Kv paylaşımı

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.174
63
Falında çıkmış ve o da paylaşmış: whatsap durumunda.

Annesi üzerine titrer
Küçük çocuk gibi sever
Oğlu çok kıymetli
Kendi gibi gelin ister

Ben de yazdım ki, gelin bulamadın mı Yoksa hala anne?
Bu paylaşım normal mi Allah aşkına, gelini olan biri için.

Ek: az önce baktım silmiş paylaşımını. 00.23:skandal:

Son düzenleme:
Ay bi gulesim geldi ya bu nasıl kaynana çocuk gibi ki:deli:

Sorma ya... Kendi hasta olur beni bekler ben 1 haftadır hamilelik grip vs yatıyorum 1 kere geldi yan kapıda diyor ki bi de hiç arayıp bi şey demiyorsun. 1 haftadır evdeyim ve neden yanına gitmedim diye tiplerdedir.

o zaman neden takip ediyorsunuz?
üstelik birde cevap yazıp bozulduğunuzu belli etmişsiniz. kasıtlı yaptığını düşünüyorsanız amacına ulaştığını ona göstermişsiniz.

Telefon rehberimde kayıtlı olduğu için görüyorum, istediğini verdiysem verdim. Öyle paylaşım yaparsa cevabını da alacak.

Falında çıkmış ve o da paylaşmış: whatsap durumunda.

Annesi üzerine titrer
Küçük çocuk gibi sever
Oğlu çok kıymetli
Kendi gibi gelin ister

Ben de yazdım ki, gelin bulamadın mı Yoksa hala anne?
Bu paylaşım normal mi Allah aşkına, gelini olan biri için.

Niye cevap verdiniz ki,ben oğluna okur gülerdim hatta geyik yapardım ki yapıyorum da :deli:

Sizi eski konularınızdan biliyorum fazla ciddiye alıyorsunuz şu kadını,bi tane de benim başımda var kadınla iki haftadır konuşmuyorum oğlunun umrunda değil,ulen adam madem umrunda değil yedi yıldır niye dandinliyorum ben bu kadını :bicak:

Benim kayinvalidem de çok iyi döşer facebooktan:deli: ama artık hiç açmıyorum bakmıyorum görmeyince sorun da kalmıyor :KK11:
Aman zaten kim gelininden memnun ki varsa memnunum diyen yalan söyler :KK45:

Onun istediği gibi gelin değilsin ima ediyor.
Ben olsam asla bişey yazmazdım ona inat daha güler eğlenirim..

o zaman sorun ne tam olarak?
hırsınızı mı alamadınız?

Ne alaka ya hu. Bi şey yaşadım burda paylaştım. İlginizi çekmiyorsa yorum yapmazsınız. Herkes bi soruya cevap aramıyor burda. İç dökme, dert paylaşma yeri. Ben zamanında çok çektiğim birinin hala devam eden ufak tefek afra tafralarını burda paylaşıyorum. Bazen destek bazen fikir alıp Kendimi rahatlatıyorum. Koskocaman şehirde kapısını çalıp dert anlatabileceğim bir kişi bile yok çünkü. Benim amacımı bu kadar dert ettiysen amaç bu...

Onun istediği gibi gelin değilsin ima ediyor.
Ben olsam asla bişey yazmazdım ona inat daha güler eğlenirim..

Her gün bir şey paylaşıyor ve öyle bir kişilik ki susmam aslında onun için kabul etmiş olmam demek. Tam dengesiz bi dönemimde bi yerden patlasam içimi döksem. Cevap verse ben de kendim gibi kv istiyorum ama yok dicem.

Back
X