Kv sana sinir oluyorum

glcngga

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
161
105
18
Tek tek anlatmak istemiyorum
Herşeye burnunu sokan cimri üzerine vazife olmayan konulara yorum yapan oğluna yapışık izin versek hayatımızı yönetmeye kalkacak şahıs sana neden daha çok sinir oluyorum biliyomusun bu platformda senin gibi kv çok ve ben okudukça senden daha çok soğuyorum hepiniz aynısınız kv ler size sinir oluyorum rahat bırakın bizi

Yazıp rahatlamak istedim oh be

Haha bende kv adayıyım üstüme alındım şimdiden

Zeki müren de bizi görecek mi

Edit:kayınvalideyi boş ver.bunları yapabilme gücünü bulduğu ;oğluşundan haber ver .Eşin ne diyor bu duruma?

Zeki müren de bizi görecek mi

Edit:kayınvalideyi boş ver.bunları yapabilme gücünü bulduğu ;oğluşundan haber ver .Eşin ne diyor bu duruma?
Eşim hiç anacı değil çok şükür annesinden kaçan onu tanıdığı için bizden uzak tutmaya çalışan ideal koca
Ama kv yapışıkkk

Yağ çözücü gibi kv cozucude olsa ya:)iki fis. İii istenmeyen kaynanalara cozum
Yok yaa nerde
sırf bu kadın yüzünden çocuk yapasım yok onada yapışcak kendi çocuğu sancak biliyorumm hep bizim peşimizde takipte ne aldık ne yedik vıt vıt vıt kafayı bizle bozmuş

Belkide o zaman birakir pesinizi sahsen benimki oyle oldu

Yok yaa nerde
sırf bu kadın yüzünden çocuk yapasım yok onada yapışcak kendi çocuğu sancak biliyorumm hep bizim peşimizde takipte ne aldık ne yedik vıt vıt vıt kafayı bizle bozmuş
Nüfus kağıdını iste ne yapacaksın derse seni üzerimize alıcaz de
Başka uğraşı yok mu bu kadın altın günü yapmıo mu hiç

Belkide o zaman birakir pesinizi sahsen benimki oyle oldu
Benimki çok karışıyo müdahale ediyo bebeğimi istediğim gibi büyütemicem diye şimdiden tribe girdim hem ozaman torunum diye çat kapı gelmeye başlıcak:/

Eşim hiç anacı değil çok şükür annesinden kaçan onu tanıdığı için bizden uzak tutmaya çalışan ideal koca
Ama kv yapışıkkk
Madem eşiniz gayet ideal bir eş siz de takmayın,mesafeli durun.Yapışıklığını gidermek için eğer çalışmıyorsanız bir işe girin,bir kursa gidin.Onun size geleceği saatlerdr müsait olmamanın yolunu bulun.Size geldiğinde isr az konuşun,misafir olduğunu belli edin bir de hehe deyip konuyu kestirip atın ki ağzınızın tadı bozulmasın.

Nüfus kağıdını iste ne yapacaksın derse seni üzerimize alıcaz de
Başka uğraşı yok mu bu kadın altın günü yapmıo mu hiç
7 tane günü var banamısın demiyo inanki cimri cimri kafayı bozmuş bana geçen sırf ne diye tlfn açtı biliyomusun düşünmüş taşınmış aklınada gelmiş
Ben para biriktirip balkona masa sandalye alcakmışım? Kadına bak manyak

KV kötü olduğunu dusunmuyorum , sadece iyi insan var kötü insan var hayatta bu bugün gelin yarın KV olur..

Yanı bugünün gelinleri yarının mükemmel KV olmayacak asla

Yok ben bunları yapmam gelinime denilen şeyler baktığınız pencere değişince işler de değişecek

Öyle bir gelin duser memnun edemezsin

Şimdi ben cook mu iyiyim demek gerek kendine. Ben anne olunca farklı bakmaya başladım yerli yersiz eşini arayinxa biyere goturtmek isteyince ne uyuz olurdum şimdi öyle değilim , ya o annesi onu doğurdu , bu doğurdugu evlenince evlat olmaktan çıkıyor mu?

Bende dogurdum yanı küçükken benim büyüyünce ...

Biraz hep banaci olmamak gerek

Ben evladım için istediğimi eşim için de istemeliyim bir arkadaşım var KV aramasın ister ama oğlu var o onun canı parçası aman oluyo bitiyo yanı evladına e KV de de kendi evladına aynı şekilde

Diyeceğim o ki bardak aynı sen önüne geçersen sapı sağda arkasına geçersen sapı solda. Baktığınız yer önemli

Edit tabi ki kötü insanlar var aynı şirret edepsiz saygısız oğlunu alıcam diyen kafa gelinler gibi , eskiden gelinler ezilirdi evet,ama şimdi asla inanmıyorum varsa da çok nadir şuan herkes genel itibari ile hakkını arıyor çene o biçim maşallah

Çalışmıyorum oda büyük etken sürekli çağırıyo sabah akşam
Ben iki reddetsem üçüncüde mecbur gidiyorum ben ordayım diye eşimde oraya geliyo beni kullanarak oğluşunu görüyo herşeyin farkındayım aldığımız herşeye yediğimiz meyve sebzeye kadar müdahale eleştiri
İçimi baya döktüm Allah razı olsn sizden

Benimki çok karışıyo müdahale ediyo bebeğimi istediğim gibi büyütemicem diye şimdiden tribe girdim hem ozaman torunum diye çat kapı gelmeye başlıcak:/
İkiz mümkünse ucuz dogurun işi görünce kaçar belki

Yazığın her cümleye katılıyorum haklısın objektif bile olamıyorum şuan çok bunalttığı için
Özünde iyi kadın diyorum ki bazen haksızlıkmı ediyorum acaba? Ama çok sıkıldım

Yazığın her cümleye katılıyorum haklısın objektif bile olamıyorum şuan çok bunalttığı için
Özünde iyi kadın diyorum ki bazen haksızlıkmı ediyorum acaba? Ama çok sıkıldım

Arkadaşım bak aşağı yukarı aynı tr şeyler yaşanıyor vallahi baktığın yonu değiştir gerginliğin gider onu görünce sinir olman biter kendin rahat edersin. Bak ne güzel özünde iyi biri demişsin

Derdimiz insan kazanmak olsun zira kaybetmek çok kolay..

Hoş o da firavun degilse hoş tavrinla yıla gelir , manevi dünyan rahatlar eşin farkına iyice varır e elbet o kadında yaptıklarını anlar çünkü bir insan istediği kadar kötü olsun ama yaptığı kötülüğü sert bir dille yada surat yada tavırla anlatirsan anlamaz

Kendimden pay biceyim, ya baktım karşımdaki olumlu bana karşı içten e nedir yani hayatı zorlaştırıyoruZ,insanlar genelde ben neden adın arayın o yabassin huyuma gitsin ben hakliyim diye düşünüyor ama n kaybederiz ki?

Klasik ama gerçekten , iyi kişiyle geçinmek her kişinin işi, kötü kişiyle geçinmek er kişinin işi...

Bunu ben denedim çok suratsız bir KV var bende , napayim yaradılışı bu kadın kaç yaşında ne yapsın ama bana karşı farklı artık ne bileyim yumuşak davranıyor aramiz bozulmasın istiyor ben diyorum ki alttan alan kazanır ya bu dünyada ya ahirette..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…