Merhaba, bir senelik evliyim eşimle güzel mutlu bir evliliğimiz var şükür. Ama çoğu kişide olduğu gibi benimde kv sorunlarım bitmiyor aynı şehirde 20dk mesafede oturuyoruz ve benden sürekli bir beklentisi var. Kısaca anlatmam gerekirse her aradığında bir şeyler kitleme derdinde ya da bir sorunu olmuş oluyor yani o beni her aradığında aşırı derecede huzursuz oluyorum, strese giriyorum. Kendi ailemle gayet düzgün konuşuyoruz yani normal bir hal hatır sorma rutini var annemler aradığında açmasam sonra dönsem bile sorun olmuyor asla ama kv için aynı şey geçerli değil sürekli beni sıkıntıya sokuyor. Gelelim işin en ilginç kısmına eşim ailesiyle asla konuşmak istemeyen annesi aradığında sürekli bahane uydurup yalan söyleyen hatta bazen telefonlarını hiç açmayan biri. Neden böyle yaptığını sorduğumda artık sıkıldığını annesinin sürekli bir şeyler beklentisinde olduğunu söylüyor. Annesi beni arayıp gelmemi istediğinde eşim gittiğimde bana laf ediyor ve her defasında kalkmak için bahane uyduruyor ama sanırım kv beni suçlu görüyor yani ben istemiyorum diye düşünüyor bana yansıttığı kadarıyla anladığım böyle.
Ben evlendiğimden beri çalışmıyorum kendimi hazır hissettiğimde zaten çalışmaya başlayacağım ama çalışmasam dahi ekonomik olarak bir geçim derdimiz yok. Fakat kv her denk geldiğimizde bana iş bakıp bakmadığımı sorguluyor bir tandığı varmış onun bana iş bulması için söylediğini dile getiriyor vs yani anlamadığım evde oturmam onu neden bu kadar rahatsız ediyor ya da evde olduğum için sürekli onun yanına gitmem mi gerekiyor bilmiyorum düşünce yapısı çok ilginç sürekli başkaları üzerinden örnek vererek beklentilerini söylüyor ya da beni eleştiriyor ben evliliğimizin başından beri eşimi ailesine zorla götüren biriydim ama kv bana karşı tutumundan sonra artık eşim giderse gidiyoruz ki kendi asla gitmiyor hatta yaklaşık bir aydır gitmiyoruz… sizce napmam gerekiyor kv beni arayıp laf soktuğunda terslesem ayıp mı olur büyük oldukları için üzmek istemiyorum ama gerçekten çok soğudum. Bir yandan da eşimin ailesi olduğu için üzülüyorum keşke böyle olmasa eşim keşke böyle yapmasa diyorum ama yine de her türlü suçlu görülen benim kv tarafından.
Ben evlendiğimden beri çalışmıyorum kendimi hazır hissettiğimde zaten çalışmaya başlayacağım ama çalışmasam dahi ekonomik olarak bir geçim derdimiz yok. Fakat kv her denk geldiğimizde bana iş bakıp bakmadığımı sorguluyor bir tandığı varmış onun bana iş bulması için söylediğini dile getiriyor vs yani anlamadığım evde oturmam onu neden bu kadar rahatsız ediyor ya da evde olduğum için sürekli onun yanına gitmem mi gerekiyor bilmiyorum düşünce yapısı çok ilginç sürekli başkaları üzerinden örnek vererek beklentilerini söylüyor ya da beni eleştiriyor ben evliliğimizin başından beri eşimi ailesine zorla götüren biriydim ama kv bana karşı tutumundan sonra artık eşim giderse gidiyoruz ki kendi asla gitmiyor hatta yaklaşık bir aydır gitmiyoruz… sizce napmam gerekiyor kv beni arayıp laf soktuğunda terslesem ayıp mı olur büyük oldukları için üzmek istemiyorum ama gerçekten çok soğudum. Bir yandan da eşimin ailesi olduğu için üzülüyorum keşke böyle olmasa eşim keşke böyle yapmasa diyorum ama yine de her türlü suçlu görülen benim kv tarafından.