Kv size söylemeden tanımadığınız birisiyle gelse kabul eder misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kapıda bırakırdım yazmismiyim ben ?
İçeri almıyorsunuz kapıda bırakmıyorsunuz
Ne yapacağınızı ben anlamadım

Ayrıca 1.5 saatlik yoldan gelip de arkadaşıyla bi kahve içmek isteyen kayınvalideyi eve almayacak kimse olmaz sanıyordum
Bi konu sahibi varmış
Kahve yani altı üstü kaç saat sürebilir nihayetinde
Bir de kayınvalide eve alınmamış, kapıdan geri postalanmış ama getirdikleri hemen evin yolunu tutmuş maşallah

Evim müsait değilse kimse kusura bakmasın kabul edilecek durum var edilmeyecek durum var kişi var kişiler var. Her geleni almayacaginiza çok eminim gelipte burda kimseye ahkam kesmeyin herkes kendi fikrini söylemekte ozgur
Ev her zaman müsait olmayabilir. O zaman anne suan dısardayız su saat de evde oluruz diyebilir ve iki kişi evi toplayabilir. Yani biz kadınlar yeter ki isteyelim bir çözüm buluruz

Tamam onu soruyorum işte. Kayınvalideniz yanında arkadaşıyla kapınıza geldi. Kayınvalidemi kapıdan kovmam dediniz. Bu durumda ne yapacaksınız?
Benim kvdemle aramda 15dk var buna rağmen hiç bir zaman çat kapı gelmedi. Tutki oldu böyle bişey buyur eder ama yinede ertesi gün keşke musaitmisin diye arasaydin önemli olan sen değilde arkadaşın için yani evimi dağınıklığı görüp ayiplamasin diye belirtirim. Konu sahibinin kvdeside zaten o kadar yoldan komşusuna gelmiş ordan oğluna geçmesi aşikar beklenen bir durum olur ama başka biriyle geleceğim diye haber versin diye söylesin isterdim

Benim kvdemle aramda 15dk var buna rağmen hiç bir zaman çat kapı gelmedi. Tutki oldu böyle bişey buyur eder ama yinede ertesi gün keşke musaitmisin diye arasaydin önemli olan sen değilde arkadaşın için yani evimi dağınıklığı görüp ayiplamasin diye belirtirim. Konu sahibinin kvdeside zaten o kadar yoldan komşusuna gelmiş ordan oğluna geçmesi aşikar beklenen bir durum olur ama başka biriyle geleceğim diye haber versin diye söylesin isterdim
Yani sonuçta konu sahibinin yaptığı ayıp. Siz de çoğunluğa uydunuz 😉

Alıntı....
Merhaba arkadaşlar kv farklı bir şehir de yaşıyor 1 buçuk saatlik mesafe var benim evime gelmeyeli 1 yılı geçti bulduğum yere bana geldikten sonra en az 10 kez gelmiştir o 1 yıl içinde işine geldiği gibi davranıyor canı isterse iyi istemezse soğuk bende mesafeliyim hep dün bulunduğumuz yerde evi kirada oraya gelmiş kiracılarıyla eski komşusuna falan istese bize bıraktirabilirdi kendisini ama o komşularına gitmeyi tercih etti akşam üstü oldu eşimi arıyo biz sizde kahve içer geçeriz diye zaten bizde çarşıdaydık benimle 2 ayı geçti konuşmayalı ne samimiyet tanımadığım insanlarla evimde kahve içecek bende çıldırdım eşime kime sordu da geliyo acaba dedim bir kaç bişey getirmiş onları biz ordan alır geçeriz ara söyle annene ev müsait değil dedim aradı söyledi otobüse bindik kv bizim evin önüne gelmiş arıyo eşimde kızdı ben sana orda bekle demedim mi falan dedi başına buyruk evin önüne koymuş gitmiş sonra eşimde üzüldü öyle yapınca bana surat astı senin yüzünden oldu gibisinden sizce ayıp mı ettim onlara karşı ama bana da sorması lazım değil miydu
Yuhhhh gercekden Allah herkesın gönlüne göre versin yazık o anneye sızın gıbı bır gelını ve esınız gıbı bır oglu var,,, acıdım kadına benımde evlatlarım var düşüncesı bıle cok kötü

Ne olursa olsun çat kapıdan nefret ederim. Kv mi arar dışarıda olduğumu ancak 1 saat sonra eve geçebileceğimi, sizi o zaman kabul edeceğimi söyler, sonra ben süpürge açar, eşime de toz bezi verir, 1 saate bile kalmadan gayet güzel ağırlardım. Ama tabii daha sonra çat kapı yaptıkları için Kv mi düzgün bir üslupla da uyarırdım.

Pandemi dolayısıyla biz hala hiç kimseyle görüşmüyoruz, ama sizin durum bundan ibaret değil sanırım. Gelin kayınvalide savaşı var gibi.
Hadi sizi geçtim, eşiniz annesine nasıl öyle davranır hayretle okudum inanamadim. Allah herkese hayırlı evlatlar versin

Yani sonuçta konu sahibinin yaptığı ayıp. Siz de çoğunluğa uydunuz 😉
Hayır uymadim. Allah misafiri geri çevrilmez diyen bir çok insan oldu ozaman hiç tanımadığı kişiyi alsın evine kapıyı çaldı diye. Öyle bir devirde yaşamıyoruz. Size bağlantılı yazmıyorum bunu diğer yorumlarada baktım. Ayrıca konu sahibinin konusunu tekrar okudum carlaması çok ayıp çirkin bir şekilde yükselmiş savunulacak bir şeyi yok elbet ama ben yinede kendi fikrimi yazdım okuyacak olanlar için tekrarlıyorum o anlık alır sonrasında uyarırdim. Benim düzenim herkese uyacak diye birşeyde yok. Ben misafir ile eve girmeyi istemem. Buradaki misafirden kasıt kv değil linccilere detay vermek lazım malum😂

Konuyu herkes yanlismi anladı yoksa benmi yanlis anladım? Hanginiz kvdenizin arkadaşıyla beraber size haber vermeden üstelik siz evdede yokken kapıya gelip sizi beklese hoşunuza gider. Hayırsız evlada kadar götürüp benim hoşuma gitmezdi diyene beddualar edebiliyorsunuz? Çok komiksiniz gerçekten. Eğer kapıda bekleyen tek kv ise evet konu sahibi doğru yapmamış tabiki eve alması gerekirdi. Ama biriyle geleceksede ev musaitmi biz gelelim diye haber verilir. Birbirinizin gazına gelip insan linclemeyin burda. Eminim çoğunuz böyle dusunuyorsunuz

Evim müsait değilse kimse kusura bakmasın kabul edilecek durum var edilmeyecek durum var kişi var kişiler var. Her geleni almayacaginiza çok eminim gelipte burda kimseye ahkam kesmeyin herkes kendi fikrini söylemekte ozgur

Belli ki biz sizin kadar özgür değiliz. Kusura bakmayın bilemedik :KK51:

"Her gelen" dediğiniz kişilerden birisi adamın annesi bu arada. Haftada 3 gün sokaktan bulduğunu kolundan tutup eve mi getirmiş kadın?
Kırk yılda bir oğlunun evinde kahve içmek istemiş arkadaşıyla. Üstelik vereceği şeyleri de getirmiş yanında.
Getirdiği turşuyu, salçayı, bilmem neyi almakta sorun yok, üşenmeden otobüsle gidip alacaklarmış ama 2 fincan kahve yapınca incileri dökülüveriyor.

"Her gelen" dediğiniz kişilerden birisi adamın annesi bu arada. Haftada 3 gün sokaktan bulduğunu kolundan tutup eve mi getirmiş kadın?
Kırk yılda bir oğlunun evinde kahve içmek istemiş arkadaşıyla. Üstelik vereceği şeyleri de getirmiş yanında.
Getirdiği turşuyu, salçayı, bilmem neyi almakta sorun yok, üşenmeden otobüsle gidip alacaklarmış ama 2 fincan kahve yapınca incileri dökülüveriyor.
Yazdıklarımı güzelce oku anlansonra tekrar yaz benim anlatmak istediğimi anlaman icin defalarca buraya yazmayacağım😁

Bak sen de anlamamışsın arkadaşı. Konuyu da o arkadaştan başka kimse anlamamıştı zaten. Anlatıyor güzel güzel ama anlamıyoruz. Ah biz yok muyuz 😂

Yazdıklarımı güzelce oku anlansonra tekrar yaz benim anlatmak istediğimi anlaman icin defalarca buraya yazmayacağım😁
Keşke anlatım zorluğu çekmeseniz. Zira ne yazdığınız belli olmuyor. Almam alırım kv yi alırım arkadaşı almazsınız ama onuda kapıda bırakmazsınız🤔 bacım ne diyorsun ?

Bak sen de anlamamışsın arkadaşı. Konuyu da o arkadaştan başka kimse anlamamıştı zaten. Anlatıyor güzel güzel ama anlamıyoruz. Ah biz yok muyuz 😂

Türkçe yazabilse anlardık bence, hakkımızı yeme :KK53:
Konu sahibi gelse de şey yazsa "çok sağ olun beni bir tek siz anladınız" asdfghjj

Türkçe yazabilse anlardık bence, hakkımızı yeme :KK53:
Konu sahibi gelse de şey yazsa "çok sağ olun beni bir tek siz anladınız" asdfghjj
Yazmamış olma ihtimali var mı sence 😂

Bende ağırlıyorum

Ah beni anlayan tek kişi işi yoktu mesela misafirlerden 1 2 saatt önce gelseydi kapım açık ama müsait olmadığımız halde kapıya gelmek te birde 1 gün öncesinde de evde değildim

Zaten asıl konu sahibine söylüyoruz ama siz kusura bakmayın müsait olmazsam kabul etmem gibi bir şey yazmıssınız ya yazdığınız üzerinden yorum yaptım
Şöyle diyim. Konu sahibin carlaması doğru değil. Olduki başıma böyle bişey geldi. İçeri alır ertesi gün kvdeme keşke arkadaşınıda getireceğini söyleseydin derdim. Tanımadığım biri ile aynı anda evime girmek istemem he sen yada başkaları bunu normal karşılar evim toplu temizdir bende yadirgamam ama her zaman temiz kalacak diye de bişey yok dimi.

Şöyle diyim. Konu sahibin carlaması doğru değil. Olduki başıma böyle bişey geldi. İçeri alır ertesi gün kvdeme keşke arkadaşınıda getireceğini söyleseydin derdim. Tanımadığım biri ile aynı anda evime girmek istemem he sen yada başkaları bunu normal karşılar evim toplu temizdir bende yadirgamam ama her zaman temiz kalacak diye de bişey yok dimi.
İyi de ben de aynı şeyleri yazmıstım zaten. Önce ki mesajlarımı da okuyabilirsin. Farklı bir şey söylemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X