Kızlar çok konu açtım üstütste farkınızdır ama yanlış bişey mi yaptım biri bişey desin allah rızası için. kv başka şehirde oturuyor ama 3 4 aydır kardeşlerinde vs kalıyor aynı şehirde. bende 3 hafta kaldı bir kardeşiyle ben surat etmeye başlayınca diğer kardeşine gittiler. sömestr tatili için de oğlumu istediler verdim kalıyor 4 gündür orada. neyse. bu arada ms hastasıyım ben tedaviden dönüşte eşimle ugrayalım dedik.benim kv benden gittikten beri hiç muhattap oluyor benimle güya çovuk üzerinden benimle konuşmalar falan. bu gün de eşime diyorki : oğlanın okulunda yemekhaneyle konuş oradan yesin. yani bir kabul edemediki bu işler anneden sorulur. çok sinirlendim bişey demedim ama kalkmak istedim yorgunum vs dedim.
arabada eşime dedim neden izin veriyorsun böyle bişeye. orada demen lazımki bu işlere annesi bakıyor. yanlışmı arkadaşlar? ben rahatsızlığımı dile getirdim işte. annesine bişey demedim kendisine dedim. arayı sen ayarlamalısın diye.
vay efendim kimse onu düşünmüyormuş o napsınmış. biri annesi biri karısıymış. şimdi konuşmuyor benimle başka odaya gitti oturuyor.
siz tarafsız gözle bana dpğrumu yaptım söylermisiniz? birde şimdi tavrım ne olsun sizce?
arabada eşime dedim neden izin veriyorsun böyle bişeye. orada demen lazımki bu işlere annesi bakıyor. yanlışmı arkadaşlar? ben rahatsızlığımı dile getirdim işte. annesine bişey demedim kendisine dedim. arayı sen ayarlamalısın diye.
vay efendim kimse onu düşünmüyormuş o napsınmış. biri annesi biri karısıymış. şimdi konuşmuyor benimle başka odaya gitti oturuyor.
siz tarafsız gözle bana dpğrumu yaptım söylermisiniz? birde şimdi tavrım ne olsun sizce?