Arkadaşlar bayram yaklaşıyor ve geçen bayram yaşadığım sorunu bu bayram yaşamak istemiyorum lütfen tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim. Evlenmeden önce böyle problemler olacağını bilseydim ayrı ev diye diretirdim . Ben çalışıyorum bayramda tatil ve eşimin ailesi ile altlı üstlü oturduğum için çok problem oluyor bayramlaşmaya kv ye gelen olur gelen kişilerle önceden bayramlaşmışızdır ama ynede aşağıya ineriz ve ben hizmet yaparım Geçen sene yeni gelin olarak ilk bayramlaşmamızı ramazan bayramında eşimle beraber tüm akrabalarını gezdik. Kaynanamın ailesiyle çok samimi çat kapı istediklerinde gelirler annemde kardeşlerine gider kayınpederimin ailesiyle pek samimi değiller bayramdan bayrama görüşürler geçen sene ramazan bayramında ve kurban bayramında 1 ve 2 günü eşimin ailesiyleydim 3 günü evde oturayım dedim kardeşleri teyzemler yani kvdeydi altlı üstlü olduğumuz için yanlarına gtmesem olmuyor evde oturacağım evimle ilgilenicem eşimle vakit geçirmek isteyebilirm ama hiç düşünmüyor kv bri geldimi biz çağırıyor bana kahve yap kızm falan filan dayanamıyorum artık uzanıcam belki tatilin keyfini çıkartıcağım olmuyor eşimn ailesi surat asıyor anlamıyorlar çalışanın halınden bu bayram kvler kardeşleriyle baraber yine her bayram olduğu gbi toplanacaklar sabahtan akşama kadar yanlarında kalmak istemiyorum 2 saat bayramlaşıp evime gelmeyi düşünüyorum benmde bir ailem var brazda onların yanında vakit geçirip evime gdip dinlenmek istemem suçmu arkadaşlar