kv sorunları

30 yıldır tedavi ediyor ama düzelme olmuyor

ona da yazık. valla ciddi diyorum. 30 yıldır kötü bir hayat yaşıyor insanlara sıkıntı veriyor. siz en iyisi ona sensin deyip geçin. minimum görüşün. kendi psikolojinize de mukayyet olun. valla 2 aydır sıkıntı çekiyorum çok zormuş psikolojik rahatsızlık. Rabbim kimseye vermesin olana da şifa versin

ona da yazık. valla ciddi diyorum. 30 yıldır kötü bir hayat yaşıyor insanlara sıkıntı veriyor. siz en iyisi ona sensin deyip geçin. minimum görüşün. kendi psikolojinize de mukayyet olun. valla 2 aydır sıkıntı çekiyorum çok zormuş psikolojik rahatsızlık. Rabbim kimseye vermesin olana da şifa versin
amin evet cok garip gelecek ama cevresinde kocasından baska kimse ama kimse yok ne akraba ne komsu ne arkadas kimse yok evden cıkmaz kocası cıkarmazsa aksama kadar telefonla milletle ugrasır

cevap verirsem iyice cıldırıyor ve saygısızlık yaptım diye ortalığı ayağa kaldırıyor ona göre cevap vermek saygısızlık demek
biraz benim kvalidem ortaligi ayaga kaldirmasada surati yerleri supurur hic cekilmez bide derki ben eskiden kvalidem bana birsey dedigi zaman gozlerimden yaslar boncuk boncuk dokulurdu ama cevap vermezdim der.oldu burasi koy yerimi berabermi oturuyoruz senin ekmeginimi yiyorum.35 sene oncekinimi uygulayalim.onlar boyle istiyor herseyi soyleyelim ama cevap vermesinler

amin evet cok garip gelecek ama cevresinde kocasından baska kimse ama kimse yok ne akraba ne komsu ne arkadas kimse yok evden cıkmaz kocası cıkarmazsa aksama kadar telefonla milletle ugrasır

belkide ondan size sarıyordur. 1 ay yıllık izin kullandım evde kafayı sıyırdım. ne olduysa o dönemde oldu. ona uğraş bulsun oğlu kocası falan.

canım kadın gecen ay bizim evde cıldırdı benim aileme anneme bana birsürü saydı eşim fazlasıyla tepki verdi ama ben laf söylemek isteyince sen karısma dedi eger ben söylersem saygısız diye adımı cıkarıp bosanmamızı bile ister cünkü damadına öyle yapmıs
Eee yapsın. Eşin de uzak dursun annesinden bir müddet. Sen bu hakaretleri çekmek, annen aşağılanmak zorunda mı? 2 haftada bir annesine gitmek zorunda mısınız? Bence kvde de değil, eşinde iş yok. Destek çıkmak böyle olmaz. ''Sen karışma ben konuşuyorum'' eee değişen bir şey yok ama? Sana sus diyor, annesi konuşuyor, kaosa devam. Çözüm ne?

belkide ondan size sarıyordur. 1 ay yıllık izin kullandım evde kafayı sıyırdım. ne olduysa o dönemde oldu. ona uğraş bulsun oğlu kocası falan.
yok bulamazlar cünkü kimseye güvenmez sevmez kendini dünyanın merkezi görüyor kimseyle konusmaz ona göre herkes onu kullanmak istiyor o ise melek saf biri

Eee yapsın. Eşin de uzak dursun annesinden bir müddet. Sen bu hakaretleri çekmek, annen aşağılanmak zorunda mı? 2 haftada bir annesine gitmek zorunda mısınız? Bence kvde de değil, eşinde iş yok. Destek çıkmak böyle olmaz. ''Sen karışma ben konuşuyorum'' eee değişen bir şey yok ama? Sana sus diyor, annesi konuşuyor, kaosa devam. Çözüm ne?
bebek oldugu için kayınpederime kıyamıyorum cok özlüyor ve cok iyi birisi oyuzden gidiyoruz..dayanamıyorum zaten içimde kavga ediyorum sürekli onla söyleyemediklerimi içimde yasıyorum eşim benim söyeleyeceklerimin fazlasını söylüyor ama ben de söylemek istiyorum

Her gün açmak zorunda mısınız o telefonu? Çok fazla alttan almaktan oluyor bu. Sinirleriniz yıpranmış arada gereken cevabı verin rahatlarsınız :)

benim tarafımda canım saygısızlık yapmadığın sürece arkandayım yeter ki laf söyleme ben gerekenin fazlasını söylüyorum diyor ama söyleyemediklerim içimde patlıyor

gerekenden fazlasını söylüyor ama seni her gün arayıp rahatsız etmesini engelleyemiyor demek ki. bu nasıl iş. tamam her gün arasın ama düzgün konuşsun madem. onu bunu çekiştirmesini dinlemek zorunda değilsin ki.

Kadın hastaysa alttan almanız gerekir tabi ileride pişman olacaksınız bu yaptıklarınıza adı kaynana diye de bu kadar yapılmaz bu kadar nefret edilmez kendinize gelin azıcık. Demekki kadın kendini affettirmeye çalışıyor oda pişman ki eskileri unutup selam söyle falan diyor size. Anlamıyorum bazı gelinleri biraz fazla abartılıyor

Kadın hastaysa alttan almanız gerekir tabi ileride pişman olacaksınız bu yaptıklarınıza adı kaynana diye de bu kadar yapılmaz bu kadar nefret edilmez kendinize gelin azıcık. Demekki kadın kendini affettirmeye çalışıyor oda pişman ki eskileri unutup selam söyle falan diyor size. Anlamıyorum bazı gelinleri biraz fazla abartılıyor
senin de annene hasta ananene ve teyzene etmedik laf bırakmasın biri üstelik ananemi ve teyzemi hayatında bir kere gördü gör bakalım nefret eder misin etmez misin burdan sallaması kolay yasamadan

iki haftada bir evlerine gidiyoruz cünkü ilçede oturuyorlar.. annesi telefonumu acmıyor diye şikayet ederse eşim sorabilir ama meşguldüm derim .. bebeğime annem bakıyor zaten hergün mutlaka oraya gşidiyoruz onu bile kontrol ediyor
anladm iyi bari yüz yüze çok görüşmüyormussunuz.. sizi kontrol ediyormuş ya hani eminim sizden bu kadar yüz bulamasa ve çekinse kesinlikle kontrol felan edemez.. mesafe ve buz gibi olmak en güzeli eşinizde size annemin telefonlarına neden bakmadın demesin ya biliyor işte yani neden bakmadığınızı sormasına bile gerek yok
eşimle aram bozulmasın diye düşünme gerekirse bozulsun ama bu kadını iyice uzaklaştır kendinden

canım kadın gecen ay bizim evde cıldırdı benim aileme anneme bana birsürü saydı eşim fazlasıyla tepki verdi ama ben laf söylemek isteyince sen karısma dedi eger ben söylersem saygısız diye adımı cıkarıp bosanmamızı bile ister cünkü damadına öyle yapmıs
eşinin tavrı cok yanlış sen karışma nedir ya kv benim aileme sayacak kocam bana karışma diyecek öyle mi ikisinide def ederim evden hastayım ayagıyla sizi kafeslemiş bu kadın altta kalmayın lütfen eşinizede verin cevabınızı yoksa böyle olmaz dişli olun biraz.

Telefonunu uçak moduna al öyle takıl arada aç bak telefonum bozuk de WiFi alıp uçak moduna aldın mı WhatsApp falan da girersin kapa son görülmeni de

Back
X