Haha bende kv adayıyım üstüme alındım şimdidenTek tek anlatmak istemiyorum
Herşeye burnunu sokan cimri üzerine vazife olmayan konulara yorum yapan oğluna yapışık izin versek hayatımızı yönetmeye kalkacak şahıs sana neden daha çok sinir oluyorum biliyomusun bu platformda senin gibi kv çok ve ben okudukça senden daha çok soğuyorum hepiniz aynısınız kv ler size sinir oluyorum rahat bırakın bizi
Yazıp rahatlamak istedim oh be
Zeki müren de bizi görecek miTek tek anlatmak istemiyorum
Herşeye burnunu sokan cimri üzerine vazife olmayan konulara yorum yapan oğluna yapışık izin versek hayatımızı yönetmeye kalkacak şahıs sana neden daha çok sinir oluyorum biliyomusun bu platformda senin gibi kv çok ve ben okudukça senden daha çok soğuyorum hepiniz aynısınız kv ler size sinir oluyorum rahat bırakın bizi
Yazıp rahatlamak istedim oh be
Eşim hiç anacı değil çok şükür annesinden kaçan onu tanıdığı için bizden uzak tutmaya çalışan ideal kocaZeki müren de bizi görecek mi
Edit:kayınvalideyi boş ver.bunları yapabilme gücünü bulduğu ;oğluşundan haber ver .Eşin ne diyor bu duruma?
Öyleleri az bulunuyor. Kıymetini bilin :)Yok be benimki çok iyi. Görseniz inanmazsiniz kv olduğuna kaç yerde annenmi diye sordular. Hayatını bize adamış bir kadïn.
Yok yaa nerdeYağ çözücü gibi kv cozucude olsa ya:)iki fis. İii istenmeyen kaynanalara cozum
Nüfus kağıdını iste ne yapacaksın derse seni üzerimize alıcaz deYok yaa nerde
sırf bu kadın yüzünden çocuk yapasım yok onada yapışcak kendi çocuğu sancak biliyorummhep bizim peşimizde takipte ne aldık ne yedik vıt vıt vıt kafayı bizle bozmuş
Benimki çok karışıyo müdahale ediyo bebeğimi istediğim gibi büyütemicem diye şimdiden tribe girdim hem ozaman torunum diye çat kapı gelmeye başlıcak:/Belkide o zaman birakir pesinizi sahsen benimki oyle oldu
Madem eşiniz gayet ideal bir eş siz de takmayın,mesafeli durun.Yapışıklığını gidermek için eğer çalışmıyorsanız bir işe girin,bir kursa gidin.Onun size geleceği saatlerdr müsait olmamanın yolunu bulun.Size geldiğinde isr az konuşun,misafir olduğunu belli edin bir de hehe deyip konuyu kestirip atın ki ağzınızın tadı bozulmasın.Eşim hiç anacı değil çok şükür annesinden kaçan onu tanıdığı için bizden uzak tutmaya çalışan ideal koca
Ama kv yapışıkkk
7 tane günü var banamısın demiyo inankiNüfus kağıdını iste ne yapacaksın derse seni üzerimize alıcaz de
Başka uğraşı yok mu bu kadın altın günü yapmıo mu hiç
Çalışmıyorum oda büyük etken sürekli çağırıyo sabah akşamMadem eşiniz gayet ideal bir eş siz de takmayın,mesafeli durun.Yapışıklığını gidermek için eğer çalışmıyorsanız bir işe girin,bir kursa gidin.Onun size geleceği saatlerdr müsait olmamanın yolunu bulun.Size geldiğinde isr az konuşun,misafir olduğunu belli edin bir de hehe deyip konuyu kestirip atın ki ağzınızın tadı bozulmasın.
İkiz mümkünse ucuz dogurun işi görünce kaçar belkiBenimki çok karışıyo müdahale ediyo bebeğimi istediğim gibi büyütemicem diye şimdiden tribe girdim hem ozaman torunum diye çat kapı gelmeye başlıcak:/
Yazığın her cümleye katılıyorum haklısın objektif bile olamıyorum şuan çok bunalttığı içinKV kötü olduğunu dusunmuyorum , sadece iyi insan var kötü insan var hayatta bu bugün gelin yarın KV olur..
Yanı bugünün gelinleri yarının mükemmel KV olmayacak asla
Yok ben bunları yapmam gelinime denilen şeyler baktığınız pencere değişince işler de değişecek
Öyle bir gelin duser memnun edemezsin
Şimdi ben cook mu iyiyim demek gerek kendine. Ben anne olunca farklı bakmaya başladım yerli yersiz eşini arayinxa biyere goturtmek isteyince ne uyuz olurdum şimdi öyle değilim , ya o annesi onu doğurdu , bu doğurdugu evlenince evlat olmaktan çıkıyor mu?
Bende dogurdum yanı küçükken benim büyüyünce ...
Biraz hep banaci olmamak gerek
Ben evladım için istediğimi eşim için de istemeliyim bir arkadaşım var KV aramasın ister ama oğlu var o onun canı parçası aman oluyo bitiyo yanı evladına e KV de de kendi evladına aynı şekilde
Diyeceğim o ki bardak aynı sen önüne geçersen sapı sağda arkasına geçersen sapı solda. Baktığınız yer önemli
Edit tabi ki kötü insanlar var aynı şirret edepsiz saygısız oğlunu alıcam diyen kafa gelinler gibi , eskiden gelinler ezilirdi evet,ama şimdi asla inanmıyorum varsa da çok nadir şuan herkes genel itibari ile hakkını arıyor çene o biçim maşallah
Yazığın her cümleye katılıyorum haklısın objektif bile olamıyorum şuan çok bunalttığı için
Özünde iyi kadın diyorum ki bazen haksızlıkmı ediyorum acaba? Ama çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?