptigimda da heyecandan kimse vermiyordu kucagima.kv gorumce hepsinin kucaginda geziyordu bebek.buna niye takilayim ki seviyorlar iste.su icmesi hata zaten de neyse o konuyu gecelim hadi icti bu da mi dert icirsin fazla kaldirmadan iciriversin buna varincaya kadar niye d3rt oluyor ki oyle normal normal yasayip gid3mez mi insan.anlamiyorum ben boyle olaylari bir turluo_O

mama veriyorsan ok. ama doymadığını sen düşünme doktor zaten kilosuna bakıp takviye tavsiye eder.
kv ne annene bakma.
anlamıştırda senin yanında bozuntuya vermemiş olabilir.
Anlamistir insallah cunku gercekten gelse sevip gitse isler bu duruma gelmezdi ama surekli mahremimize girme cabasinda surekli bizim olanla ilgileniyo. Bebegim oldugundan beride surekli yatak odasina girmeye cabaliuo

Ben bu meseleleri anlayamiyorum.ben dogum yaptigimda da heyecandan kimse vermiyordu kucagima.kv gorumce hepsinin kucaginda geziyordu bebek.buna niye takilayim ki seviyorlar iste.su icmesi hata zaten de neyse o konuyu gecelim hadi icti bu da mi dert icirsin fazla kaldirmadan iciriversin buna varincaya kadar niye d3rt oluyor ki oyle normal normal yasayip gid3mez mi insan.anlamiyorum ben boyle olaylari bir turluo_O
Canim benim annemde anane oldu o babanneyse ama snnem bi kere bile altini acayim yada ver ustunu degistireyim dememistir yada illa yikicm diye tutturmamistir gelir sever bi ihtiyac var mi diye sorar gider cocuk bnm gibi tavirlari yuzunden oluyo bu olayalr

Seven buyursun sevsin ama bakma konusunda sen yapamazsin sen anlamazsin demeleri cok yanlis bi anne icin cok gurur kirici ben ilk 3 gun bebegimin bezini degistiremedim bana sira gelmedi resmen
Yine sen 3 gün mus ben 40 gün değiştiremedim çok şükür şimdi çocuğum kucağına gidince Avaz Avaz ağlıyor alıyorum elinden bende ama daha 3 aylık yemek veriyor

Back
X