canım eşimi aradılar ondan dahil oldu yeni uyanmıştık ayılamamıştık direk bagırınca oda öle dedi işte neyse kv nin gönlünü almam lazım napalım oldu artk :)Bence de haksızsınız.
Söz verip tutmamak en sinir olduğum şey.
Ama bağırıp çağırmak da abartı olmuş.
Keşke eşiniz meseleye hiç dahil olmasaydı.
Belki kv niz daha da çok sinirlenmiştir.
Aranız iyiymiş zaten inatlaşmadan tatlıya bağlayın.
bende öle yapcam cnmkadin hakli bak genelde kvde hakli demem ama hakli geceden alarm kurarsin kalkarsin soz vermissin karsi taraf seni bekliyor cileden cikardim bende kim olsa bu size yapilsa sizde cileden cikarsiniz sinirle gelmeyin falan diye bagirmis kvdenizde esinizde gidip ozur dileyin gonlunu alin en iyisi
hafta sonu canım sıkıldı olayı anlatiyim kv ile mevlüte gidicektik uzakta biyerde kp götürmedi bişeyi bahane etti eşimde uzak yer anne havada soğuk sonra gidelim cok yorgunum dedi. kv bana dedi işte ikimiz gidelim filan diye tamam dedim zaten canım sıkılıyodu değişiklik olur diye düşündüm ama ertesi gün şarjım bitmiş eşimin telefonda sessizdeydi duymamışız akşam başım çatlıyodu zaten öğlene kadar uyumusuzz yorulmuştuk. sonra eşim aradı kusura bakma anne ya hanım uyumuş dedi beklemeseydin keşke gitseydin babamla filan dedi aaa bi bağırdı actı agzını yumdu gözünü gelmicekse söleseydi söz verip yarı yolda bırakıyoda bir daha aramayın daaa benim kimsem yokmuş anladım daa baya bişeyler söledi görümcemde bıdıı bıdı konuşuyo heveslenmiş bekliyo niye gelmedin filan diye bagırıyo ben bıraktım telefonu artık kafamda kaldırmadı baya bi bagırdı sonra eşim dedi ki pazar pzar ne bu ya bekleyene kadar gitseydiniz dedi hatta eşim öle bağırmalara gelemez biraz sert çıkıştı kapattı aksamına evine gitmedik eşim aradı gönlünü al dedim bagırdığınaa kırılmıştır benim yuzumden tartıştınız dedim bende hem bi kusura bakma derim dedim yine trip yine bi soğukluk o şekilde konuştu görümcem ayrı konuşuyo kv ayrı bende üzüldüm dedim abartmaya gerek yok bidahaki pazar gideriz napalım bizden kıymetlimi dedm bende istiyodum gitmek dedim eşim benim üzüldüğümüde belirtti ama yok kv sakinleşmiyo toplum ıçınde biz neden yokmuşuz herkes sormuş filan bu zamana kadar hep destek olmuşumdur kendisini severimde zaten ama hiç böle bi olayımız olmamıştı şaşırdım ve uzuldum doğrusu millet ne der milletin içinde söle giyin söle yap aman söle dur diye diye bi hal oluyor çok üstünde durmuyorum bu davranışının belliki akrbalarının yanında gelinimle geldim bak gelinim böle şöle diye övünmeyi seviyo ben hatamı kabul ediyorum eşimde dedi zaten aman bidaha söz verme diye onada kıyamadım ondan söz vermiştim dedim. özur diledim ama hala bi tripte öfkeli konuşuyo öle bi insan değildi ondan şaşırdım eşim biz senin aileniz onlar değil millet için bagırma bize anne dedi yine gidilir dedi yani. bence cok abartılcak bişey değil sizce ?
kıyameti kopartıcak bi durum yok bence gece baş ağrım tuttu ondan ağır bi uykuya dalmışım insanlık hali kv farketti ki bugun özür diledim soğukluğu uzatmadık oda hak verdi tepkim fazlaydı dedi bende üstüme düşeni yaptm çok şükür sorun kalmadı :)Kadin hakli tabiki. Ben olsam kiyameti kopartirdim, cok sinir bir sey.
Esinize de pes, siz suclusunuz gitmis annesinin kalbini kirmis. Ana kalbi kirilir mi? Yazik..
olur böyle şeyler de eşinizin tutumu şaşırttı benii,varmı böyle eşler
ama hata yapıyo haklıysan yani niye yanında durup desteklemiyo ki cephe almasın ama eşim haklı dese en azndanvarmış vallahi benimki %100 haklı olduıgumu bildiği halde böyle konuşamaz
Aynen cnm haklıda yapcak bişe yok ya hallettik sorun yok. yaşlı değil yalnız genç bi kv var bende ::)yani bar bar bağırması gereksiz olmuş olsada konuda kv haklı ama tabi insanlık hali olabilir böyle bazen üstüne düşmeyin boşverin yaşlı insan neticede
ama hata yapıyo haklıysan yani niye yanında durup desteklemiyo ki cephe almasın ama eşim haklı dese en azndan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?