kv sorunları

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
133
42
Olumsuz düşüncelerimin tek sebebi su sıralar kv.. kendisi ağır psikolojik hasta agzından cıkanları söylediklerini bir bakmışsın kulağı duymuyor bir bakmıssın cokiyi davranıyor.. bu kadın benim dengemi bozdu suan 7 aylık bebeğim var.. kadında hergün telefonla arama hastalıgı var aramasını istemiyorum söylediklerini unutamıyorum nefret ediyorum anneme ananeme teyzeme ve bana hakaretlerini unutamıyorum.. eşimle kötü olmamak için susuyorum ona birşey söylemiyorum ama zaten eşim gereken herseyi fazlasıyla söylüyor beni ezdirmiyor.. ama benim içimde patlıyor.. aileme söylediklerini söylememiş gibi bir de her arayısında selam söylüyor hergün arayıp beni takip ediyor ailemle beraber miyim yoksa onlar bizim evde mi diye.. hayata küstüm resmen.. arsızlığından bıktım hasta olmadıgı zamanlarda da konusları pis hastayken daha pis.. içimden heran her saniye onunla kavga etmekten bıktım sanırım hasta olucam en sonunca kendi kendime onla savasıyorum ne yapmalıyım bilmiyorumkv sorunlafı

Hasta olan birini takmaniz bana pek normal gelmedi tabiki moraliniz bozulur ama alisin hastaymis tedavisine yardimci olun.
evet takmamam gerekir ama acaba bende mi hasta oldum diyorum sonunda hasta olmadığı zamanlarda da anneme takmış durumda sürekli ağzımdan laf almaya calısıyor ailemi didikliyor aklı fikri onlarda

Bunu kendine neden yapiyorsun birak arasin açma telefonunu Mecbur degilsin.Kapiya dayanirsa bebek le ugrasiyorum dersin.seni takip etsin esin yanindaysa ona ne oluyor keyfine bak.Kendisi kudursun oldugu yerde hic takipta bos yere üzme kendini.

evet takmamam gerekir ama acaba bende mi hasta oldum diyorum sonunda hasta olmadığı zamanlarda da anneme takmış durumda sürekli ağzımdan laf almaya calısıyor ailemi didikliyor aklı fikri onlarda
Hepsinin akli gelinin ailesinde senin kayinvalidene has bir durum degilki bu.

Ama ağır pskolojik hasta demişsiniz, böyle bir insanın söylediklerini takmamanız gerekir ne söylediğini bilmiyor demekki..Allah şifasını versin kv denizin.

Ama ağır pskolojik hasta demişsiniz, böyle bir insanın söylediklerini takmamanız gerekir ne söylediğini bilmiyor demekki..Allah şifasını versin kv denizin.
amin ama bir iyi bir kötü dengem bozuldu resmen takmıyayım diyorum ama bir bakıyorum yine içimden onunla savaş içindeyim

eşinizin sizin arkanızda olduğuna ve ezdirmediğine çok sevindim.. ya aksi durum söz konusu olsaydı cıkamazdınız bu işin içinden kafayı yer boşanırdınız en sonunda
şimdi 7 aylık bir bebeğiniz varmış allah bağışlasın.. zaten bebek annenin psikolojisini darma duman ediyor. büyüyene kadar. zorlu sancılı bir süreçtesniz
bu kadını kafaya takmamaya çalışın aradığı zaman acmayın eşiniz neden annemin telefonunu acmıyorsun demez demi?
10 kere arıyorsa 1 kere açın mesela işim vardı cocugu uyutuyordum yemek yapıyordum vs annenler geldiği vakit yahut gittiğiniz zamanda saklamayın ballandıra ballandıra söyleyin kontrol ediyormuş ya etsin bakalım.
soguk olun buz gibi olun ona cevap vereceğim diye ugraşmayın hee deyin geçin.. başka çözümü yok
cok sık görüşüyormusunuz yüz yüze onu merak ettim ?

eşinizin sizin arkanızda olduğuna ve ezdirmediğine çok sevindim.. ya aksi durum söz konusu olsaydı cıkamazdınız bu işin içinden kafayı yer boşanırdınız en sonunda
şimdi 7 aylık bir bebeğiniz varmış allah bağışlasın.. zaten bebek annenin psikolojisini darma duman ediyor. büyüyene kadar. zorlu sancılı bir süreçtesniz
bu kadını kafaya takmamaya çalışın aradığı zaman acmayın eşiniz neden annemin telefonunu acmıyorsun demez demi?
10 kere arıyorsa 1 kere açın mesela işim vardı cocugu uyutuyordum yemek yapıyordum vs annenler geldiği vakit yahut gittiğiniz zamanda saklamayın ballandıra ballandıra söyleyin kontrol ediyormuş ya etsin bakalım.
soguk olun buz gibi olun ona cevap vereceğim diye ugraşmayın hee deyin geçin.. başka çözümü yok
cok sık görüşüyormusunuz yüz yüze onu merak ettim ?
iki haftada bir evlerine gidiyoruz cünkü ilçede oturuyorlar.. annesi telefonumu acmıyor diye şikayet ederse eşim sorabilir ama meşguldüm derim .. bebeğime annem bakıyor zaten hergün mutlaka oraya gşidiyoruz onu bile kontrol ediyor

eşin napıyor. eşin senin tarafında ise telfonunu açma görüşme.

benim tarafımda canım saygısızlık yapmadığın sürece arkandayım yeter ki laf söyleme ben gerekenin fazlasını söylüyorum diyor ama söyleyemediklerim içimde patlıyor
Bu nasıl iş yahu? Sana telefonu aç konuş derken arkanda olmuyor ki. Mecbur musun her gün telefonda bik bik yapmaya. 7 aylık bebeğin var bir de. Kocam üzülmesin diye çekme şu kadını. Üzülsün hem, ne olacak? Bırakın da üzülsün şu kocişler akılları başlarına gelsin. O, karım üzülmesin diyor mu acaba? Zannetmem. Kv ile Kapışmana gerek yok. Telefonlarını açma y da haftada bir aç. bu kadar.

tedavi olsa kadın. teklif etsin eşiniz. ona da acıdım. hem kendi hayatını hem başkasının hayatını mahvediyor belli ki

Bu nasıl iş yahu? Sana telefonu aç konuş derken arkanda olmuyor ki. Mecbur musun her gün telefonda bik bik yapmaya. 7 aylık bebeğin var bir de. Kocam üzülmesin diye çekme şu kadını. Üzülsün hem, ne olacak? Bırakın da üzülsün şu kocişler akılları başlarına gelsin. O, karım üzülmesin diyor mu acaba? Zannetmem. Kv ile Kapışmana gerek yok. Telefonlarını açma y da haftada bir aç. bu kadar.
canım kadın gecen ay bizim evde cıldırdı benim aileme anneme bana birsürü saydı eşim fazlasıyla tepki verdi ama ben laf söylemek isteyince sen karısma dedi eger ben söylersem saygısız diye adımı cıkarıp bosanmamızı bile ister cünkü damadına öyle yapmıs

Back
X