KV-Siz unutuyormusunuz?

asyam_ali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
9
1
Kizlar iki yillik evliyim. Nisanlilik ve dugun zamanlarinda cok skintili zamanlar gecirdik esimin ailesinden dolayi. Allah'a binclere sukur suanda cok mutlu ve huzurlu bi evliligim var.
Fakat bazen gozlerimi kapadigimda, yada en olmadik anlarda, KV nin yaptiklari, dedikleri aklima geliyor. Uzuluyorum... Herkes unutmak en iyisi, dusunme fln diyor ama demesi kolay.

Sizinde basinizdan buna yakin seyler geldi ise, unutabiliyormusunuz? Yoksa psikolojik destekmi almaliyim emin olamiyorum :KK43:

Onlardan uzaksan , istediğin gibi tavrını koyabiliyorsan , eşin de affet görüş git gel vs vs gibi yaptırımlarda ve beklentilerde bulunmuyorsa unut zaten de unutursun

Bence aklina gelmesi normal insan ne yasadigini en iyi kendi bilir bende aklimdan atamiyorum onunla yasadiklarimi .. ne gelinligimi bildim ne hamilelikte gozumun yasi dindi ne annelikten tat aldirdi...5 sene ayni evdeydik ve cok zor zamanlar gecirdik dayancak gucum kalmadiginda 2. Bebegime hamile oldugumu ogrendim evimizi ayircak durumumuz olmamasina ragmen ocak ayinca s..etti bizi ama allah iste annemler ev acti bize sonra esim devlet memuru oldu sonra hic ama hic hesapta yokken cok iyi bi is firsati cikti bana .... derken hizla toparladik suan evimdeyim huzurluyum esim hep yanimdaydi astik cok sukur...suan tek deli oldugum her hafta ama istisnasiz her hafta bize geliyor gurur yok yuz yokki baskasi olsa asla evine sokmaz yasadiklarimi unutamiyorum ama iste kimsenin yuzune karsi istemiyorum diyemiyorum yapim boyle icten ice kendimi yiyorum..2 kizim var allah baska dert vermesin deyip sukrediyorum

kafamın boş olduğu zamanlarda benimde aklıma neler geliyor neler bir bilsen ,çıkıp katliam yapasım geliyor ama sürekli bunları düşünerek yaşayamazsın ..Ben şunu öğrendim hayata bir şeyden memnun değilsen ve istemiyorsan tavrını o zaman koyacaksın ,son iş işten geçmiş oluyor..Ve kimsenin de umrunda olmuyor senin ne yaşadığın ..

Kizlar iki yillik evliyim. Nisanlilik ve dugun zamanlarinda cok skintili zamanlar gecirdik esimin ailesinden dolayi. Allah'a binclere sukur suanda cok mutlu ve huzurlu bi evliligim var.
Fakat bazen gozlerimi kapadigimda, yada en olmadik anlarda, KV nin yaptiklari, dedikleri aklima geliyor. Uzuluyorum... Herkes unutmak en iyisi, dusunme fln diyor ama demesi kolay.

Sizinde basinizdan buna yakin seyler geldi ise, unutabiliyormusunuz? Yoksa psikolojik destekmi almaliyim emin olamiyorum :KK43:
Elbette unutulmuyo ama aklına getirmemeye çalış evet demesi kolay ama bu böyle an azından eşinle huzurun için

Sizi etkiliyorsa psikolojik destek alın. Yoksa içinizdeki bu duygular travmaya neden olabiliyor.
Şimdi nasıl aranız ? Eğer daha ılımlıysalar unutmaya çalışın, düşünmeyin. Mutlusunuz şükür, ötesi yok deyip atın kafanızdan.

Kimseye kin beslemedigim icin hemen her seyi unutuyorum. Gerci Allah var benim kv bitanedir. O yuzden sorun da yok cok sukur...

Unutmuyorum ,unutmamak gerek zaten.Herkese Hak ettigi degeri vericeksin, ama ayni zamanda kendine yakistigi sekilde davranicaksin.Mesafeli ama saygin ol.Bence kadinlar zaten unutamaz :-) Esinle arani iyi tut Canim,gerisi bos isler...Ah KVler biraz düsünse, belki o hic sevmedigi gelinin elinden icecek o son yudumunu , aynisi bizler icinde gecerli muhakkak...Insan yüzyüze baktigi sürece, dikkatli olmali...

Bu yaşananlar en özel anlarda olduğu için unutumuyor unutulmaz zaten.ama ben söyle diyorum ben o anları düşünüp üzülürken onların ruhu duyuyor mu?Hayır öyleyse sallamamaliyım.

eger evliligin skntiki devam etseydi, unutamaman normaldi.. ama madem bitmis yapilanlar ve simdi mutlusun, takmaya luzum yok..

valla bende unutmuyorum ama
unutuyormuş gibi yapıp
yeri geldikçe lafı yapıştırıp rahatlıyorum

Unutmazsaniz su an rahata ermis olan yuvanizi riske sokarsiniz.
Ve istemedende olsa kendi elinizle onun istedigi seye ulastirirsiniz onu.
Yapmayin.
Kocanizzla daha cok cok guzel gunler bekliyor sizi.
Kendinize zehir etmeyin bunu.

Unutulmuyor. Biz unutmaya calistikca, onlar yeni bisey yapip, unutmaya deger insan olmaxiklarini gosteriyorlar. Bak benim kv daha bu sabah, evde bekletip bekletip curuttugu lahanalari getirdi. Sarma yap biraz da bize getir dedi. Emrivaki yapmasi bir yana, bir de curuk lahanayi getirmis. Yoktan sarma var edicem yani. Ben unutmaya calistikca, mutlaka sacmalayacak birsey bulup herseti geri hatirlatiyor sagolsun.

ne unuturum nede afederm kinciyim malesef am akendime hayatı bunları üşünerek zindan etmiyorum tavrını koymak önemli olan şimdi iyiyi kvdemle ama laf arası laf sokmadan duramıyorum yinede

canim benim kin beslemek deyil bu. yasadiklarini unutamamak. umarim kimseden bu tur davranislar gormezsin. kim olsa unutamaz, cok yipratilirsa.

Inan yok. Benim babam amcam yüzünden vefat etti. Inan ona bile kin beslemiyorum.. Nefret duygum maalesef yok. Allaha havale ediyorum sadece.
Amin insallah kimse kötü davranislar görmez. ..

Inan yok. Benim babam amcam yüzünden vefat etti. Inan ona bile kin beslemiyorum.. Nefret duygum maalesef yok. Allaha havale ediyorum sadece.
Amin insallah kimse kötü davranislar görmez. ..
valla boyle bir ozelligin varsa sukret haline derim. bu duygular agir duygular encok seni yipratiyor zaten.
senin adina cok sevindim.
keske ben de oyle olabilseydim, ama iste bana birinin bile bile yaptigi kotulugu kin beslemesem de unutamiyorum malesef.

Bu bir hastalık gibi insanı kemirir hasta eder. .affettim de unutmaya çalış. .bende unutmuyorum ama kendim daha değerliyim boşver meye çalışıyorum. . (tek bize değil birçok geline bunlar oldu ve oluyor) zuurt teselli si..

X