hayır tabikide verdiğim sözleri unutmam ama bu sefer böle oldu ben hatamında farkındayım zaten sadece bole bi sebepten insan evladınada aşırı tepki göstermez diye düşündüm kp in arabası vardı götürseydi keşke dedik sadece. bu sayfa sıkıntımızı paylaşacağımız konuşacağımız biyerse konu açıp açmayacağıma karışamazsınız.Gidelim diye söz vermişsiniz unutmak yanlış bile bile yapmak ondan da yanlış ona göre hazırlanmıştır kadın da aynı hareket bana yapılsa çıldırrım
Hep böyle verdiğiniz sözlerden döner misiniz merak ettim hem suçlusunuz hem burda konu açmışsınız
olabilir tabii ya ben kv seviyorum eşimde ailesini sevdiğmi biliyor hani konuşmayın bidaha gelmeyin buraya diye bagırdığı için eşim kızdıolur böyle şeyler de eşinizin tutumu şaşırttı benii,varmı böyle eşler
aslına bakarsan tepki vermesi normal, demekki sizden beklemediği birşey yapmışsınız ama bağırarak, gelmeyin diyerek abartmış,eşinizde tepki koymuş ....arayı yumuşatırsınız ama sizin alttan almanız gerekli bence!ne güzel böyle eşinin ailesi ile problem yaşamamak,eğer değerli bir insansa gözünüzde hiç alınmayın hatta annenize yaptığınız gibi kızdığında sırnaşınolabilir tabii ya ben kv seviyorum eşimde ailesini sevdiğmi biliyor hani konuşmayın bidaha gelmeyin buraya diye bagırdığı için eşim kızdı
haklısın sarılıp gönlünü alıyım :)aslına bakarsan tepki vermesi normal, demekki sizden beklemediği birşey yapmışsınız ama bağırarak, gelmeyin diyerek abartmış,eşinizde tepki koymuş ....arayı yumuşatırsınız ama sizin alttan almanız gerekli bence!ne güzel böyle eşinin ailesi ile problem yaşamamak,eğer değerli bir insansa gözünüzde hiç alınmayın hatta annenize yaptığınız gibi kızdığında sırnaşın
benim sarılıp öpmek istediğim 2. bir annem olsun isterdim kv...o yüzden vakit kaybetme...kıskançlığı,hasetliği ,sana karşı yanlışı yoksa kıymetini bil derim....hatta bir çiçekte yaptır, çünkü böyle kv ler pek yok gelinini kızı gibi gören...görümceyi salla gitsin ,senin tavrını görünce onunda hoşuna gidecektir....haklısın sarılıp gönlünü alıyım :)
Burda asıl konu açması geren kayınvalideniz bencehayır tabikide verdiğim sözleri unutmam ama bu sefer böle oldu ben hatamında farkındayım zaten sadece bole bi sebepten insan evladınada aşırı tepki göstermez diye düşündüm kp in arabası vardı götürseydi keşke dedik sadece. bu sayfa sıkıntımızı paylaşacağımız konuşacağımız biyerse konu açıp açmayacağıma karışamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?