• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV Problemi

LooneyTunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
87
29
98
37
Merhaba kızlar;

Ben evlendigimde abimin eski eşi KV ile iletişime geçmiş zaten o şahıs abimle iyi geçinmiyordu boşanacaklardı.Bolca dedikodumu yapmışlar ve kanka olmuşlar resmen. KV sürekli tacizlere başladı huzur bozmaya yönelik.Annemi bile suçlayıp kıskançlıklara başladı. Evden kovdu. Herkese dedikodumuzu yapmaya başladı borçlarını ödemiyorlar diye. Aslında o kadar kötü davrandı ki nefretim hic bitmiyor. Bize geleceği zaman tüylerim diken diken oluyor. Geçenlerde ameliyat oldu yanında kaldım elimden geldiğince iyi davrandım ama affedemiyorum.Görmek bile İstemiyorum ama kötü bi insan olmak istemiyorum bi yandan da. Sizce nasıl davranmalıyım? Siz olsaydınız ne yapardınız?

Katılıyorum kızlar bende aynı düşüncedeyim. Kadın resmen mağdurun önde gideni eşim üzülmesin diye yaptıklarım yüzünden olanlar unutuldu ve şimdi o bir melek.. Anne demek bile istemiyorum resmen..

Kocanız anlar annesinin dilinden. Bu büyük bir mevzu. Kocama söylerdim gerekeni yapsın. Tartışırdm.

Kv ile de asla görüşmezdim.

Pes. Bir ferhunde vakasi. Keske hic arayi duzeltmeseydin. Ferhunde gidip baksaydi hastanede. Orada da dedikoduya devam ederdi...

Psikolojim çok bozuk şuan keşke baştan tepki verseydim zaman geçtikçe daha çok yaralanıyorum. Normal hayatta asla görüşmeyeceğim bi insanla yüz yüze kalıyorum. Güçlü olamıyorum.

Katılıyorum kızlar bende aynı düşüncedeyim. Kadın resmen mağdurun önde gideni eşim üzülmesin diye yaptıklarım yüzünden olanlar unutuldu ve şimdi o bir melek.. Anne demek bile istemiyorum resmen..
Bir de anne mi diyorsunuz? Herkese hallettiği gibi davranın, bir de hizmet etmişsiniz...

Back
X