e sen ne yedin peki ?önümdeydi canim kendi elimle aldim koydum ve sofrada ben kv gorumce kalmıştı tek gormemesi imkansız
Gerçekten ayıp etmiş,siz aç mı kaldınız peki? Ve daha önce kayınvalideniz ile aranızda bir sorun geçtimi?ucumuz kaldik sofrada ben hic yemedim bile görüyodu cocukla ilgilendigimi kizina ayikladi hep ben bitane aldim hatta birbirine yapışıkti onume koydum digerinide oda aldi kizina soydu cok zoruma gitti
Ayni seyleri dusunmusuz sana sonuna kadar katiliyorumo kızı sen gelinisin balık da işin bahanesi..önce can sonra canan durumu yaşanmış ve k.validen ayıp etmiş birisinin önündeki tabaktan bir şey alınır mı
Ya hayir "anne ben çok aciktim aslinda, kusura bakma" demek çok mu zor? Kv'denin yaninda sessiz olmak ondan sonra arkasindan konusmak ve kendni bosa stresse atmayi anlamiyorum. Yada kendi tabagina yeni bir balik almak çokmu zor?
Bu olay bana o kadar siradan geliyor ki, kim bilir olay zamaninda tuhafima giderdi fakat akila takilacak, hatta konu açilcak fazla bir olay yokki.
bilerek yapmis muhtemelen.kalmayan balığın neyini tabağıma atayım ki ?
.Gerçekten ayıp etmiş,siz aç mı kaldınız peki? Ve daha önce kayınvalideniz ile aranızda bir sorun geçtimi?
doğru diyorsunuz.. teşekkür ederimbilerek yapmis muhtemelen.
bosver, sen de ona o kadar deyer ver.
ayy cok Özür dilerim ya ben böyle olur diye dusunemedim hakkınizi helal edinCanım balık istedi çok fenaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?