arkadaşlar salça mevsimi geliyor geçen sene kv beni salça yapmak için çağırmıştı.bende işim var dedim eşim gitti kvme yardıma arkadaşlar kvle altlı üstlü oturanlardanım . ben çalışıyorum zaten evin işin var bide ben ona yardım etmek zorundamayım araya mesafe koyduğum için çekiniyor bana yardıma gel diye. ama yüz buldumu benden onu yap şunu yap çok diyor. Annem kıyamıyor bana çalışıyorum dye ben sana yaparım dyor. kv hastalığı yüznden ağır iş yapmaması lazım ama dinlemiyor kardeşleri bayramda gelecek dye temizlik yaptı. sonra bana yakınıyor oaram ağırıyor dye ben ne yapabilirm yaniii..ablası ile kardeşi gelecek dye ne yapsam dye 1 ay öncesinden bana danışıyor . kadeşleri ile çok sıkıfıkılar .bu bayramda tatile gdiyoruz eşimle allahtan yokuz yoksa tatilimi yaşayamıyoum kardeşlari bayramın son gününe kadar kalırlar bayramda hep beraber yenilecek hep beraber gezilecek kvmin istegine göre herşey . .. kv kötü bir kadın değil ama beni düşünmüyor gelinm dinlensin dye.. arkadaşlar keşke burasını önceden okusaydım ayy benim gbi burda altlı üstlü oturanların paylaşım yerii derdimi açsaydımda altlı üstlü oturmayı kabül etmeseydim . ahhhhhaaaahhh dert ortağım oldunuz arkadaşlar...arkadaşlar sizde benim gbi kvye mesafemi kouyorsunuz yoksa her dedğini yapıyormusunuz?